- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
100 m2 diyorsun tatlım daha ne olsun ki benim evimse sadece 85 m2 küçük ama sıcak bi evim var :)
Evimi değil ama mobilyalarımı paylaşmıştım şekerim
Cok guzel masallah
Canım evin çok güzel güle güle otur.
Sitenin bu kismi zaten insanlarin evlerini paylasmalari üzerine, tekrardan sizin bir konu basligi gibi acmaniza aslinda gerek yok. Bence konunuzun basliginiz degistirseniz "Bu da benim evim" gibi, o zaman insanlarin daha cok ilgisini cekecektir. Iyi günlerde oturun. :)
Cok güzel bir eviniz var daim mutlu olun
Evin çok cici güle güle otur canım;
çok daha güzelmiş yeni koltuklarınız hem rahat hem modern.hayırlı olsun
işte bu da benim oturma ve yatak odam,dekorasyon demişsiniz fikir olur belki.ufaccık evim ama ben çok seviyorum.allah daha büyüğünü nasip eder inşallah..
Eki Görüntüle 995808 Eki Görüntüle 995809 Eki Görüntüle 995810 Eki Görüntüle 995811 Eki Görüntüle 995812 Eki Görüntüle 995813
evet 5 yıl oncekı koltuklarla sımdıkıler kıyaslanamz zaten o zaman evım cok buyuktu klasık bır salon yapmıştık.sımdı kendı evımız aha kucuk eşyalarımı degıstırdım.hem kızımda rahat ca koltuğa cıkabılıyor...
Senın evınde cokk seker emın ol buyuk evden daha rahat kucuk ev.160 m2 lık evımı temizlemek ıcın 2 gun gerekıyordu burayı 1 günde halledıyorum
evet orası da öyle.ben max 3 saate siler süpürür toz alır tuvalet, lavabo temizlerim normal şartlarda.her zorlukta bir kolaylık var işte.kızınıza da maşallah,allah sağlık,huzur versin canım...
kizim dogmadan once sabah 6 da kalkiyordum ee ogle olmadan isler bitiyordu.aksama kadarda mutfagi dagitiyorum.sonra onlari topla derken tum gun is yapmis oluyoruz iste malesef.allahtan kizim cok duzenli oyuncaklarini toplar.esyalarini kaldirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?