evli ablalar nolur bi akil verin

güzelim 10-20 liralık şeyler için huzur bozmaya değmez
kv evlenirken fikri sorulmamıştır muhtemelen
aynısını sana yapıyordur,hoş gör
kendi paranla al beğendiğini
evlenirken olmazsa evlendikten sonra al
bunlar ufak tefek şeyler
dert etme kendine
bazı insanlar böyle idare edicen

Yanında annen teyzen kardeşin yok mu?böyle sessiz kalma begendgni söyle.

Biz eşimle beraber çıktık kayınvalidemi aradım anlattım biz vaktimiz oldukça beraber alcaz herşeyi dedim. Oda anlayışla karşıladı sağolsun. düzgünce konuşunca kimse bişey demez ki. eşine anlat durumu oda anlayışlı ise

hiçbir şey almıyosa niye alışverişe çıkıyosun o zaman kardeşim sen, gerek yok de insan olsa zaten sorar sana şunu beğendin mi şunu alalım mı diye. bana bırak alışverişi tek bir iğne alınmadı :) boşver terlik testi için yüz göz olma istemiyorum de bidaha alışverişe gidelim derse

ben düğün alışverişinde sesimi bile çıkarmadım çünkü alışverişe çıkmadım...ne uğraşıcam 3 kuruşluk mallar için aile ile düşman mı olayım çok şükür çalışıyorum evlendim ana maddeler alındı.alındı dediğim yine ben ve eşim aldık..kalanlarıda yani fırın bekarlıktan kalmaydı bu ay değiştiriyoruz gibi gibi...bence alışveriş için o için bu için hiç laf etme eğer evlenince evine para girecekse..

illa ki kayınvalidenle çıktığın alışverişte almak zorunda değilsin heves ettiğin şeyleri canım benim. nişanlınla ve ya tek başına çıktığında da alabilirsin elbette ki :)

canım en güzeli, al nişanlını gidin gönlünüze ve bütçenize göre istediğinizi alın içinde kalmasın.. benim kendi annem bile gelmedi biz herşeyi nişanlımla başbaşa beğendik haaa büyüklerin fikirleri alındı ama sağolsunlar onlar fazla karışmadan siz nasıl isterseniz öyle olsun dediler.. bunlar bi kere yaşanacak heyecanlar hiç birşeyde kalmasın aklın.. şimdiden mutluluklar dilerim.

canım en güzeli, al nişanlını gidin gönlünüze ve bütçenize göre istediğinizi alın içinde kalmasın.. benim kendi annem bile gelmedi biz herşeyi nişanlımla başbaşa beğendik haaa büyüklerin fikirleri alındı ama sağolsunlar onlar fazla karışmadan siz nasıl isterseniz öyle olsun dediler.. bunlar bi kere yaşanacak heyecanlar hiç birşeyde kalmasın aklın.. şimdiden mutluluklar dilerim.

mutfak kızın çeyizidir KV o yüzden isteksiz duruyordur ama bir terliği bile KV den bekliyorsanız bence evlenmeyin yahuuu

ahaahah benım gorumcem gelın alısverısıne gıttı bu arada ben yanı gelın bundan haberım bıle yok:) aldıgıda bıtane sal bırde broş hııı bırde esarp kınada dagıtmak ıcın:))))))) senınkı yıne ıyı senınle cıkmıs alısverıse

ahaahah benım gorumcem gelın alısverısıne gıttı bu arada ben yanı gelın bundan haberım bıle yok:) aldıgıda bıtane sal bırde broş hııı bırde esarp kınada dagıtmak ıcın:))))))) senınkı yıne ıyı senınle cıkmıs alısverıse

Biz nişan alışverişini kayınvalide, 2 görümce ve eşimle yaptık. Kayınvalidem tabi kaç yaşında kokoş, beğendikleri süslü püslü şeyler, bak bu güzelmiş diyor; ayıp olmasın diye yok beğenmedim diyemiyordum. Neyse ki görümcemin biri anne sen sus bak kız çekiniyor bir şey diyemiyor diye frenledi
Gerçi bunlarda bir şey yok madem alışveriş yapacağız diye çıkıldı, beğendim-beğenmedik demekle de alınmaz karşıdaki ama işte o yabancılıkla insan söyleyemiyor...
Beğendiklerinizi söyleyin bence, ya da hiç alışveriş yapmasın siz kendiniz yapın...

Ben de annem ve eşimle gittim kv kp yok vefat etmişler.Biz de anne yerine iki teyze var onu bunu beğenmezler diye sürekli telaşlıydım.Eşimle istediğimi aldım gereksiz şeyleri hiç almadım.Zaten önemli olan sizin huzurunuz .Evlendikten sonra herşeyin en güzelini yine alabilirsin.

E adam zaten uyanık satıcı, merak etme o liste bu liste diye elinde olsa tüm dükkanı size satar :) Acele etme, havluydu, terlikti çok da takılma dünya dolu onlardan. Kayınvaliden bu konuda bir adım önde olabilir, gerçekten gereksiz yere onu bunu nişan bohçası diye eve doldurmaya gerek yok. Çok beğendiğin bir şey olursa sen de alabilirsin merak etme aynı şeylerden var her yerde.

Off hic ozenilecek seyler degil, testinin nesini kircan. Saticilar bol keseden gosterir, tabi ustune ucuk bi fiyat koyarak. Cok bisey kirmak istiyosan bardak kir, ben oyle yapmistim
Kimseye de sunu isterem, bunu isterem demedim. Eksiklerimi evlenince esimle beraber aldik. Uc kurusluk seyler icin milletin agzina laf verme bence.

hep yanında mı gelcek o öyle senin yahu, çanta gibi...
ben hep eşimle yaptım alışverişimi..
kv.ye ne gerek var ziv ziv geliyo yanında..

İyide mutfak önlüğü terlik gibi ıvır zıvır ayrıntılar gelinin çeyizinde olur,damat anası niye alsın ,onlar sadece kına düğün alışverişi yapar ,işte bohçaya konacak şeyler,kına tepsisi v.s,bi zahmet önlüğünüzü de kendiniz alıverin kaç kuruşluk şeydir,ben valla çeyizimde iğneden ipliğe kendim götürdüm,ayrıca kışın olacak düğünün alışverişi newden bu kadar erken yapılıyor onu da anlamadım ya.

kIna Alışverişi ve kına masrafı biz de kız tarafına aittir eğer nişanlının ailesinde böyle bir adet var ise kına alışverişinize karışmak istememiş olabilir.Mutfak önlüğü falan da kız çeyizinde olan şeyler kayınvalideniz almak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…