• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adama aşik olan var mi

Ceg2012

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
72
3
18
35
Tepki alacak bir konu ama bir cok insan bu sekilde yasiyor sadce merak ediyorum

ben olmustum..ve ona solemıstımde bunu hıc cekınmeden..ama asla esınden bosatmadım..yda bı bırlıktelıgım olmadı...sdece solemek ıstedım...en dgrusunuda yptm zten..

bekarların suyumu çıkmış :20::20::20::20:

birde muskacı aramıs umarım o zavallı kadını kocasından ayırmak için felan değildir

birde muskacı aramıs umarım o zavallı kadını kocasından ayırmak için felan değildir

Nasil hakkimda boyle bi yorum yapabiliosn bana yapilan birseyi bozdurmak icin olmasin aradigim sey eski nisanlimin annesi yaptirdi onn icin ugrasiyorum boyle on yargili yaklasmaniz hic hos degil

Evet ben oldum evli ve çocuklu bir adam mış ama ben bilmiyordum gezdil tozduk 3 ay sonra dedim böyle olmayacak ilişkimizin adı olsun yan çizdi çamura yattı ayrıldık 2 hafta sonra gece yarısı aradı ben evliydim birde kızım var dün boşandım dedii

Evet ben oldum evli ve çocuklu bir adam mış ama ben bilmiyordum gezdil tozduk 3 ay sonra dedim böyle olmayacak ilişkimizin adı olsun yan çizdi çamura yattı ayrıldık 2 hafta sonra gece yarısı aradı ben evliydim birde kızım var dün boşandım dedii

Hmmm cok kötü olmus senin icin ama bosanmis bak gorustn mu sonra

Tepki alacak bir konu ama bir cok insan bu sekilde yasiyor sadce merak ediyorum

Ben olmadım ama olanı da yadırgamıyorum. Aşk bağımsız bir duygu yani ona değil şuna aşık olim diyebileceğimiz bir şey değil.
Ama tabi bu aşkı kendi içinde yaşıyorsan.

Back
X