evlenmiş..

Boşanmak sandigim kadar sarsmadi beni.soğukkanlı davrandım.ben evimde boğulacak gibi hissediyordum kendimi.her gidisim gelip beni almasıyla sonuclaniyordu. Ama adam değişeceği yerde ben kkendim olmaktan çıktım her defasında.kaynananin yanında şiddet gördüm, hakarete uğradım.(ben ki ailemden tek fiske yemedim.) Sen ailenin yanında siginti gibi hissediyorum diyorsun.ben kendi evimde, yuvamda siginti muamelesi görüyordum.yıllarca kaynana cadisi gelin değil de sanki onun üzerine kuma gelmisim gibi hissettirdi bana.aglamalarim oluyor arada ama bugunume şükür.en azından huzurluyum. Her an kavga çıkacak korkusu ile yasamiyorum.

Haklısınız...
Kimse boşanmak için evlenmez helede kadınlar sonuna kadar mücadele eder, ama olmuyorsa olmuyordur.
Bekar dul evli önemli olan insanın duruşu kendine sahip çıkması,
evli kadınlar çokmu namuslu, kimler varki evliliğin etiketini kullanıyor.

adı üstüde bak eski eş. eskide kalmış demektir. onu sürekli geleceğinde beraber taşırsan eski olmaz. senin onla resmi bağın bitti.gönlündeki bağınıda bitirmiş olman gerekirdi bunca zaman. sana koca olmamış adam isterse 10 kere evlensin. umrun olmasın hiç. boşver önüne bak. niye hayatına kimseyi almıyorsun!!! herkes hayırsız herkes kötü olcak diye bişi yok ki. üstelik tecrübelerine istinaden daha dikkatli olur, çok daha sağlam hayırlı bir evlilik yaparsın. ömür yalnızda geçmez... üzme tadlı canını. hele sana yar olmamış yolunu ayırdığın adama hiç üzme. değseydi zaten o şuan durumunuz böyle olmazdı

Bencede,
Zaten kişi kendi değerini kendi belirlemeli, mutsuz çökmüş bir evliliğin içinde olmaktansa diyebilen dul desin.!!!

bu kadar sabır göstermeden daha önce boşansaydım diyormusunuz peki ?

tüm boşananlara ve boşanmak üzere olanlara sesleniyorum.neden kendinizi bi kalıba sokuyosunuz ne yaptınız siz hırsızlık mı ahlaksızlık mı namussuzluk mu?benim ablam da boşandı ve hiç kimse yan gözle bakmadı..ha dedikodu laf söz cok oldu.bu laf söz olayı bizim ülkemizde hiç bitmez zaten.bence bi bayan hal ve hareketlerin edikkat ettiği sürece hiç bi şekilde yan gözle bakılma olayı falan olmaz..şimdi tekrar evlendi ve coooook mutlu.boşanmak yeni bir baslangıctır. o da cok ümitsizdi bir daha asla diyodu.hayat süprizlerle dolu inş güzel günler görceksiniz hepiniz.

Malesef..
Evli olup, kocasının ilgisinden sıkılıp dışarıda heyecan arayanları da görüyoruz

size yapıştırılacak etiketi siz belirlersiniz, üzgünüm ama böyle.
dik ve güçlü bir kadını kimse boşanmış diye aşağılayamaz zira buna kalkıştığında o kadın haddini bildirir.
Benim boşanan ,2.ye evlenen , aynı eşle 2.kez evlenen arkadaşlarım oldu :)
Sarsıldılar ama yıkılmadılar.
Bu sizin elinizde.
Değişime kendinizden başlarsanız devamı gelir.

Matah bişey olsaydı boşanmazdın herhalde.boşver yeni evlendiği kadın derdine yansın.sen kurtuldun en azından.biraz daha süre ver kendine elbet bulursun kafana göre birini.

bu kadar sabır göstermeden daha önce boşansaydım diyormusunuz peki ?
Kesinlikle diyorum.neden akıntıya kürek çektim ki bunca zaman? Yazık ettim kendime

Madem bu konuyu düşünüyorsunuz,sorsam deşmiş olmam; kim ayrıldı?neden ayrıldınız?
Yardımcı olmak amacım,merak değil..

Son düzenleme:
Kusura bakmayın bu akşam eve geç geldim.Msjlarınızı tekk tekk okudum.hepinizin beni anladığını düşündüm samimiyetinize inandım çok teşekkür ederim desteğiniz içinn bu ruh halinden çıkacağım inş.

ahgs arkadaşıma katılıyorum.hakikaten toplumda 2.sınıf muamelesi görüyorsun.çevrem geniştir insanlarla diyaloğum iyidir ne yaşarsam yaşıyım güleryüzlü olmaya çalışırım ama bazı bakışlar var ki... sen ne kadar iyi olmak istesende seni negatif etkiliyor ve moralini bozuyo
bakın nerdeyse 2 hafta oldu yaşadığım olayı anlatıyorum yorum sizin??
Akşam üzereydi ben 4.katta oturuyorum.kapı ısrarla çaldı.pencereden baktım bi teyze kimsiniz dedim tanımıyorum yukarı çağırmadım aşağı indim kapıyı açar açmaz aynen şunu söyledi seni oğluma istemeye geldimm.Ben şaşırdım birisi mi söyledi diye sordum burası küçük yer biri görmüş söylemiş benim sadece öğretmen olduğu mu ve nereli old biliyo.Teyze dedim biliyomusun ben daha önce evlilik yaptım kadın kaldı ne diyeceğini bilemedi kem küm etti olabilir anlaşamamışsındır dedi.Bende teyze Allah yolunuzu açık etsin dedim kadın arkasına bakmadan gitti.
İşte 2.sınıf değilmiyim şimdi hep oluyo acır gibi bir bakış ne kadar dik durmaya çalış hep bi olay bi hareket bi söz ileri götürmüyor ki başa döndürüyo malesef ki toplumumuz böyle

aghs;var öyle bir durum da milletin ağzına birşey verilmezse sıkıntılar azalır...Etrafa mümkün mertebe söylememeye çalışın..evlilik meselesinde mecbur söyleyeceksiniz de,eğer muhatabınız çok tanıdık değilse hemen söylemeyin,hemen güvenemezsiniz sonuçta kimseye..Eğer çok tanıdıksa söylersiniz..böyle bir durum var ne yazıkki..Birşeylerin bedelini ödüyorum belki diye düşünüyorum,ahirette çekeceğimi dünyada çekiyorum belki diyorum..Bu konuyu dengede tutmaya çalışıyorum..Fazla takılmamaya çalışıyorum bu konuya.Çok sıkıntı da yaşamadım çok şükür bu konuda milletten.Yeni çevreme söylemiyorum çünkü.Eski çevrem de sağolsun beni üzmüyor..

Beni etraf değil de evlenememe sıkıntısı üzüyor..Eskisi gibi talip yok haliyle...Birtek bunun sıkıntısı var.Sizin sıkıntılar da bundan kaynaklı muhtemelen,onlar bahane...5 yıl oldu boşanalı.Boşanmış yok etrafımda ,5 yılda bir boşanmış talibim oldu...Şuan;iki tane hiç evlenmemiş talibim var,birinden bazı sorunlar yüzünden ayrıldım.Hala arayıp soruyor.Ama şimdi birisiyle görüşüyorum,buna şans verdim....Buna da güvenim yok.Hatta diğeri daha güvenilir..
Ne olacak bilmiyorum..Allah'ım kolay çıkmamı sağlar bu durumdan inşallah..Her sevdiğime dua ettiriyorum..Rabbim hayırlı kapılar açsa bize..Çektiğimiz sıkıntı dinse...

Son düzenleme:
Zuhal32, evlenmis dedigin kocan 2.5 sene sonra sana gelseydi ama hayatinda degisen bir sey olmayacak, eskisine geri doneceksin, kabul eder miydin? Hayir diyorsan o zaman kocanin hayrini birak evlendigi kisi gorsun

evlenecek tabiki canım, insan ömrü 1000 yıl değil. madem bu kadar koydu! sana evlenmesi ayrılmasaydın o zaman dimi?? ne kafa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…