evli ablalar nolur bi akil verin

sarioglum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
21
2
3
Diğer
Allah izin verirse kışın dugunum var su son 3 gundur dugun alisverisine ciktik kaynanamla
Gelinligimi aldik cok şükür
Bugun kina icin biseyler alirken calisan adam liste gecti sunlar alindimi vs kaynanam hic bisey almiyor hep gerek yok gibisine mutfak onlugu gösterdi adam yok beğenmedim dedi oysa ben begendim ama diyemiyorum demem lazim mi
Kirilmasi icin testi gösterdi adam yine ozendim ama almadi
Terlik vs alincak ya yine hic orali olmuyor bana neolur bi akil verin nasil geciyor bu dugun alisverisi bende her gelin gibi heycanliyim heves yapiyorum ama bu şekilde cok uzuluyorum

Valla biz kına alışverişini kız tarafı olarak kendimiz yaptığımız için bir şey diyemiyorum ama çok istiyorsan nişanlına söyleyebilirsin.. ya da kayınvalidene de işittirebilirsin aa şu güzelmiş , bunu da beğendim vs. vs. ...

Nisanlini tak koluna annene ses edemedim ama içimde kaldi askim sunu sunu alalim deyiver:)

Eğer calisiyorsan sende alabilirsin yani düğün alisverisi kuralları nedir bilemem ama çokta mühim değil herhalde

Testi kirmanin neyine ozendin bea : ) terlik mutfak onlugu falan kac paradir ki bunlar kendi al lafini etme bence..benim nikah sekerimi gorsen dalga gecerdin kendim yaptim : ) iki adet yaprakti..boş seyler bunlar hepsi yavas yavas olur..4 seneligiz biz hala mutfak onlugum yok : ) Ama miss gibi kocam var Allah nazarlardan saklasin :) dunya mali boş iş çul çaput icin kaliteni dusurme oldugu kadar olmadigi kader : ) mutlu olursun insallah..doldurusa gelme : )

nisanlinla alisverise neden cikmiyorsunuz ?
Kac yasindasin ?
Kaynanalar bi cok seyi gereksiz gorur zaten genckerin zevkini anlamaz geneli esinle cikmaliydin akisverise
kaynanayka cikinca boyle olur

nisanlinla alisverise neden cikmiyorsunuz ?
Kac yasindasin ?
Kaynanalar bi cok seyi gereksiz gorur zaten genckerin zevkini anlamaz geneli esinle cikmaliydin akisverise
kaynanayka cikinca boyle olur
Cevaplariniz icin tsk ederim
Nisanlim burda degil ben yurtdışından geldim izine tre nisanlim iş yuzunden gelemedi
Dediginiz gibi artik içlerinden ne geliyosa ole yapsinlar ki bisey gelmiyor
Kaynanamda biseye yaklasmiyor
Birazcik garip kaldim gibi
Agizimi acip biseyde diyemiyorum
Anne sunuda alalim bunu alalim
Ama hani erkek evinin almasi gereken seyleride hic ustlenmiyor bu yuzden biraz ailemede mahcup oluyor gibiyim

nisanlini tak koluna onunla git alisverise ve ona da deki .......
annenle zevklerimiz uyusmuyo begendiklerimi de aldiramiyorum onu cok seviyorum en ufak bi lafimi yanlis anlar...
ki genelde boyle bi durumda en ufak bi laf yanlis anlasilamaya sebeb olur .....
bende zamaninda bircok seyimi kendim aldim...
ama bana alinmadi diye baskalarinda gørdukce icime dert oldu ...
o bir hatirdir adettir alinmasi yapilmasi gerekir ....

okk nisanlin yoksa sanirim acikca søylemelisin kayinvalidene istedikelrini

Cnm o halde kendi tarafindan biri de katilsaydi yardimci olsaydi sana keske
Acikcasi testiyi ben de gerek gormedim ama esinin maddi durumu iyiyae neden olmasin bi kez olcak
yanlis mi okudum ama mutfak onlugu demissin galiba mutfak onlugu zaten kina alisverisinde alinmaz diye blyrm ben
Burada esinin maddi durumu onemli madsiyati iyi degilse secimlerini ona gore yap maddiyati iyiyse alsin tabi kaynanan kiz almak kolay mi
Kaynanan soz sahibi olduguna gore para kaynanadan cikiyor ondan rahat hareket ediyo esinin parasiyla aksaydiniz sana da danisirdi
Kaynanan sana sormuyo mu kizim begendin mi doye soruyosa da sormuyosa da acik acik soyle " anne bu cok.guzelmis de " sen oyle deyince satici satmaya calisir zaten

Cok tsk ederim cevaplar icin
Cok sukur nisanlimin, ailesinin durumu iyi
Okadar cok acele ediyor ki carsida hani anne yavas yavas icime sine sine alalim diyorum tamam diyor ama yine bi acele anliyamiyorum
Ben mutfak onlugunu ornek verdim yani bana sormamasi yok ben begenmedim olmasin demesi uzdu beni
Tabi gidip o onlugu alicam :) icimde kaldi
Belki gormusunuzdur bole onunde havlu dikili :))
Nisanlimi arayip fisildicam ucundan artik

Ben hic kimseyi kariştirmadim ablam annem falan gittik bazi zamanlarda eşimle ciktik erkek tarafindan bir kisi bile gelmedi bastan belli ettim kimse karismadi gelinligimi bile dugunde gorduler.nisanlinla konus birlikte gidin yada yanliz git.ilerde keşke dememek için...

Anneniz yenge teyze bişey yokmu türkiyede al akrabanı yanına.. ama cengaver olsun gerekirse önceden konuş.. kaynanan gerek yok derse aa olur mu kız beğendi alınsın desin :) Gerçi kına bu sizin yapmanız gerekiyo diye biliyorum erkek tarafı neden karışıyo ki?durumları yoksa çokta üsteleme ,ama varsa gerekirse nişanlınla konuş içinde kalıyor madem

Gordum ben de aldim 3 tane 10 tl dah da alicam cok harika cidden :)
Cnm o hakde cok can sıkılcak bi durum yokmus ben kaynanan hic bisey almiyo sanmistim acele olmasi kotu tabi ama mecbur esin de yok tek basina da cikamazsin dugun alisverisine bgendiklerini al sen onun begenmiyorum ddiklerini de icine dert olursa sonra sen cik al
Senin kina alisverisine sunu bunu begenmiyorum demesi bi derece normal cunku arkadaslarimizla ailmeizle alisviris yaptigimizda bile fikir danisiriz begendim ya da begenmedim derker burada sana gorev dusuyo o begenmedim diyerek gorusunu belli ediyo sen de ben begendim anne guzelmis diyerek urunu incelersen satici yardimci oluyo zaten ikna etmek icin o begenmedim deyince sen ses cikarmazsan o da hersey yolunda sanir

Benim kaynanamla alisverise gittigimizde , ben oturuyorum sen istedigini al diyordu..
Eger seninki orali olmuyorsa , ozaman sen ben istiyorum de begendim de , aaa buda lazim alalim felan de, herzaman dugun alisverisi yapmiyor insan bikerelik seyler , kendjni onunla rahat hissetmiyorsan nisanlina soylemelisin ozaman..

Sonra kendiniz alırsınız istediğinizi. Kına düğün zırıltıları geçsin gitsin, evini istediğin gibi dekore ederken çok mutlu olacaksın. Hem kaynananın aldığı şeyden ne zevk alacaksın ki

Ev'siz bir ablan olarak yaziyorum:); bahsettiklerin kucuk seyler huzurunu bozmaya degmez ama yine de icin rahat edecekse, nisanlina bir liste yap ve listedekileri almasini soyle. Gerisine karisma.

Ne begeniyorsan kendin al madem.
Bende mi tuhaflik var bilmiyorum ama bana baskasina birsey aldirmak son derece ters yahu. Adet madet anlamam, kendi isimi kendim gorurum. Bende anlayis bu. O yuzden ben olsam kayinvalideden medet umacagima pasa pasa kendi begendigimi, kendim para verir alirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…