Evli adam dul bayan...

bebecikss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
189
102
48
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım için açıyorum bu konuyu. Evli bir erkeğin dul (eşi vefat etmiş) ve iki çocuklu bir bayanla arkadaşlık etmesi normal mi acaba? Çok eskiye dayalı değil arkadaşlıkları, en fazla 5-6 ay önce tanışmışlar, kısa bir süre aynı işyerinde calismislar 20-30 gün kadar falan .sonra eşi çıkmış o işten başka bir yere girmek icin. Ama o bayanla görüşmeye devam ediyor. Hatta bu hafta içinde dışarda buluşup bir kahve falan içeceklerini duymuş arkadaşım. Ve eşi bunları arkadaşımdan gizli yapıyor, daha doğrusu gizli olduğunu sanıyor. Bana sordu sence normal mi bu arkadaşlık diye. Valla bence normal değil ama bir de bdv deki arkadaşların yorumlarını okuyalım diyerek sizinle paylaşmak istedim. Siz ne diyorsunuz bu duruma? İhanet olduğunu düşünmüyor arkadaşım ama yine de içim kabul etmiyor böyle bir arkadaşlığı diyor.

Demek kadin dul ve arkadasi var oyle mi. Aman tanrim. Keske su dullarin hepsi olsede kurtulsaniz...
Sakamisiniz yahu ha dul ha bekar ya evli nr fark eder arkadaslar diyorsunuz. Boyle basit bir kahve icme olayini bile ici almiyorsa arkadasinizin eside saklar tabi ben olsam bende saklarim..

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım için açıyorum bu konuyu. Evli bir erkeğin dul (eşi vefat etmiş) ve iki çocuklu bir bayanla arkadaşlık etmesi normal mi acaba? Çok eskiye dayalı değil arkadaşlıkları, en fazla 5-6 ay önce tanışmışlar, kısa bir süre aynı işyerinde calismislar 20-30 gün kadar falan .sonra eşi çıkmış o işten başka bir yere girmek icin. Ama o bayanla görüşmeye devam ediyor. Hatta bu hafta içinde dışarda buluşup bir kahve falan içeceklerini duymuş arkadaşım. Ve eşi bunları arkadaşımdan gizli yapıyor, daha doğrusu gizli olduğunu sanıyor. Bana sordu sence normal mi bu arkadaşlık diye. Valla bence normal değil ama bir de bdv deki arkadaşların yorumlarını okuyalım diyerek sizinle paylaşmak istedim. Siz ne diyorsunuz bu duruma? İhanet olduğunu düşünmüyor arkadaşım ama yine de içim kabul etmiyor böyle bir arkadaşlığı diyor.
Esinin mesaideki kadın arkadasini bekar-dul diye etiketlemek ne tuhaf bu devirde...
Kadinlar ikiye mi ayriliyor bekar-dul diye???Esinin görüşmesini istemiyorsa esiyle konuşamıyor mu?

Madem birsey yok neden gizli yapiyor...ven masumane bir arkadaslik olmadigini dusunuyorum belki de flort ediyorlar...herkesin arkadaslar var ben de evliyim bekarken erkek arkadaslarim vardi evlendim onlar da evlendi ve eslerimizle bulusuruz gizli gizli ne gerek var

Demek kadin dul ve arkadasi var oyle mi. Aman tanrim. Keske su dullarin hepsi olsede kurtulsaniz...
Sakamisiniz yahu ha dul ha bekar ya evli nr fark eder arkadaslar diyorsunuz. Boyle basit bir kahve icme olayini bile ici almiyorsa arkadasinizin eside saklar tabi ben olsam bende saklarim..
Eşinin başka bayan arkadaşları da var onları sorun etmiyor benim arkadaşım ama bu bayanın bir kaç kez eşine tatlım diye hitap ettiğini duymuş o yüzden sorun ediyor.

Kesinlikle normal degil cunku dul kadinlar seks delisidir , gordukleri her erkegin uzerine atlarlar
Onlar icin erkegin bekar , evli olmasi onemli degil , yeter ki erkek olsun
Evlerden uzakkkk , bence dul kadinlari toplum kabul etmemeli
Keske sehir dislarinda toplama kampi gibi kamplarda yasasalar da biz de evli kadinlar olarak rahat rahat yasasak kocislerimizle

Kesinlikle normal degil cunku dul kadinlar seks delisidir , gordukleri her erkegin uzerine atlarlar
Onlar icin erkegin bekar , evli olmasi onemli degil , yeter ki erkek olsun
Evlerden uzakkkk , bence dul kadinlari toplum kabul etmemeli
Keske sehir dislarinda toplama kampi gibi kamplarda yasasalar da biz de evli kadinlar olarak rahat rahat yasasak kocislerimizle
Bu kadar ironi yapmanıza gerek yoktu. Bir bayanla görüşüyor deseydim o bayan evlimi bekar mı diye sorular gelecekti, bunu önlemek için eşi vefat etmiş yazdım. Dul bayanları yermek için değil. Ben kendim de eşimden boşanmak üzereyim, niye böyle bir aşağılama yapayım hemcinslerime

hiç hoş değil bence gizli gizli falan ama sizin kadına dul dul dul deyip durmanız daha da hoş değil.

2 çocuğu olan bekar bir kadınla diyebilirdiniz pekala

Bu kadar ironi yapmanıza gerek yoktu. Bir bayanla görüşüyor deseydim o bayan evlimi bekar mı diye sorular gelecekti, bunu önlemek için eşi vefat etmiş yazdım. Dul bayanları yermek için değil. Ben kendim de eşimden boşanmak üzereyim, niye böyle bir aşağılama yapayım hemcinslerime
Hayatim boyunca agzima dul kelimesini almadim , medeni durumuni belirtmek icin bekar diyebilirdiniz yada sadece esi vefat etmis denirdi
Burada konu kadinin evli , dul , bekar olmasi degil adamin badka bir kadinla gizli bulusmasi
Baslik bile o kadar rahatsiz edici ki , insanin tuyleri diken diken oluyor

Bişiyi çok merak ediyorum .. dul diyip duruyorsunuz ya hani neden dul olan bayanları tescilli o... gibi görüyorsunuz yani dul kesin yapar bişiler diye bakabiliyorsunuz?? Henüz evli değilim fakat hepimiz farkındaysaniz dul olma adayiyiz bosanabiliriz yada eşimiz Vefaat edebilir ve bizede ilerde dul diye bakılır herseyi yapabilme kapasitesi var sanabilirler..

Back
X