• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adam rüyasında

Bildiğin ,bir kadını falan okşadı ,bak sen adama yav,ben de önündeki bilinmezlik deyince ,şeyi sandıydım :olamaz:
Ay ben kocişimin canını yiyim o zaman,adamcağız anca kabus görüyor,öf kıyamadım şimdi bak,bir kere daha çok sevdim .
Derken aklıma geldi,acaba beni görüyor da mı kabusu oluyorum adamcağızın :KK53:
Kıyamam birşey de çaktırmıyor seviyor sanıyorum,
Ay acaba sevmiyor mu ki :deli:
Dert lazımsa bana demek ki :KK70:
Ciddimisin :D

Adam bosaldim dememistir ,bokserini kontrol etmediysen insan degilim yazik adamlara ya bu konu komiklikli konularin icinde kesinlikle number one ! Ama guldurmuyo

Hanımlar merhaba.dün gece eşim rüyasında boşalmış.kendimi çok kötü hissettim, 1 gece öncesinde ilişki yaşamış olmamıza rağmen bu neyin nesi şimdi sizce:KK43: kafama bi sürü soru takıldı, acaba birisini mi düşledi vb

Gayet normal bir durum büyütülecek birşey değil 8 yıllık evliyim arada eşimde de oluyor illa cinsel içerikli birşey hayal ettikleri anlamina gelmez...
Mesela sık ilişkiye girsek de olabiliyor uzun süre girmesek de oluyor biyolojik bir durum yani kafa takıp eşinize ve kendinize eziyet etmeyin.

Bir uye vardi, eşi her sabah duşa girdiğinde kulağını kapıya dayayıp, boy abdesti alıp almadığını anlıyordu. (Nasıl olduğunu hala anlamadım, neyse) Boy abdesti alma sesi geliyorsa, rüyasında birseyler gördüğünü anlayıp trip atıyordu..
Zavalli erkekler :KK43:

hatırladım onu Hhahahaha

Ruya bu sonucta :) hem belki de sizinle iliskiye girdigini gormustur

Back
X