Evlenmiş, boşanmış birde çocuklu ...

Neden olmasın ki. Her insan ikinci kez mutlu olmayı yuva kurmayı hak eder. Bir kez boşanmış olması kötü biri olduğu anlamına da gelmez.

Bende sizinle aynı fikirdeyim. Ve tabi ki tanımak gerekiyor. Sorun yapacağım bir konu değil. Sadece insan yinede tereddüt ediyor. İlginize ayrıca teşekkürler

Olursa da zor olur.
Asik oldum vuruldum deseydiniz kos git arkasindan birakma derdim.
Ama asik olacak firsati da yaratma bence.

İyi akşamlar sevgili kadınlar. Sizi fazla yormadan konuya hemen giriş yapmak istiyorum. Bekarım, henüz bir evlilik yapmadım. Ve birisi var. Fakat evlenmiş, boşanmış ve birde çocuğu var. Şöyle ki uyuşabildiğim birisi ve bundan ziyade kişilik sahibi bir beyefendi. Fakat olur mu olamaz mı bilemedim. Kendisi tekrar yuva kurmak istiyor. Karar vermek oldukça güç. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ediyorum, gönlünüz huzurlu kalsın.
Bence olur kadir kıymet bilir

Böyle çok konular okuduk. Cicim ayları çabuk geçiyor ve çocuk sorun oluyor bir yerde.
Ben herkesin dengini bulmasından yanayım.

Bekar olsam bekar birini isterdim. Şimdi boşansam kendime boşanmış birini yakistiririm. Çocuğum olsa da mutlaka çocuklu biri olsun isterdim.. Birbirimizi ancak bu şekilde daha iyi anlayabiliriz.

Çocuk kimle kalıyor? İleride eşin okursa çocuk için devamlı para gönderecek, eski eş ile devamlı iletişimde olacak. Bunlar senin için sorun yaratır mı? Önce bunu düşün. Burada çok okuduk eşim eski eşiyle konuştu para gönderdi vs.diye üzülen kadınları...

Eşimin ikinci evliliği benim ilk.

Daha önce evlenmiş olması konuşmaya bile değmeyecek minik bir detay bizim hayatımızda.

Ancak çocuğu olsaydı, eski eşle irtibat halinde kalma durumları, çocuğa fark etmeden dahi olsa yanlış davranma riskim gibi nedenlerle kabul etmezdim zira ben o kadar olgun ve gelişmiş biri değilim.

Siz nasıl birisiniz?

Aşk var ise tanidiktan sonra olabilir.

Birde neden boşandığı önemli tabii.

Çocuk kimle kalıyor? İleride eşin okursa çocuk için devamlı para gönderecek, eski eş ile devamlı iletişimde olacak. Bunlar senin için sorun yaratır mı? Önce bunu düşün. Burada çok okuduk eşim eski eşiyle konuştu para gönderdi vs.diye üzülen kadınları...
Annesi olan hanımefendiyle kalıyor. Ve tabi ki o çocuğun en doğal hakları bunlar. Bunları sorun edecek bir tarzım yok

Eşimin ikinci evliliği benim ilk.

Daha önce evlenmiş olması konuşmaya bile değmeyecek minik bir detay bizim hayatımızda.

Ancak çocuğu olsaydı, eski eşle irtibat halinde kalma durumları, çocuğa fark etmeden dahi olsa yanlış davranma riskim gibi nedenlerle kabul etmezdim zira ben o kadar olgun ve gelişmiş biri değilim.

Siz nasıl birisiniz?
Düşündüğümde bir tarafım bunu sorun etmeyeceğimi dile getiriyor. Her konuda olgun yaklaşmaya özen gösteriyorum. Fakat bilemiyoruz tabi durumların nasıl gelişeceğini

Neden bosandigi cok onemli.

kadin milleti kolay kolay yuvasini yikmaz (cook kucuk birkisim haric) o yuzden neden bosandigini iyice arastirin

Yaslar kac?
Para durumlari nasil?
Uzgunum ama cevremdeki orneklere baktigimda para var ise gayet guzel yurutuluyor bu tur evlilikler
Para yoksa durum kotu

Back
X