Evlenmiş, boşanmış birde çocuklu ...

Benim için hem evlenip boşanması hem çocuğunun olması büyük sorun. Bekar olsaydım evlenmezdim. Kişiye gore değişir bunun cevabı. Kimi erkek evlendikten sonra yeni eşlerine çocuk için eziyet ediyor iyi davran diye, her şey gözüne batıyor. Kimi kadını hiç bulastirmiyor hiçbir konuya sorun çıkartmıyor. Bir de kesin şöyle davranır deme. Erkekler özellikle bu konuda biraz dengesizler. Evlenmeden önce çocuğunu gormeyen adam, çocuk bizde kalacak sen de ona sesini dahi yukseltmeyeceksin diyebiliyor.

Dayım ikinci evliliğini yaptı ve bir kızı var.
Evlendiği kişi abla derim canımız ciğerimizdir o bekardı hiç evlenmemişti..

Onların evliliğine gıpta ile bakıyorum gurur duyduğum tek çift..
Kızı yani kuzenim annesi ile yaşıyor ama hafta sonları babaya gidiyor ve dayımın eşi ile arkadaş gibiler..

Ben karakterimden ötürü kabul edemezdim fakat çevremde böyle güzel bir evlilik olunca da neden olmasın dediğim oluyor.. Hiç belli olmuyor bu işler. Aranızda ki saygı sevgi ve hoşgörüye bağlı...

Uzak dururdum, o pek çok lüheyecanı yaşamışbitirmiş. Evlilik, cicim ayları, kavgalar, çocuk. Bunları benimle yaşayacAk birini isterdim. Ayrıca daha çocuğunuz olmadan, çocuk sorumluluğu alacaksınız. Kendinizi erken üzersiniz.

Bekarsin neden bosanmis cocuklu adamla evlenesin ki
Her seyin heyecanini yasamak senin de hakkin
Hevesin kursaginda kalir
Ben bu sorumlulugu almazdim
Durduk yere basima dert almaya merakli degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…