- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
Bu 4 kadin meselesi sürekli suistimal ediliyor.
Peki senin kuma olmaya razı olduğun kadının da senden haberi var mı?
Varsa veya haberi olursa hakkını sana ve kocasına helal edicek mi?
Ilişkinizin dinen de kabul olması icin bu sorularin cevaplanması gerek
Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar oldugu icin çok memnun oldum.para icin birilerinle birlikte olanlar icin söylucek k3lime bile bulamıyorum fakat aşık olduğu icin evli birinle olanlar belki bi pay cıkarır diye umut ettim
Bahsettiğim kisi gobekli kel bi zengin patron değildi.30 yaslarinda ortalamaninnda ustunde bi yakışıklı ve zengin bi avukat.basit bi hoşlanma degil.buz gibi aşık oldum ona.
ama söyle düsünun.kendimize zarar vermemek icin zevklerimizi frenliyrbiliyoruz.rejim yapıyruz.hastalik sebebiyle her istedigimizi yemiyoruz.sigarayı birakabiliyoruz.para için nefret ettigimiz bi iste bile calısmak zorunda olanlarımız var.yani kendimize zarar vermemek için bi çok şeyden vazgeciyoruz.irademizi kullanabiliypruz.bencilliği birakıp başkalarına zaranr vermemek icin iradeyi kullanabiliriz.empati kuralım
hele cocuğu olan bi adamsa.bi de öyle cocukca bahanelerle bu kadınları avutanlar var.cocuğum var ayrilamam.
erkekler tek görevinin para kazanmak olduğunu sanırlar.ondan fazladıni yaparlarsa lutfetmis olurlar onlara göre.
ama çocuk agzinda bi lokma, sırtinda çapıt, elindeki topla büyümez.bunlarla doymaz.ıcinde sevgi olmayan hicbiseyle tatmin olmax..
eşimi sıksık cocukla ilgilenmesi onunla iletisim kurması icin uyarmak zorunda kalıyorum.ben de yoruluyorum zaten sen fazladıyla ilgileniyorsun iste ben de dinleniyim diyor.yaparken yorgun değildin ama derim.artık eskisi gibi degil sagolsun.o da dikkat ediyor artik
yani velhasıl asıl babalık cocugunla kaliteli vakit geçirmekle olur ama eger o adam dışarda uçkur peşindeyse cocugunu çoktan gözden cıkarmıştır.bebek bile annenin ruh dünyasıni anlayabilir.maalesef sevgi göremeyen kadin (ne kadar çok severse sevsin)yeterince çocuğuna sevgisini sunamaz
bunlara sebep olduğunuzu bile bile bu iliskiyi sürdurun.bari cocukca bahanelerle kendinizi kandırmayin.
bunları umursammıyorsaniz kendinize bi bakın
böyle adamlar sizi de düşünmez..dısarıdaki bi heyecandan başka bişey değilsinizdir
.ayrılmıyotsa halinden memnun olduğu içindir.
bu konulara okadar sinir oluyorumki kendimi doru duzgun anlatamiyorum bile sen butun icimden gecenleri yazmissin canim benim tamam ben evli bir adama asik omadim ama seninle tamamen ay i fikrdeyim