- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
- 683
- Konu Sahibi TheShe
Tanisirdim...neticede herkes acik kartlarla oynuyor...Adami karisini ve o kizi baglayan bir mesele bu...
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanisirdim...neticede herkes acik kartlarla oynuyor...Adami karisini ve o kizi baglayan bir mesele bu...
![]()
görüşmem...
tanışmam da...onun özel hayatı banane diyengillerden değilim ben...
ne karaktersiz insanlara ayıracak vaktim var, ne de bile bile lades diyecek kadar düşüncesizim...
o tip insanlarla işim olmaz...
insanların özel yaşamları beni ilgilendirmez herkes istediği gibi yaşama özgürlüğüne sahiptir bence, adı üstünde özel hayat herkes bir şekilde bir şeyler yaşıyo bir takım bahanelerle insanları dışlamak ne kadar doğru olur ki, ne zaman ne yaşayacağımızı bilemeyiz asla yapmam, benim başıma gelmez dediğimiz şey hiç ummadığımız bir anda bizi yakalayabilir, adam napıyomuş, adamın karısı napıyomuş bilmem kim napıyomuş bana ne alan memnun satan menun olduktan sonra, ben insanları yaşadıklarıyla ya da görünüşleriyle değerlendirmeyecek kadar çok şey yaşadım hayatta kimseyi ne ayıplarım ne de bu tür nedenlerle görüşmemezlik yaparım