Evli adam dul bayan...

Dul, bosanmis, bekar, evli vs kadinin sıfatı önemli değil burda, sorun gizli görüşme yapılmasında..
Dul diye vurgulamanizin sebebi sizin de o konumdaki kadinlara kötü bakiyor olmanizla mi alakali acaba?
Kesinlikle hayır. Neden kötü gözle bakayım. Hepimiz aynı konumda olabiliriz. Hatta ben de boşanma asamasindayim ve ben de bekar olacagim inşallah yakinda. Eşi vefat etmiş diye ve medeni durumu burda sorulur diye en baştan soyledim.

Benim bir arkadaşımın esi, eşi vefat etmiş iki çocuklu bir kadınla gizli gizli görüşüyor .Bazı görüşmeleri söylüyor eşine bazılarını söylemiyor. Şimdi başbaşa kahve içmeye gideceklermis bu hafta içi. Arkadaşımda bu durum normal mi diye bana sordurdu.
Diğer açıklamalarınızı da okudum, arkadaşınızın kıskanç olmadığını, diğer kadın arkadaşlarıyla görüşmesine birşey demediğini ama bu hanımla görüşmesini gizlemesinden şüphe duyduğunu söylüyorsunuz değil mi?
Eğer durum buysa arkadaşlıklar gizli kapaklı olmamalı, arkadaşınız eşinin kadın arkadaşlarıyla görüşmelerine kıskançlık krizleri ve kısıtlayıp görüşemezsin diyerek karşılık veren biri değilse, adamın diğer kadınla buluşmasını saklaması mantıksız ve şüphe çekici.

Hım dulsa kesin aldatır. Çünkü kız bekar olsaydı asla aldatmazdı. Kesin çocuklu bi kadındırda şimdi amaaaan görüyormusun?
Nasıl bir soru düzeneği bu şaştım kaldım?!
Ne kadar carpitiyorsunuz lafları. Benim sorum evli bir erkeğin eşinden gizli olarak ve yalanlar söyleyerek başka bir kadınla dışarda görüşmesi normal mi? Tamam mı? Siz böyle okuyun soruyu ve ona göre cevap verin madem yazımdan rahatsız olduysaniz. Ben kimseyi yermiyorum burda, ne haddine, hepimiz insanız ve 5dk.sonra ne olacağını bilemeyiz.

Dul kadın ne ayıp bi laf. Onun dışında insanların karşı cinsten arkadaşları olur konuşurlar kahve içerler ama beş altı aydır tanıdığı iş dışında paylaşımı olmadığı artık aynı iş yerinde de çalışmadığı bir kadınla evli bir erkek niye başbaşa kahve içer ki. Bi de karısından gizli saklı. Hiç düz arkadaşlık gibi görünmedi bana

Diğer açıklamalarınızı da okudum, arkadaşınızın kıskanç olmadığını, diğer kadın arkadaşlarıyla görüşmesine birşey demediğini ama bu hanımla görüşmesini gizlemesinden şüphe duyduğunu söylüyorsunuz değil mi?
Eğer durum buysa arkadaşlıklar gizli kapaklı olmamalı, arkadaşınız eşinin kadın arkadaşlarıyla görüşmelerine kıskançlık krizleri ve kısıtlayıp görüşemezsin diyerek karşılık veren biri değilse, adamın diğer kadınla buluşmasını saklaması mantıksız ve şüphe çekici.
Evet aynen böyle. Teşekkür ederim. Başka arkadaşlarıyla gorusur eşine anlatır hiç problem olmaz. Ama bu kadınla bu kadar kısa sürede nasıl böyle eşinden gizleme gereği duyacak kadar derin bir dostluk kurdu onu anlamıyor arkadaşım. Diyor ki onunla görüşmesi konuşması benden daha mı önemli yani, sanki mecburiyeti var gibi diyor. Kadında fazla samimi. Ben olsam evli bir erkekle daha seviyeli konuşurum, eşi yanlış anlar huzursuz olurlar diye

Ne kadar carpitiyorsunuz lafları. Benim sorum evli bir erkeğin eşinden gizli olarak ve yalanlar söyleyerek başka bir kadınla dışarda görüşmesi normal mi? Tamam mı? Siz böyle okuyun soruyu ve ona göre cevap verin madem yazımdan rahatsız olduysaniz. Ben kimseyi yermiyorum burda, ne haddine, hepimiz insanız ve 5dk.sonra ne olacağını bilemeyiz.

Normal . Gitsin gezsin dolaşsın eğlensin adamcağız çok normal. Te allahım ne diyelim? Çarpıtmak sizin yazdığınızdan farklı bişey söylemek olur ben kelimelerinizi eleştiriyorum. Arkadaşınız da yakında “dul”kalabilir. Hayırlı günler

Evet aynen böyle. Teşekkür ederim. Başka arkadaşlarıyla gorusur eşine anlatır hiç problem olmaz. Ama bu kadınla bu kadar kısa sürede nasıl böyle eşinden gizleme gereği duyacak kadar derin bir dostluk kurdu onu anlamıyor arkadaşım. Diyor ki onunla görüşmesi konuşması benden daha mı önemli yani, sanki mecburiyeti var gibi diyor. Kadında fazla samimi. Ben olsam evli bir erkekle daha seviyeli konuşurum, eşi yanlış anlar huzursuz olurlar diye

Diğer arkadaşlarını anlatırken bu arkadaşını gizlemesi, arkadaşınız takipte kalsın, kadın erkek arkadaşlıklarına karşı olmadığım halde bu durum bana da normal gelmedi, altı üstü kahve içeceğim bir arkadaşımla görüşmemi eşimden niye saklayayım, ilk söyleyeceğim kişi eşim olur, saklamak şöyle dursun bir ara üçümüz çıkalım çay kahve muhabbeti yapalım derim.

Söylemiş olduğunuz bir kelime eleştiri yöneltilebilir nitelikte.Bu sebeple de yorumlar kafadan olumsuz başlar olumsuz şeyler duymaya devam edersiniz.Keşke bu durumun altını çizmeseymişsiniz çünkü gerçekten hoş değil..
Taraflardan birisi aşırı kıskançsa diğer taraf bazı şeyleri gizlemekte beis görmez.Bu tip ilişkiler sağlıklı yürümez kafadan.
Ama sadece bir kişiye karşı böyle bir yönelim varsa şayet rahatsız olunması gereken bir durum var demektir.Ama nasıl önünü beri alabilir bilemiyorum zor bir durum..

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım için açıyorum bu konuyu. Evli bir erkeğin dul (eşi vefat etmiş) ve iki çocuklu bir bayanla arkadaşlık etmesi normal mi acaba? Çok eskiye dayalı değil arkadaşlıkları, en fazla 5-6 ay önce tanışmışlar, kısa bir süre aynı işyerinde calismislar 20-30 gün kadar falan .sonra eşi çıkmış o işten başka bir yere girmek icin. Ama o bayanla görüşmeye devam ediyor. Hatta bu hafta içinde dışarda buluşup bir kahve falan içeceklerini duymuş arkadaşım. Ve eşi bunları arkadaşımdan gizli yapıyor, daha doğrusu gizli olduğunu sanıyor. Bana sordu sence normal mi bu arkadaşlık diye. Valla bence normal değil ama bir de bdv deki arkadaşların yorumlarını okuyalım diyerek sizinle paylaşmak istedim. Siz ne diyorsunuz bu duruma? İhanet olduğunu düşünmüyor arkadaşım ama yine de içim kabul etmiyor böyle bir arkadaşlığı diyor.
Normal olmayan tek şey dul bayanları kötü gibi yansıtmak.
Bekar olup evli erkeklerle de yatıp kalkan insanlar var. Eminim dul ve kahve içen daha suçludur...
Ah güzel ülkemin insanları. Acaba ne zaman kadınları yanlışa sürüklemekten vazgeçicez...

Mesele dul ve çocuklu olması mı? Gizli görüşmesi mi? Bırakın şu boşanmış veya eşi vefat etmiş kadınlarla kafayı bozmayı.

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım için açıyorum bu konuyu. Evli bir erkeğin dul (eşi vefat etmiş) ve iki çocuklu bir bayanla arkadaşlık etmesi normal mi acaba? Çok eskiye dayalı değil arkadaşlıkları, en fazla 5-6 ay önce tanışmışlar, kısa bir süre aynı işyerinde calismislar 20-30 gün kadar falan .sonra eşi çıkmış o işten başka bir yere girmek icin. Ama o bayanla görüşmeye devam ediyor. Hatta bu hafta içinde dışarda buluşup bir kahve falan içeceklerini duymuş arkadaşım. Ve eşi bunları arkadaşımdan gizli yapıyor, daha doğrusu gizli olduğunu sanıyor. Bana sordu sence normal mi bu arkadaşlık diye. Valla bence normal değil ama bir de bdv deki arkadaşların yorumlarını okuyalım diyerek sizinle paylaşmak istedim. Siz ne diyorsunuz bu duruma? İhanet olduğunu düşünmüyor arkadaşım ama yine de içim kabul etmiyor böyle bir arkadaşlığı diyor.
Neden iki lafından biri "dul iki çocuklu kadın"

Birde parantez içinde dulun anlamını falan yazmış

Konuştuğu "kadın" "bekar çocuksuz" olsaydı kahve içmesini bilmem ne yapmasını nasıl karşılayacaksa bu durumu da öyle karşılasın bir arkadaşınız

Bu kadar ironi yapmanıza gerek yoktu. Bir bayanla görüşüyor deseydim o bayan evlimi bekar mı diye sorular gelecekti, bunu önlemek için eşi vefat etmiş yazdım. Dul bayanları yermek için değil. Ben kendim de eşimden boşanmak üzereyim, niye böyle bir aşağılama yapayım hemcinslerime
O zaman o sorulara eşi vefat etmiş iki de çocuğu var diye cevap vermicektiniz. Kadın dul (eşi vefat etmiş) ve iki çocuğu var diyecektiniz.

Yani ben şekilde olursa olsun zihniyetiniz değişmeyecekti.

Benim bir arkadaşımın esi, eşi vefat etmiş iki çocuklu bir kadınla gizli gizli görüşüyor .Bazı görüşmeleri söylüyor eşine bazılarını söylemiyor. Şimdi başbaşa kahve içmeye gideceklermis bu hafta içi. Arkadaşımda bu durum normal mi diye bana sordurdu.
Tabii ki normal degil.
Arkadasin da gitsin bulusmaya.
Birlikte icsinler kahve.
Onlar da tanisir kaynasir madem masum bir arkadaslik.

Ne alaka yani boyle bir arkadasliga ne gerek var?
Hepbirlikte olacaksa tamam

Nedir bu dul takıntısı?
Dul olunca karantinayamı almak lazım ?
Dul veba gibi bir şey mi ?
Dolar neden yükseliyor ?
Havalar neden çok sıcak ?
Babam çikilatalı dondurma yapmayı nerden öğrendi ?
Gidim bi kaç DUL arkadaşımla sohbet edeyim en iyisi

Eşinin vereceği tepkiden dolayı mı gizli buluşuyor acaba kadınla? Gerçekten arkadaşı ise ama eşi çok kıskanç ve boğucu davranıyorsa böyle davranıyor olabilir adam. Gizli olması hoş değil. Yoksa elbette herkes herkesle normal arkadaşlık seviyesini aşmadan görüşebilir. Kadıncağız dul diye hiç arkadaşı olamaz mı yani?

Ben kendi açımdan yorumlayacagim benim eşim bir kadinla iş yerinde arkadaşlık yapabilir ama bana saygisı varsa bunu dışarı taşıyamaz bilmem anlatabildim mi.

Dul evli bekar boşanmış fark etmez. Eğer benim eşim karşı cinsten biri ile görüşecek ve bunu benden gizli yapacaksa şüphelenirim. Dünyanın çivisi çıkmış artık. Ayrıca madem çok yakın arkadaşlar neden karısıyla da tanistirmiyor adam?

Back
X