- 10 Haziran 2011
- 1.028
- 704
- 323
Selam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden