- 23 Mart 2016
- 216
- 324
- 103
- Konu Sahibi Elifffelicee
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor olacağını bende düşünüyorum, fakat yinede bilemiyorum. Galiba bir tarafım biraz daha tanımam gerektiğini söylüyorOlursa da zor olur.
Asik oldum vuruldum deseydiniz kos git arkasindan birakma derdim.
Ama asik olacak firsati da yaratma bence.
Bence olur kadir kıymet bilirİyi akşamlar sevgili kadınlar. Sizi fazla yormadan konuya hemen giriş yapmak istiyorum. Bekarım, henüz bir evlilik yapmadım. Ve birisi var. Fakat evlenmiş, boşanmış ve birde çocuğu var. Şöyle ki uyuşabildiğim birisi ve bundan ziyade kişilik sahibi bir beyefendi. Fakat olur mu olamaz mı bilemedim. Kendisi tekrar yuva kurmak istiyor. Karar vermek oldukça güç. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ediyorum, gönlünüz huzurlu kalsın.
Sanıyorum aşk var ...Aşk var mı aşk?
Annesi olan hanımefendiyle kalıyor. Ve tabi ki o çocuğun en doğal hakları bunlar. Bunları sorun edecek bir tarzım yokÇocuk kimle kalıyor? İleride eşin okursa çocuk için devamlı para gönderecek, eski eş ile devamlı iletişimde olacak. Bunlar senin için sorun yaratır mı? Önce bunu düşün. Burada çok okuduk eşim eski eşiyle konuştu para gönderdi vs.diye üzülen kadınları...
Düşündüğümde bir tarafım bunu sorun etmeyeceğimi dile getiriyor. Her konuda olgun yaklaşmaya özen gösteriyorum. Fakat bilemiyoruz tabi durumların nasıl gelişeceğiniEşimin ikinci evliliği benim ilk.
Daha önce evlenmiş olması konuşmaya bile değmeyecek minik bir detay bizim hayatımızda.
Ancak çocuğu olsaydı, eski eşle irtibat halinde kalma durumları, çocuğa fark etmeden dahi olsa yanlış davranma riskim gibi nedenlerle kabul etmezdim zira ben o kadar olgun ve gelişmiş biri değilim.
Siz nasıl birisiniz?