Evlerin enerjisi var mıdır?

bu konu bence dogru, bizim ev de oyle, oturdugumuz sitede bloklar biraz dip dibe yapılmış yani yeni bir site degil aslında20 yıllık falan ferah da her yer yesillik etrafı acık ama ben sevemedim boguluyorum bunalıyorum sanki burada, mutfaga gidiyorum yan blok un duvarı salona gidiyorum arka evin duvarı öğk geldi. karanlık da geliyor bana sanki sitenin en kötü blok u burası, diğer bloklar o kadar kötu gelmiyor ev bakarken gezerken görmustum. burayı gercekten hic sevmedim ben de, ne yılbasında susleyesim geliyor ne misafir agırlayasım, 3 sene olacak neredeyse 4 kere falan arkadasım geldi sadece. kimseyi cagırmak istemiyorum bu eve nedense lamba bozuluyor yenisini takmıyorum bile artık, kapı bozuldu yapılmıyor baska bir sey bozuldu yapılmıyor. artık kimsenin umrunda degil evdeki seyler benimseyemedik bir turlu

Selam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden
Olmaz olurmu ben çok inanıyorum buna. Başıma da geldi. Kiradayken birtane ev tuttuk ben okdar kasvetli ruh sıkıcı ev görmedim. Sebebsiz ağlama krizlerine giriyordum. Birine gitsek eve zorla dönüyordum 6 ay sabrede bildim taşındık. Hala o evin yanından geçerken tüylerim ürperiyor. Sonralar ilk kez kendi evimizi aldık 3 sene resmen aşk yaşadım ev değil yuvaydı bana göre.. bazı nedenlerden dolayı satıp başka ev aldık hala özlüyorum ilk evimi. İnsanın ömrü en mahremi evinde geçiyor eğer size iyi gelmiyorsa kesinlikle taşının,anneniz haklı.

Bu eve 2015’te taşındık. Eski kedimin patisi babamların odasındaki pencerenin altındaki kalorifer peteğine sıkıştı. Zor kurtardık ayağını, topal kaldı bir süre. 2016’da da 10 yaşındaki kedimizi kaybettik. Ben 2017’de yeni bir bıdık aldım hayatıma. Öğrenci evimdeki pencelerden inmeyen kedim aile evime taşındığım ay camdan düştü. Hem de aynı o eski kedimizin ayağının takıldığı peteğin üzerindeki pencereden. Çok şükür ciddi bir şeyi olmadı ama eski kedimle aynı ayağı (ikisinin de sol ayağı) topallıyor şu an.

Annemle ilgilenen psişik bir ablamız var. Evimizdeki enerjinin kedimizi bile hasta edebileceğini söylüyor. Gerçekten de ben yıllardır eve tatillerde her dönüşümde enerjisiz, halsiz, hasta hissederim.

Sirkeli suyla sildik. Düzenli olarak da adaçayı yakacağım. Umarım bir faydası olur.

Selam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden
Bence kesinlikle var. Benim evim içimi acıyor resmen. Çok sukur

Bu enerji islerini hic anlamam ve inanmam ama kardesim cok ilgilidir bu konulara.
2.5 senedir alisamamissaniz degistirin evi ya da enerjinizi pozitife cevirmenin bir yolu varsa ona yonelin derim.

Bence var ama evin icinde yasayanlarin enerjisinin cok daha fazla etkilediğini düşünüyorum. Sirkeli suyla silip ,tutsuyle enerjiyi notrleyebilirsiniz. Ama onemli olan icindekiler
Bu sirkeli suyla silme islemini yillardir yaparim neden yaptigimi bilmeden. Icim daha rahat oluyor yapinca. Ozellikle kapi girislerini sirkeyle silerim hep.

Bir taşın bile enerjisi vardır, evlerin de ne cephesi ne büyüklüğü ne lüksü önemli.Kesinlikle bazı evlerde insanın içi sıkılır, bazısında içi açılır..Renkler , eşya yoğunluğu vs de etken tabi

Çok ev değiştiren biri olarak evin mahallenin semtin bile var sanırım. 🙈 Ben çok inanaırım her evin kendi kokusu bile vardır bilirsiniz..

Bende evin hatta eşyaların bile enerjisi olduğuna inanıyorum. Benimde çok sevdiğim kutu gibi harika bir evim vardı. Sonra ev sahibim sattı biz ev bulamadık. Ve acilen taşınmak zorunda kaldık. Yeni taşındığım ev kendine ait bahçesi olan güzel bir yer. Hatta görenler daha güzel dese de ben sevemedim. Enerjimiz tutmadı evde kendimi iyi hissetmiyorum ev enerjimi düşürüyor. En yakın zamanda taşınmayı istiyorum bende

Evet evlerin enerjisi oluyor duvar rengi bile enerjiyi değiştiriyor bizim bir önceki boyamız çok değişik bir maviydi hadi değişiklik olsun dedik rengi değiştirdik bu rengi sevemedim eski renk ne çok enerji veriyordu ruha dinginlik veriyordu bu renk hiç öyle bir duygu vermiyor

hem evin enerjisi hem de komşuların enerjisi çok önemli.Ben kiradayım evimi seviyorum ama komşularım yüzünden evin içinde huzurlu değilim hiç.Gürültüleri ,iftiraları ,apartman içi pislikleri hiç bitmiyor. Müstakil evlere o kadar özeniyorum ki 🌿

Olmaz olur mu.. 4 ay önce bu evime taşındım. Geldiğimden beri sabah 8 de ayaktayım. Uykumu alıyorum. Enerjik oluyorum. Sürekli temizlik yapmak geliyor içimden. İnşallah satın alırız bu evi.
Bizim memlekette bi evimiz var. Evde kim otursa boşandı. Tam 5 çift boşandı o evde. Dayım ve ablam da dahil. Bi kiracımız delirmek üzereydi. Kadın sürekli anneme gelip çok daralıyorum bunalıyorum demeye başladı. Sonra bi gecede apar topar taşındı. Tesadüftür muhakkak ama beni tedirgin eder o ev. Gidip yaşamam mesela orda.

Evet ben enerjiye inanıyorum sevmek sevmemek enerjiye bağlıdır frekans enerji bunlar doğru tutturulursa yaşadığın ev hoş gelir sana çevrendeki insanlarda hoş gelir sana öbür türlü mutsuz sinirli nefretle geçireceğin günlerle geçer hayatın

Olmaz olur mu.. 4 ay önce bu evime taşındım. Geldiğimden beri sabah 8 de ayaktayım. Uykumu alıyorum. Enerjik oluyorum. Sürekli temizlik yapmak geliyor içimden. İnşallah satın alırız bu evi.
Bizim memlekette bi evimiz var. Evde kim otursa boşandı. Tam 5 çift boşandı o evde. Dayım ve ablam da dahil. Bi kiracımız delirmek üzereydi. Kadın sürekli anneme gelip çok daralıyorum bunalıyorum demeye başladı. Sonra bi gecede apar topar taşındı. Tesadüftür muhakkak ama beni tedirgin eder o ev. Gidip yaşamam mesela orda.
O evde birşey mi var acaba ? çok merak ettim

Evin enerjisini siz verirsiniz bence. Basta sevmediginiz icin siz o enerjiyi eve yansitiyorsunuz haliyle.
Ben de oturdugum semti ve komsulari pek sevmiyorum ama evimi seviyorum.
Tasinma imkaniniz varsa baska bir eve gecin cunku sevmeyince sevilmiyor.

Back
X