• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adama aşik olan var mi

Egem çok haklısın canım, eşimin yeğeni şu anda adına aşk dedikleri şeyi yaşıyor ve bunun karşılığında son model lüks bir araba, bir ev ve ayrıca bir giyim mağazası sahibi oldu, 1 yıl öncesine kadar ailesi yiyecek ekmek bulamazken şu anda yaşadıkları lüksü kimse yaşamıyor, annesi gezdiği yerde Allah kızımdan razı olsun beni de kendi hayatınıda kurtardı diye övünüyor, adamın eşi kimsenin umurunda değil, adam karısını sevmiyormuş güya, tabi benimle konuşamıyorlar bu konuyu göstereceğim tepkiyi biliyorlar. Erkekler suçlu ama kadınlar daha suçlu bence. Allah kimseyi merhametten geri koymasın.
kesınlıkle
erkekler suclu ama kadınlar daha daha suclu

arkadaşlar bilmiyorum yaşınız kaç ama burada yazdıklarınız çok çocukça şeyler..ben 31 yaşındayım çoğunuzun ablası yaşında olabilirim hayat tecrübeme göre kesinlikle diyorum ki aşk meşk bunlar hikaye hava civa..yok karısını sevse benimle olur muydu yok boşanacaktı yok bilmemne..aldatan erkek bir kere güvenilmezdir bu bir..her an aklı ve duyguları kayabilecek birisidir..dengesizdir..siz kendi kişiliğinize böyle bir insanla beraber olmayı yakıştırabiliyor musunuz ilk soru bu.. ikincisi de evli olduğunu bile bile konuşmaya devam edersen o duyguları ortaya çıkartmaya izin verirsen elbette ki aşık olursun ya da adını aşk sanarsın..evli olduğunu öğrendiğinizde vebal altında kalmaktan korkup adamdan uzaklaşmalısınız.. empati yapın evlenmişsiniz öyle yada böyle emek verip bir hayat kurmuşsunuz kocanızla..elin kadını geliyor kocanızı ayartıyor ne yaparsınız? nasıl davranırsınız? elbetteki hırsızın hiç mi sucu yok adamda yapmasaydı o ayrı ama herkes kendinden sorumludur..başkasının kaderini değil kendi kaderinizi güzel etmek istiyorsanız evli adamlardan uzak durun..bir kadının aldatılmasına seyirci kalan diğer kadın mutlaka gün gelir boynuzu kendisi yer..bunu unutmayın..

kesınlıkle
erkekler suclu ama kadınlar daha daha suclu

Kesinlik ile öyle kimi maddiyat için yapıyor kimi ise zevk yatak arkadaşlığı sebebi ise evli adam başa bela olmuyot karısı ile korkutuyorlar. Öyle ölüyorum bitiyorum hikaye geliyor bana. Hele belli yaşa gelmiş ise kişi...

Ahhhh ahhhh!!! Sanırım Bu insanların Allah korkusu kalmamış.Kendisi evli,o kişi evli.Birde çok doğalmış gibi yazmış.karısını sevse yaparmı v.s.emin ol seni hiçççç sevmiyordur,sadece gönül eğliyordur.
:47:
Birde şunu sormak isterim;sen evliymişsin ya;sen eşini aldatmamış olsan,o seni; senin gibi biri ile aldatsa ne yapardın????

Tepki alacak bir konu ama bir cok insan bu sekilde yasiyor sadce merak ediyorum

yaşayan vardır muhakkak.öyle bir durum varsa bile uzak durması lazım insanın.çünkü yuva yıkanın yuvası olmaz.karı kocanın ayrılmasına en çok şeytan sevinirmiş.ben aşık oldum bilmem ne diye kendine hakim olamayıp yuva yıkılması çok yanlış.kimse aşktan ölmüyor.bide böyle durumun arkasına ben aşık oldum deyip yuvanın yıkılmasına seyirci kalınması sadece üçkağıtcılık.Allah korkusu olan ne kadar sevsede geri çekilir.Allah kimseyi bu tarz yanlışa düşürmesin

offff evli adama aşık olmadım ama evli adam bana aşık oldu :(( kurtulmak da çok zor oldu, evime kadar takip ediyordu ya, eşine söylerim uzak dur benden diyordum devam ediyordu, sonunda polise gitmekle tehdit ettim, birdaha da yanlış bir şey yapmadı

ben varım.
kocam evli bi adam ben de ona aşığım :27::27:
daha önce bu espri yapıldıysa kusura bakmayın. tamam ya gidiyorum :33:

aman berbat bir konu hakkaten...kızlar, erkekler sizler gibi duygusal yaratıklar değil boşanırım der ama çevremizde gördüğümüz kadarı ile çoğu da boşanmaz...lütfen sakın böyle bir hata yapmayın, yuva yıkanın yuvası olmaz... baştan bilmeden aşık olsanız dahi lütfen öğrenir öğrenmez bu ilişkiyi bitirin... ve bu tarz erkeklere de haddini bildirin...severek ya da bir şekilde evlendiği hanımını bırakıp bir başka kadına giden erkekten ne kadar erkeklik bekleyebilirsiniz ki...sizi bırakmayacağı ne malum... amman evlerden uzak!!! boşverin böyle şeyleri..sıkıntı, stres ve bedduadan başka hiç bir şey getirmez o ilişki...

Aynen ya ne kadr berbat bi konu
...bekarmi kalmadi dunyadada evli adamla birlikte olaalim tabiki evli olduguni bilmeden begenebiliriz kimse ilk goruste ask falan demesin evli oldugunu ogrendigmz anda olay begenmekten ileri gitmemeli bnce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ask imkansizlari sewer erkekler de bi sure sora ewlilikten soguyup heyecan ararlar. Macera sewerler icin uygundur icinizde kalmasin yasayin askinizi :))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yaşayan vardır muhakkak.öyle bir durum varsa bile uzak durması lazım insanın.çünkü yuva yıkanın yuvası olmaz.karı kocanın ayrılmasına en çok şeytan sevinirmiş.ben aşık oldum bilmem ne diye kendine hakim olamayıp yuva yıkılması çok yanlış.kimse aşktan ölmüyor.bide böyle durumun arkasına ben aşık oldum deyip yuvanın yıkılmasına seyirci kalınması sadece üçkağıtcılık.Allah korkusu olan ne kadar sevsede geri çekilir.Allah kimseyi bu tarz yanlışa düşürmesin

gayett tepki çekicek bi konu açmışsın kolay gelsin şimdiden :ssz: ben öyleyim

24 yaşindayken bi ise girmistim.birind3n çok etkilendim gerçekten .karşılıksız olmadığını da anlıyabiliyordum.evliydi tabi.hissettiklerimden çok utaniyordum hatta k3ndime çok kıziyordum ama yine duygularimdan kurtulamadim.birden çok yakın arkadaş (!) Oluverdik.daha ilk hagtdan dertleşmeye basladı benimle.eşinle 3-4 kez karsılaştım.cok güzel ve iyi bi bayandi.onunla muhabbetimi ilerletirsem icimdeki duygular kendiliginden söner diye düşundum..yine olmadı.bu arada asla o adama açılmadım.sonra muhabbetlerinde depresyon gecirdigini ailesinden hayattan zevk alamadiğini vs anlatmaya basladi.ben de gercek mutlulugu huzuru sadece ailesinde bulabileceğine anlattim.(bunlar tamamen mantigim ve ajlakimla soylediğim cumlelerdi) isten de çıkmayi bile düşundüm başka türlü kurtulamicam bu halinden dedim.ama.maaşı vs. Çok iyidi.

En sonunda bana aşık oldugunu sadece benim yanımdayken mutlu oldugunu söyledi.
Benden uzak dur dedim.isten cikmak zorunda birakirsin beni dedim ki kendisi benim patronumdu.tamam oyle olsun dedi.2-3 gun sonra ayni laflar...
Ben de bi daha ise gitmedim.parami almaya bile gitmedim.tel.larıni acmadim.parami arkadasimla yollamiş.msjlarla ozur diledi.hattımi degiştirdim.

O bi ay boyunca kalbim mantığim ahlakim hep savas halindeydi.bi daha boyle bi donem yaşamayi asla istemem.hem acı cektim çektihim aci yüzunden kendime kızarken yine aci çektim.duygularimizi göz ardı edemeyiz ama unutmayalım ki .Allah bize irade diye bişey vermiş.böyle bi durimda uzaklaşmaktan baska bi çare bilamadim ben.hala eşi ve çocugunla mutlu bi hayati olur diye dua ediyorum.şimdi 28 yaşindayim be benimde bi cocuhum var.oyl3 bi hataya dusseydim şimdi çok pişman olurdum.özellikle.anne olunca daha iyi anliyor insan.bi yuvanin n3 demek olduğunu.eşine yapılan ijanette affedilmez ama o çocuğun jayatınla oynamanın günahıni bile ödeyemez insan.adam boşanmasa bile anne baba arasindaki iliski ister istemez çocuha yansır.boşancaği varsa boşansın.çocuğunu düsunen bi baba karışınla mutlu olmaya çalışir.

24 yaşindayken bi ise girmistim.birind3n çok etkilendim gerçekten .karşılıksız olmadığını da anlıyabiliyordum.evliydi tabi.hissettiklerimden çok utaniyordum hatta k3ndime çok kıziyordum ama yine duygularimdan kurtulamadim.birden çok yakın arkadaş (!) Oluverdik.daha ilk hagtdan dertleşmeye basladı benimle.eşinle 3-4 kez karsılaştım.cok güzel ve iyi bi bayandi.onunla muhabbetimi ilerletirsem icimdeki duygular kendiliginden söner diye düşundum..yine olmadı.bu arada asla o adama açılmadım.sonra muhabbetlerinde depresyon gecirdigini ailesinden hayattan zevk alamadiğini vs anlatmaya basladi.ben de gercek mutlulugu huzuru sadece ailesinde bulabileceğine anlattim.(bunlar tamamen mantigim ve ajlakimla soylediğim cumlelerdi) isten de çıkmayi bile düşundüm başka türlü kurtulamicam bu halinden dedim.ama.maaşı vs. Çok iyidi.

En sonunda bana aşık oldugunu sadece benim yanımdayken mutlu oldugunu söyledi.
Benden uzak dur dedim.isten cikmak zorunda birakirsin beni dedim ki kendisi benim patronumdu.tamam oyle olsun dedi.2-3 gun sonra ayni laflar...
Ben de bi daha ise gitmedim.parami almaya bile gitmedim.tel.larıni acmadim.parami arkadasimla yollamiş.msjlarla ozur diledi.hattımi degiştirdim.

O bi ay boyunca kalbim mantığim ahlakim hep savas halindeydi.bi daha boyle bi donem yaşamayi asla istemem.hem acı cektim çektihim aci yüzunden kendime kızarken yine aci çektim.duygularimizi göz ardı edemeyiz ama unutmayalım ki .Allah bize irade diye bişey vermiş.böyle bi durimda uzaklaşmaktan baska bi çare bilamadim ben.hala eşi ve çocugunla mutlu bi hayati olur diye dua ediyorum.şimdi 28 yaşindayim be benimde bi cocuhum var.oyl3 bi hataya dusseydim şimdi çok pişman olurdum.özellikle.anne olunca daha iyi anliyor insan.bi yuvanin n3 demek olduğunu.eşine yapılan ijanette affedilmez ama o çocuğun jayatınla oynamanın günahıni bile ödeyemez insan.adam boşanmasa bile anne baba arasindaki iliski ister istemez çocuha yansır.boşancaği varsa boşansın.çocuğunu düsunen bi baba karışınla mutlu olmaya çalışir.

süpersin gerçekten. demek isrediğim işte buydu inş bu durummda olanlar senin gibi yapar tebrik ederim seni canım

Şimdi ben de yuva yıkanın yuvası olmaz dicem ama öyle olmadığını çok gördüm etrafta.tanıdık bir çift vardı iş çevremde.yeni evlilerdi 1.5 senedir galiba.adam da mülayim bir tip gibiydi,meğerse aylardır evli bir bayanla aldatıyormuş eşini.eşi de bi güzel ki sormayın inanamadık önce yalandır falan dedik ama bunlar işi azıttı ev bile tuttular rahat buluşmak için.o kadar utanmazca yaşıyorlardı ki herkes gözüyle gördü ilişkilerini.tabi önce adamın karısı boşandı bi celsede hiçbir şey de talep etmedi adamdan.meğer adam buna kredi çektirmiş düğün için kız onu bile kendi ödemeye razı oldu yeter ki bu rezaletten kurtulayım dedi.kadının kocası da boşandı olayı öğrenince.duyduğumuza göre evlenmişler bir de çocukları olmuş gayette mutlularmış.yani anlayacağınız iki yuva yıkıldı ama bunlara bir şey olmadı:)) bazı kötülüklerin bu dünyada karşılığı yok demekki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ilginç bir konu

Aşkın adresi yok,olabiliyorsun engel olmaya çalışsanda.....ancaaak mesele o değil. Etrafta sadece hayatlarına renk gelsin diye eşini aldatan erkekler çok
fazla

Birde evliliği gerçekten kötü giden sevginin,değerin bittiği bir süreçte olan o aşamada başka birine yönelen erkek yada kadınlarda var.

Bu ikisini birbirinden iyi ayırmak gerekir.

2. katagoride olan kişinin durumu farklı ,benim arkadaşım tanışmıştı öyle biriyle ve ayrıldı .ardından adam boşandı şimdi evliler ve çok mutlular.Boşandığı bayanda evlendi ve oda şimdiki eşiyle mutlu.

Yani bu durum içeriğini bilmeden hemen yargılanacak bir durum değil.Her durumun içeriği farklı olabilir.Hayatta birçok şeyin göründüğü gibi olmadığı gibi...

Birde şunu söylemeden geçemiyeceğim

Bir insan kalpten bağlı değilse karşısındakine...bir imza kişiyi bağlayamıyor

Çevremde şunu görüyorum ki..Karısını yada kocasını gerçekten seven,saygı duyan mutlu çiftler birbirini asla aldatmıyor

Mutsuz ,çok sorunla yada yanlış kişiyle yapılmış evliliklerde olanlar arayışlara giriyor.Burada ben kadın yada erkek suçludur diye bir tarafa suçu yükleyemem.
Boşlukta ,mutsuz ve arayışta olan vardır ve o birini bulur ve kandırır.Emin olun o kişi olmazsa başkasını bulucaktır o niyete girmişsse boşluğunu tamamlayacak birisini illa bulur.

O yüzden burada evli olup 2 kişiyi aynı anda idare eden suçlu çünki kimseye haksızlık etmeye hakkı yok.
Madem ki mutsuz boşansın adam gibi kendine ikinci bir şans versin.

Ne karısını yada kocasını nede karşısında sevgilisi olan kişilerin duygularıyla,hayatlarıyla oynamasın.Asıl buna hakkı yok

Evli adama ya da kadina fark etmez asik olup da iliski yasayan birisi bu dunyada olmasa bile ahirette kesinlikle yaptigi hatanin bedelini cekecektir.evli adama ask demek zina demek ve ben bunu ask olarak degil aldatma olarak algilarim.boyle bi durumu kesinlikle kinamiyorum.ama evlilik kurumunun ciddiyetinin farkina varamayan o ladar cok insan var ki...

Back
X