Evli adamla birlikte olan bir kişiyle görüşürmüydünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TheShe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resmi olarak evliyken böyle bir hayat yaşayan gerek kadın gerekse erkekle asla ve asla tanışmam. Açıkcası eşiminde muhatap olmasını istemem.
Ahlaki yapıları çökmüş insanlarla birlikte olmak bana asla uymaz. Ne merhaba derim nede bana ne bu onların özel hayatı derim.
Böyle şeyleri hazmedemiyorum.
Annemin ve babamın yıllardır aile dostları vardı, kadın böbreklerinden rahatsızlanınca adam bir sevgili tutmuştu kendisine. Benim haberim yoktu. Bir gün babam "bir arkadaşı görücem beni ...... götürün" dedi. Götürdük baktım adamın yanında başka bir kadın var, neyse babamın görüşmesi bittikten sonra eve dönerken sordum babamda durumu açıkladı. Bende babama "eğer bir daha bu şerefsizle görüşürsen beni evlatlıktan sil" demiştim. Benden gizli görüşüyormu bilmiyorum ama ben aslaaaa ve aslaaaa böyle bir durumu kabul edemem. Değil tanışmak aynı ortamda bile bulunmam.

Ayni fikirdeyim bence de diil esim yada nisanlim babamin bile gorusmesini engellerim bu tarz insanlarla , yuz buluyorlar, güç aliyorlar

benimde tam tersi bi durum vardı. yakın bi arkadasım evli bir adamla görüşüyordu... adamın cocukları falan vardı..duyduğum cok sinir olmustum.ilk başlarda ona akıl veririm yaptığını yanlıs olduğunu söylerim belki vazgecer döner bu yoldan dedim görüşmeye devam ettik.ama sonra baktım vazgecmeye niyeti yok haram helal bilmiyor. bende kestim ayağı şimdi napıyo bilmiyom 1 senedir.

ya bende cok iyi niyetliymişim. kadın erkek farketmiyor sonucta yaptıkları yanlıs. bende nasıl samimiydik offf. çok pişmanım şimdi. ayyy. keşke duyduğum anda yağı kesseydim

tanışmazdım da görüşmezdim de .

Şimdi özetliyim..
Sevgilimin kuzeni, aynı zamanda iyi anlaştığı sık görüştüğü en yakın arkadaşı diyebilirim.
Adam evli, karısı boşanmıyor. Aslında adam da çok zorlamıyor sanırım (çok saçma ama bulunduğu çevre dolayısıyla ticari kariyerini etkiler, tepki alır diye düşünüyormuş)
Evine doğru düzgün gitmiyormuş bile adam, ya kızda kalıyor ya da eşiyle aynı odada bile uyumuyormuş, yani eş de sevgiliden haberdar. Bir şekilde evlilik bitmiş ama çevreye evli rolü oynuyolar.
Kızla adam bilmiyorum ama 3-4 senedir falan beraberler, ben sevgilimle tanıştığım zamanlar bizi evlerine davet ettiler, tanışmak görüşmek istediler. Açık açık söylemedim nedenini o zaman ama kestirip attım, sonuçta kuzeniyle tanışacaksam eşiyle tanışmalıyım metresiyle değil diye düşündüm. Sevgilim evlerine yanlız gitmiş artık onları kırmamak için, işle ilgili falan da görüşüyorlar sevgilimle.

Bu kişilerden çok da bahsetmedik o zamanlardan beri, geçen gün sevgilim daha ayrıntılı anlattı. Adam eşinden boşanıp bu kızla evlenmek istiyormuş, biz buna da karşıyız tabii, yuva üstüne yuva kurulmaz diye düşünüyoruz. Ayrıca kız benim yaşımda aslında kariyer sahibi de bir kız (bu noktaya da şaşıyorum), adam da baya olgun fisfisfis
Ben normalde kendime yakıştıramıyorum bu kızla tanışmayı ama acaba tanışıp ona göre mi karar versem diye düşünmeye başladım.
Sonuçta sevgilimin kuzeni ve birlikte zaman geçiriyorlar. Bilmiyorum işte kafam karıştı, siz neler düşünüyosunuz, benim yerimde olsanız tanışırmıydınız v.s..
sana bu konuda şunu sormak isterim.çok iyi tanıdığın samimi olduğun bir arkadaşın böyle bir ilişkisi olduğunu anlatsa sebeplerini ve olayların bu raddeye nasıl geldiğini anlatsa bir güzel.hemen ilişkini bitirebilirmisin bu barkadaşınla.eğer cevab ın evet ise hiç tanışma derim ama 1 sn bile olsa düşünürsen o bayanada bi şans ver sen konusunda.ama genede en doğru karar senin kararın:)

sana bu konuda şunu sormak isterim.çok iyi tanıdığın samimi olduğun bir arkadaşın böyle bir ilişkisi olduğunu anlatsa sebeplerini ve olayların bu raddeye nasıl geldiğini anlatsa bir güzel.hemen ilişkini bitirebilirmisin bu barkadaşınla.eğer cevab ın evet ise hiç tanışma derim ama 1 sn bile olsa düşünürsen o bayanada bi şans ver sen konusunda.ama genede en doğru karar senin kararın:)

Bilemiyorum büyük konuşmamak lazım tabii, benim yakın arkadaşlarım asla yapmaz demek istiyorum ama bu işler hiç belli olmaz.
Yani bu kızı korumak amaçlı mı bilmiyorum ama, anlatılan kızın başlarda adamın evli olduğunu bilmediği.. Öğrendiğinde ilişkisini bitirmiş ama sonra çok sevdiği için tekrar barışmış.
Sizlerin yorumları da genellikle, kesinlikle tanışma tarzında değil. Tanışmak için bir çabam yok ama öyle bir ortam olursa tanışmayı düşünüyorum artık. Bu onların ilişkisini onayladığım anlamına gelmez, ama biz kadınların hisleri daha kuvvetli, belki gözümle gördüğümde sevgilimin ve kuzeninin göremediklerini de görürüm, kız neden böyle bir ilişkiyi tercih etmiş anlamaya çalışırım (anlayacağımı sanmıyorum ama..)

Kesinlikle büyük konuşmamak lazım ama bende asla görüşmem görüşende beni ilgilendirmez kendi tercihidir ne şartla olursa olsun yuva yıkanın yuvası olmaz en yakın örnek vericek olursak deniz sekidir aldı kadının ahını diyorum bence .......

Back
X