- 5 Haziran 2020
- 157
- 83
- 98
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee profiline niye baktığı belliymiş o zaman?Ya kız ve 18 yaşında neden yani bize geldiğinde yada ortak ortamlarda da kaçamak bakışlarını yakaladım kaç lere
İnstagramda sürekli aratması da tuhaf bence, arasın eklersin biter ama eklemeden sürekli aratıp bakması ve bakmadım demesi çok tuhaf , kaçamak bakışlarını yakaladım diyorsunuz, size öyle gelmediyse eğer eşiniz kötü niyetli şuan kuzenine karşı.
nil karaibrahimgil mode onKaç yaş küçük kuzeni en az bi 10 vardır siz 28 olduğuna göre, kardeşi gibi görüp sevip özlüyordur. Çocukluğunu bildiği kuzenine yan gözle bakmasından şüpheleniyorsanız bence ilişkinizi gözden geçirin, ya da daha ikna edici deliller bulun.
Bu arada yanlış anlamayın, dedektiflik anlamında değil de eski eşinizle ilgili konunuz var mı diye merak ettim ama eşiniz zaten pek sağlam ayakkabı değilmiş kaba tabirle. Kızınızı hastaneye götürdüğünüzde orda sürekli bir kadına bakarken yakalanmışsınız ve yine hep inkar etmiş, eski iş arkadaşıyla flört ettiğiniden şüphelenmişsiniz fln. Ama tabi kuzenine karşı da o niyette olması sapık yapıyor onu açıkça.
Yani adamın fikri, zikri önemli değil, aratamaması önemli yoksa içinden ne düşünürse düşünsün kuzeni hakkında, isterse sapık olsun öyle mi düşünüyorsunuz?Pardon kuzeni aratmıstır
Neden neyi niye merak ediyor acep?
Ne zamandır var bu ? Engelleyin aratamasın.![]()