- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Kararsızsan kesinlikle ciddi bir adım düşünme...
İçin rahatsa, tamam dersin. Ama eğer için bir şeyi hazmedemiyorsa,
Ve şüphelerin varsa, o işten hayır gelmez.
Ben bunu bilir bunu söylerim
arkadaşlar evet evlenmeyi,yuva kurmayı çok istiyorum açıkcası ama karşımdaki adamın da az çok bana uygun olduğu düşüncesindeyim. geçmişteki ilişkilerimde arayıp da bulamadıklarımı onda buldum çoğu şeyi. bir çok artı yönü var.
eksi yönleri de var mesela sinirli olması ve bu durumdayken beni kırması. ama herkes dört dörtlük olacak diye bişey yok diye düşünüyorum.
ailemden kimse onaylamıyor bu evliliği ( ırk farkından dolayı)
biraz daha bekle kendine zaman tanı diyorlar (25e gireceğim)
ben de bazen düşünüyorum beklesem mi diye ama bir yandan da onunla hayatımı birleştirmek istiyorum ama pişman olmaktan da korkuyorum
hayallerimiz,eğlence anlayışımız, genelde olaylara bakış açımız ortak.
amaaaa ırklarımız farklı, onun ailesi yani anne babası farklı ama kardeşleri kültürlü,okumuş
ben ne yapayım arkadaşlar onunla mutluyum ama ailem onay vermiyor. gerçi ben de kararsızınm ama onu bırakamıyorum bıraktığımda çok özlüyorum
:18::18:
Hemen evlenmeniz şart mı yani?
Bir süre görüşün 1 yıl falan..
Zaten birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz, ona göre karar verirsiniz
biraz hak veriyorum ama onu unutamam nki
Hazır olsaydın bu kadar kararsızlık yaşamazdın bence. Sevgilinden, mutlu olacağınızdan emin olsaydın ailenin onaylamaması bu kadar kafanı karıştırmazdı.
Ben davul bile dengi dengine lafına inanırım. Kafalar, kültürler, aile yapısı vs uyuyorsa o iş olur diye düşünürüm. Ama açıkçası sinirli ve beni kıran biriyle de evliliği düşünmem. Hatta arkadaş bile olamam.
Irk, millet ayrımı da yapmam. Yine de şu var tabii kafa yapılarının, kültür ve aile yapısının farklı olmasının sebeplerindendir ırk, millet gibi şeyler. Herkesi yaşadığı, yetiştiği, gördüğü şey şekillendirir çünkü.
ne zamandır berabersiniz?
evlenmekten yuva kurmaktan bahsetmişsin ama hiç aşktan bahsetmemişsin
biraz mantık evliliği olucak gibi geldi bana
ben biraz daha beklemeyi önerdim ama yaşım geçiyor diye yaza evlenmek istiyor (29 yaşına girecek)
ailem de bekle diyor of of
anladım ..1 yıldır beraberiz. çok fazla aşk evliliği değil. ölüp bitmiyorum hani. ama tamamen mantığa dayalı bi evlilik olmayacak
1 yıldır beraberiz. çok fazla aşk evliliği değil. ölüp bitmiyorum hani. ama tamamen mantığa dayalı bi evlilik olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?