Ben sizin konunzuu hatirliyorum, bakisiyordunuz , biz de bol bol alisverise git demistik, tatli bir konuydu :) Vallahi sevindim, evlilik asamasina da gelmissiniz :)
Vallahi bilemedim . Siz ne dusunuyorsunuz sekerim, nasil bir insan, paraya duskun mu, maddiyata deger verir mi? maddiyata duskun insanlar maddi yonden hazmedemez genelde. Siz adamin kisiliginden eminseniz, o zaman tamam.
Ote yandan maddi durumunuz zaten iyi olacak, yani sikinti cekmiceksiniz.
Ozetle bilemedim diyorum. Bu isin uygun olmadigina kanaat getirirseniz ayrilacak misiniz ? Ayrilmaya gonlunuz razi mi?
Yani esinden cok kazanan/daha iyi egitimli kadin toplumumuzda son yillarda orata cikan bir durum, o yuzden toplumumuzun kafasi karisik. Benimki de karist, sizin yerinizde olsam ne yapardim fikrim yok ne yalan soyleyeyim. Bu meseleyi bir kere bir arkadasimla tartisiyorduk, (arkadasim erkek) boyle bir durumu ancak cok olgun bir erkek kabulelnebilir, kadinin da olgun olup basa kakmamasi gerek demisti. Bir de memlekette ne boyle kadin, ne boyle erkek var demisti, ben de gulmustum.
Bence elalemi gecin dostum, siz ne sitiyorsaniz onu yapin.
Hayirlisi olsun.
Kendisiyle az biraz konuştuk bunu, benim icin sorun yok dedi. Kendisinin evi arabası var.. Kira sorunu olmadığı için rahat açıkcası. Bu yüzden eve giren toplam para fazla bile bence.. Şu an için problem yok, paraya düşkün değil anladığım kadarıyla, bende çok değilim, ihtiyacım karşılansın yeter benim için.. Kompleks yapacak biriymiş gibi değil, ama insan 10 yıl görüşsede tanıyamıyor ya bazen, ilerde kompleks yapar mı ya da içten içe yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum..
Bu sebepten ayrılmam ama kendisinden, sanmıyorum.. Sadece acaba nelerle karşılaşabilirim diye merak içerisindeyim..