HADİ YAA..ee pekı boşanma sürecinde nasıl dayandın canım yaa..bende kavga edip bi kaç kez ailemin evine döndüm sanki orda hiç yaşamamışım gibi sanki ailemin evinde sığıntıymışım gibime geldi..eşimde gel afffet fln deyince döndüm ama hiçbişey değişmedi malesef..benim eşimde annesine çok düşkün ama bizim sorunumuz o kadar basit değil..yalan var şiddette olmuştu arkadaşlarınla gezmesi var soğuk davranması var vs iştee.....
Boşanmak sandigim kadar sarsmadi beni.soğukkanlı davrandım.ben evimde boğulacak gibi hissediyordum kendimi.her gidisim gelip beni almasıyla sonuclaniyordu. Ama adam değişeceği yerde ben kkendim olmaktan çıktım her defasında.kaynananin yanında şiddet gördüm, hakarete uğradım.(ben ki ailemden tek fiske yemedim.) Sen ailenin yanında siginti gibi hissediyorum diyorsun.ben kendi evimde, yuvamda siginti muamelesi görüyordum.yıllarca kaynana cadisi gelin değil de sanki onun üzerine kuma gelmisim gibi hissettirdi bana.aglamalarim oluyor arada ama bugunume şükür.en azından huzurluyum. Her an kavga çıkacak korkusu ile yasamiyorum.