Evlerimiz:-)

Sitenin bu kismi zaten insanlarin evlerini paylasmalari üzerine, tekrardan sizin bir konu basligi gibi acmaniza aslinda gerek yok. Bence konunuzun basliginiz degistirseniz "Bu da benim evim" gibi, o zaman insanlarin daha cok ilgisini cekecektir. Iyi günlerde oturun. :)

fıkrınız ıcın tesekurler ben bu konuyu başka topıktekı arkadaşlarımızla evlerımızı paylaşma ıcın açtım o kadar kısının evını paylaşmak ıcın açtığımız konuya da evım dıyemem kı??

çok daha güzelmiş yeni koltuklarınız hem rahat hem modern.hayırlı olsun

işte bu da benim oturma ve yatak odam,dekorasyon demişsiniz fikir olur belki.ufaccık evim ama ben çok seviyorum.allah daha büyüğünü nasip eder inşallah..

evet 5 yıl oncekı koltuklarla sımdıkıler kıyaslanamz zaten o zaman evım cok buyuktu klasık bır salon yapmıştık.sımdı kendı evımız aha kucuk eşyalarımı degıstırdım.hem kızımda rahat ca koltuğa cıkabılıyor...
senın evınde cokk seker emın ol buyuk evden daha rahat kucuk ev.160 m2 lık evımı temizlemek ıcın 2 gun gerekıyordu burayı 1 günde halledıyorum

evet orası da öyle.ben max 3 saate siler süpürür toz alır tuvalet, lavabo temizlerim normal şartlarda.her zorlukta bir kolaylık var işte.kızınıza da maşallah,allah sağlık,huzur versin canım...

evet orası da öyle.ben max 3 saate siler süpürür toz alır tuvalet, lavabo temizlerim normal şartlarda.her zorlukta bir kolaylık var işte.kızınıza da maşallah,allah sağlık,huzur versin canım...

kizim dogmadan once sabah 6 da kalkiyordum ee ogle olmadan isler bitiyordu.aksama kadarda mutfagi dagitiyorum.sonra onlari topla derken tum gun is yapmis oluyoruz iste malesef.allahtan kizim cok duzenli oyuncaklarini toplar.esyalarini kaldirir

kizim dogmadan once sabah 6 da kalkiyordum ee ogle olmadan isler bitiyordu.aksama kadarda mutfagi dagitiyorum.sonra onlari topla derken tum gun is yapmis oluyoruz iste malesef.allahtan kizim cok duzenli oyuncaklarini toplar.esyalarini kaldirir

maşşallah eceye annesi: )aynen öyle oluyor.bir de çalışınca çok daha zor oluyor.bir pazarım var hangini yapayımbilemiyorum..Allah kolaylıklar versin canım hepimize her şeyimizde.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…