- 24 Mart 2019
- 3.058
- 4.179
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He bacım aynen öyle dusunuyorum nasılda anladınYani adamın fikri, zikri önemli değil, aratamaması önemli yoksa içinden ne düşünürse düşünsün kuzeni hakkında, isterse sapık olsun öyle mi düşünüyorsunuz?
Ayy harbiden haa sanki uzayda yasiyorlar turkiyede binlercesi var kuzeniyle evlenen annem babam mesela üvey amca cocuklari ama kuzenler sonuctanil karaibrahimgil mode on
en sinir olduğum şey benim de...Konu sahibi konuyu açıp niye gidiyorsunuz neden aorulara cevap vermiyorsunuz
"instagramda" "2-3" "eklemiyor" "aratıyor" "bugün" "inanayım" "?"Evli adam neden bekar kuzeninin profilini arar ki sürekli i stada 2 üc hatta belki daha fazladır dikkat ediyorum. Aratıyor. Eklemeiyor ama kızın herhangi bir resmi de yok sadece isim artıyor aylardır görüyordum söylemedim. Buğün tekrar gördüm ve söyledim yalan diyor iftira diyor gözüme mi ünanıyım ona mı neden yani
Merak etseydi sorduğunda hayır demezdi. Bir de neden eklemediE kuzeniymiş merak ediyordur.
Aynen, namus bekçiliği durumu da var. Benim de bir kız arkadaşım vardı erkek kuzenleri kıro bir şekilde onu takip ediyorlardı ne yapıyor kimlerle takılıyor falan diye. Böyle bir durum da olabilir.Esiniz mi bunu yapan? Kendi capinda namus bekciligi yapiyordur veya sapiktir. Baska bir aciklamasi yok ne yazik ki
Tam mahalle kabadayiligi iste.Aynen, namus bekçiliği durumu da var. Benim de bir kız arkadaşım vardı erkek kuzenleri kıro bir şekilde onu takip ediyorlardı ne yapıyor kimlerle takılıyor falan diye. Böyle bir durum da olabilir.
Kardeşi gibi gördüğü özlediği kuzeni eklesin o zaman ekleyecek kadar yakınlık yok demekkiKaç yaş küçük kuzeni en az bi 10 vardır siz 28 olduğuna göre, kardeşi gibi görüp sevip özlüyordur. Çocukluğunu bildiği kuzenine yan gözle bakmasından şüpheleniyorsanız bence ilişkinizi gözden geçirin, ya da daha ikna edici deliller bulun.
Bebeğim bu neyin polyannalığı.Kaç yaş küçük kuzeni en az bi 10 vardır siz 28 olduğuna göre, kardeşi gibi görüp sevip özlüyordur. Çocukluğunu bildiği kuzenine yan gözle bakmasından şüpheleniyorsanız bence ilişkinizi gözden geçirin, ya da daha ikna edici deliller bulun.