Evli adam bunu neden yapar

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Evli adam neden bekar kuzeninin profilini arar ki sürekli i stada 2 üc hatta belki daha fazladır dikkat ediyorum. Aratıyor. Eklemeiyor ama kızın herhangi bir resmi de yok sadece isim artıyor aylardır görüyordum söylemedim. Buğün tekrar gördüm ve söyledim yalan diyor iftira diyor gözüme mi ünanıyım ona mı neden yani

Ya kız ve 18 yaşında neden yani bize geldiğinde yada ortak ortamlarda da kaçamak bakışlarını yakaladım kaç lere
Kaç yaş küçük kuzeni en az bi 10 vardır siz 28 olduğuna göre, kardeşi gibi görüp sevip özlüyordur. Çocukluğunu bildiği kuzenine yan gözle bakmasından şüpheleniyorsanız bence ilişkinizi gözden geçirin, ya da daha ikna edici deliller bulun.

Evli adam neden bekar kuzeninin profilini arar ki sürekli i stada 2 üc hatta belki daha fazladır dikkat ediyorum. Aratıyor. Eklemeiyor ama kızın herhangi bir resmi de yok sadece isim artıyor aylardır görüyordum söylemedim. Buğün tekrar gördüm ve söyledim yalan diyor iftira diyor gözüme mi ünanıyım ona mı neden yani

benim aklima, hani klasik evin erkegi evin kizlarini takip eder, namus bekciligi yapar gibi geldi ilk ama, oyle olsa sizden saklamazdi saniyorum ki, ya da siz boyle bir misyon ustlendigini zaten bilirdiniz degil mi.

boyle olsaydi bile hos degildi tabi ki de en azindan kendince iyi niyetli derdik.

su an ise sapik mi diye dusundum sahsen.

Kuzeninin profiline bakmasında bir problem görmedim fakat siz sorduğunda bunu saklıyor olması olayı normal boyutundan çıkarıyor.. Neden inkar ediyor ki anlamadım 🤨 bence siz ona bunu sorun..

Kaç yaş küçük kuzeni en az bi 10 vardır siz 28 olduğuna göre, kardeşi gibi görüp sevip özlüyordur. Çocukluğunu bildiği kuzenine yan gözle bakmasından şüpheleniyorsanız bence ilişkinizi gözden geçirin, ya da daha ikna edici deliller bulun.

bir yandan ben de sizin gibi dusunuyorum,
ama neden arkadas olarak eklemeyip stalkluyor ki ?

Çok gereksiz bir konu bende arada bir erkek kuzenimin profiline bakıyorum bakıyorum diye aşık mı oldum yada sapık mı oldum yani ne var bunda

Katılmıyorum size. Sosyal medyada arkadaşıdır arada açıp bakar profiline ama bu daha farklı sanki. Takıntılı gibi sürekli açıp bakması üstelik arkadaşlık isteği bile atmamış. Sanki gizli gizli dikizlemek gibi geldi bana :KK12: ,

Bir de gizlenecek bir şey yoksa dediğinizi gibi sadece kuzeni ve özlemişse neden inkar ediyor?

Back
X