Evli adamla birlikte olan bir kişiyle görüşürmüydünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TheShe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu adamın karısından gizli birşeyde değil ki.. kadın boşansa zaten evlenicek.. evli bir adamla beraber olmuş bayanın ahlakı değer yargısı bana uymaz.. ama bu tip bir mesele varsa tanışırdım samimiyet kurmazdım.

insanların özel yaşamları beni ilgilendirmez herkes istediği gibi yaşama özgürlüğüne sahiptir bence, adı üstünde özel hayat herkes bir şekilde bir şeyler yaşıyo bir takım bahanelerle insanları dışlamak ne kadar doğru olur ki, ne zaman ne yaşayacağımızı bilemeyiz asla yapmam, benim başıma gelmez dediğimiz şey hiç ummadığımız bir anda bizi yakalayabilir, adam napıyomuş, adamın karısı napıyomuş bilmem kim napıyomuş bana ne alan memnun satan menun olduktan sonra, ben insanları yaşadıklarıyla ya da görünüşleriyle değerlendirmeyecek kadar çok şey yaşadım hayatta kimseyi ne ayıplarım ne de bu tür nedenlerle görüşmemezlik yaparım

eşi bildiği ve kabullendiği için asla görüşmezdim, diyemem.
ama onların evine gitmez, bu durum devam ettikçe de evime gelmelerini istemezdim. sevgilim ısrarcı olursa; dışarda bir yerde görüşürdüm..
görüşmede resmi bir tavır sergilerdim.

ben meraklıyım tanışırdım. onlarda rahat gizlemeye gerek duymuyorlar ben niye rahatsız olayım

bu tip insanlarla biz görüşmessek onlar görüşmesse sen görüşmessen nasıl doğru yolu bulup görüp değişecekler?

görüşmem...
tanışmam da...onun özel hayatı banane diyengillerden değilim ben...
ne karaktersiz insanlara ayıracak vaktim var, ne de bile bile lades diyecek kadar düşüncesizim...
o tip insanlarla işim olmaz...

görüşmem...
tanışmam da...onun özel hayatı banane diyengillerden değilim ben...
ne karaktersiz insanlara ayıracak vaktim var, ne de bile bile lades diyecek kadar düşüncesizim...
o tip insanlarla işim olmaz...

imza iloş :delphin:

insanların özel yaşamları beni ilgilendirmez herkes istediği gibi yaşama özgürlüğüne sahiptir bence, adı üstünde özel hayat herkes bir şekilde bir şeyler yaşıyo bir takım bahanelerle insanları dışlamak ne kadar doğru olur ki, ne zaman ne yaşayacağımızı bilemeyiz asla yapmam, benim başıma gelmez dediğimiz şey hiç ummadığımız bir anda bizi yakalayabilir, adam napıyomuş, adamın karısı napıyomuş bilmem kim napıyomuş bana ne alan memnun satan menun olduktan sonra, ben insanları yaşadıklarıyla ya da görünüşleriyle değerlendirmeyecek kadar çok şey yaşadım hayatta kimseyi ne ayıplarım ne de bu tür nedenlerle görüşmemezlik yaparım

canım söyledikerinin hepsine katılıyorum ,hayatta ayıbın ayıp olmadığını öğrenecek kadar çok şey yaşadım bende,o yüzden hiç kimseyi ne yargılarım ne kınarım,kimsenin içini bilmiyoruz bilemiyoruz,uzaktan gerçekten davulun sesi çok hoş,tanışırım bana ne,hoşumada gitmezse ona göre mesefamı koyarım delikafadulden

Bile bile tanışabileceğimi sanmıyorum..
Ama bir ortam olmuştur,orada karşılaşılmıştır,konuşmak zorunda kalmışımdır vs..:sm_confused:
Hatta düşündüm de evli birinin sevgilisi olan bir tanıdığım var mı diye?
Yok bulamadım..
Ama o yaşam tarzını tercih eden biri benim arkadaşım olamaz,görüşmem..:1closedeyes:
Cidden düşünüyorum da muhabbet etmek dahi midemi bulandırır...:delphin:

ben kaldığım yurtta böyle bir "insan"ın varlığından haberdar olduğumda yurdu terketmiştim, cevabımı öyle vereyim. ne oda arkadaşımdı ne de tanışıklığım olan birisi. yeni girdiğim yurdun 3. haftasında çıktım ordan. hayır görüşmezdim. kınamıyorum, ama benden uzak olsun öyle insanlar. ben kendi annemi düşünüyorum gözlerim dönüyor, babamın Allah korusun öle bişiyi olsa.. tahayyül edemiyorum.. aynı oksijeni soluyamam.

Bu konuda hassasım ve aman diyorum.
Görüşmem,uzak dururum.
Çünkü öyle bir insanlayken farklı tepkiler verebilirim istemeden de olsa.

Adamın ticari kariyeri etkilenecek diye karısından hiç boşanmayacak mı? Ben içimin rahat etmeyeceği,huzursuz olacağım hiçbir yere gitmem.Genel anlamda konuşuyorum.Senin yerinde olsaydım böyle içimde çelişkiler yaşayacağım gitsem mi gitmesem mi diyeceğim bir ortamda bulunmazdım.Ben tanışmayı bu durumu onaylamak olarak görüyorum.Gerçekten boşanmak istese sevdiği kişiye laf getirtmez , böyle metres durumunda bırakmazdı diye düşünüyorum.Ben huzursuz olacağım için görüşmezdim.

tanışmanız o ilişkiye onay vermeniz anlamına gelmez...
rahatsızlık duyması gereken kişi siz değilsiniz...
basit düzeyde ilişki yaşayanlar...
size bir şey diyeyim bir insan bir şeyi gerçekten istesin o yola baş koysun olur...
olmuyor diye bir şey yok...
işine böyle geldiği için böyle yaşamak var o kadar...
insanlar gizli kapaklı o kadar çok şey çeviriyor ki alenen yapanlara ve kabul edenlere ben bir şey diyemiyorum inanın...
ikisi de kötü ama hangisi daha kötü bilemiyorum.
ben tanışırdım sadece samimi olmazdım...

canımcım bu tür insanlarla görüşmek onlara onay vermek olur yani yaptıkları doğru bişeymiş gibi ne olursa olsun tavrını koy ve kesinlikle görüşme derim hatta senin tavrınıda bilsinler bence zaten yuva yıkan bi kızın arkadaşlığından falan ne bekleyebilirsinki yarın senin sevgilinide elinden almaya çalışır bence uzak durun böyle saçma sapan ilişkilerden..erkeklerin hep aynı bahanesi karım boşanmıyor yok çocuklarım var aynı yerde yatmıyoruz ee başka ne diyecek yok biz karımla çok iyiz yok ben karımı seviyorum ama arada bi değişiklikte iyidir falan mı diyecek kıza o aptal kızlarda bunlara inanıyo işte ne o adam karısından ayrılır ne de o kızdan sana hayır geliir kendini bide o adamın karısının yerine koy öyle karar ver canım....

bu tur ınsanlarla ortak hıc bı yanım olamaz,dolayısla gorusmekte anlamsız ....

Resmi olarak evliyken böyle bir hayat yaşayan gerek kadın gerekse erkekle asla ve asla tanışmam. Açıkcası eşiminde muhatap olmasını istemem.
Ahlaki yapıları çökmüş insanlarla birlikte olmak bana asla uymaz. Ne merhaba derim nede bana ne bu onların özel hayatı derim.
Böyle şeyleri hazmedemiyorum.
Annemin ve babamın yıllardır aile dostları vardı, kadın böbreklerinden rahatsızlanınca adam bir sevgili tutmuştu kendisine. Benim haberim yoktu. Bir gün babam "bir arkadaşı görücem beni ...... götürün" dedi. Götürdük baktım adamın yanında başka bir kadın var, neyse babamın görüşmesi bittikten sonra eve dönerken sordum babamda durumu açıkladı. Bende babama "eğer bir daha bu şerefsizle görüşürsen beni evlatlıktan sil" demiştim. Benden gizli görüşüyormu bilmiyorum ama ben aslaaaa ve aslaaaa böyle bir durumu kabul edemem. Değil tanışmak aynı ortamda bile bulunmam.

Asla tanışmam,görüşmem:sm_confused:

tanismam gereksiz gercek olmayan birseyi yasiyolar, bir de utanmadan aleni bir sekilde ailenin icine sokuyor adama bak kuzeniyle gorusturuyor.
Evlilik ve aile kutsaldir. İstemiyorsa baskasina asiksa bosansin bu kadar basit bence nisanlinin kuzeni cok ama cok hatali ben olsam onla bile gorusmezdim. Nisanlimida soguturdum onlardan...
Benim dusunceme gore bu tarz iliskiler boyle boyle normalmis gibi yasanmaya baslaniyor ve insanlar tepki gostermedikce erkekler ve ikinci kadinlar daha pervasiz oluyorlar bunun adi da ask oluyo!! Ask bu degil bu kadar basit olmamali hicbirsey...

Back
X