Olur olur tabi lutfenEvli olmayanlarda bisiler yazsa olmaz mi? icimde kalmasin gece gece:)
nisanlinla alisverise neden cikmiyorsunuz ?Allah izin verirse kışın dugunum var su son 3 gundur dugun alisverisine ciktik kaynanamla
Gelinligimi aldik cok şükür
Bugun kina icin biseyler alirken calisan adam liste gecti sunlar alindimi vs kaynanam hic bisey almiyor hep gerek yok gibisine mutfak onlugu gösterdi adam yok beğenmedim dedi oysa ben begendim ama diyemiyorum demem lazim mi
Kirilmasi icin testi gösterdi adam yine ozendim ama almadi
Terlik vs alincak ya yine hic orali olmuyor bana neolur bi akil verin nasil geciyor bu dugun alisverisi bende her gelin gibi heycanliyim heves yapiyorum ama bu şekilde cok uzuluyorum
Cevaplariniz icin tsk ederimnisanlinla alisverise neden cikmiyorsunuz ?
Kac yasindasin ?
Kaynanalar bi cok seyi gereksiz gorur zaten genckerin zevkini anlamaz geneli esinle cikmaliydin akisverise
kaynanayka cikinca boyle olur
Cevaplariniz icin tsk ederim
Nisanlim burda degil ben yurtdışından geldim izine tre nisanlim iş yuzunden gelemedi
Dediginiz gibi artik içlerinden ne geliyosa ole yapsinlar ki bisey gelmiyor
Kaynanamda biseye yaklasmiyor
Birazcik garip kaldim gibi
Agizimi acip biseyde diyemiyorum
Anne sunuda alalim bunu alalim
Ama hani erkek evinin almasi gereken seyleride hic ustlenmiyor bu yuzden biraz ailemede mahcup oluyor gibiyim
Cnm o halde kendi tarafindan biri de katilsaydi yardimci olsaydi sana keskeCevaplariniz icin tsk ederim
Nisanlim burda degil ben yurtdışından geldim izine tre nisanlim iş yuzunden gelemedi
Dediginiz gibi artik içlerinden ne geliyosa ole yapsinlar ki bisey gelmiyor
Kaynanamda biseye yaklasmiyor
Birazcik garip kaldim gibi
Agizimi acip biseyde diyemiyorum
Anne sunuda alalim bunu alalim
Ama hani erkek evinin almasi gereken seyleride hic ustlenmiyor bu yuzden biraz ailemede mahcup oluyor gibiyim
Gordum ben de aldim 3 tane 10 tl dah da alicam cok harika cidden :)Cok tsk ederim cevaplar icin
Cok sukur nisanlimin, ailesinin durumu iyi
Okadar cok acele ediyor ki carsida hani anne yavas yavas icime sine sine alalim diyorum tamam diyor ama yine bi acele anliyamiyorum
Ben mutfak onlugunu ornek verdim yani bana sormamasi yok ben begenmedim olmasin demesi uzdu beni
Tabi gidip o onlugu alicam :) icimde kaldi
Belki gormusunuzdur bole onunde havlu dikili :))
Nisanlimi arayip fisildicam ucundan artik
Allah izin verirse kışın dugunum var su son 3 gundur dugun alisverisine ciktik kaynanamla
Gelinligimi aldik cok şükür
Bugun kina icin biseyler alirken calisan adam liste gecti sunlar alindimi vs kaynanam hic bisey almiyor hep gerek yok gibisine mutfak onlugu gösterdi adam yok beğenmedim dedi oysa ben begendim ama diyemiyorum demem lazim mi
Kirilmasi icin testi gösterdi adam yine ozendim ama almadi
Terlik vs alincak ya yine hic orali olmuyor bana neolur bi akil verin nasil geciyor bu dugun alisverisi bende her gelin gibi heycanliyim heves yapiyorum ama bu şekilde cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?