Evli adamlara bulaşmayın yeter

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Ya ned n evli adamlar tatlı geliyor size yeter ya. Başta annem denen o kadın. Ve en yakın kız arkadaşım. Yeter artık vazgeçin evli adamlardan. Evet dün akşam. Kız arkadaşımın resmi nikahlı eşime (düğün olmadı ama eşim) bakışlarını yakaladım. Yuh artık gerçekten ya. Yuh artıııııkkkkkkkk. Sürekli eşime bakıp konuşmalar. Espri yapmalar. Nedir bu arkadaş. Eve geldim eşim gayet ciddi. Bir daha bu ortama girmeyelim dedi.!!!!!anladım tabi adam da rahatsız oldu.

Ya yemin ederin sinirden ça
yasak elma tatlı gelme olayı bence bu. bazıları doyumsuz cnm. olur böyle vakalar...
çatlıyoruorum dünden beri. O benim kocam ya kocam. Bende onun karısıyım.sana noluyo. Sen neden eşime bakıp gülmeler şaka yapmalar vs vs yapıyorsun. Birde en yakın arkadaşım derdim yazıklar olsun ya.

bir de diğer konunu da okudum şu kız kardeşin olayında sence sen yanlış anlıyor olabilir misin bana öyle geldi.annen de yaşadığın şeyi kardeşin de görüyor olabilir misin bu seni belki çok şüpheci yapmıştır.

lütfen emin olmadan bir bakış bir gülüş ile kardeşini yargılama.

pardon arkadaşmış.yinede aynı şeyler arkadaşın içinde geçerli.

allah bin belasını versin zaten o tür evli adamlarla kadınların

Alyansı olan adamlar daha cazip geliyo bazı kadınlara en azından kocan ortamdan rahatsız olmuş umarım öyle de devam eder. Bu arada annen evli birine mi ilgi duydu acaba?

belki sana öyle gelmiştir cnm. daha demin birinin yazısında.kadın dekolte frikik falan veriyomuş kocasına.. seninki onların yanında çoook masum

Kardeş değil canım arkadaş.

Kadın kadar erkekte suçludur. Yakın arkadaşim ve eşim yemeğe çıksak samimiyetini yanliş anlamam,anlayacağım arkadaşimlada yemeğe çıkmam. Açıkçası sizin biraz abartiğinizi düşündüm ben.

Toplu cevap annem denen kadın evli adamla Büyük bir aşk yaşıyor!!!!!!! Muşşşşşş

Tabbiki katiliyorum . Bende dayanamazdim ama evli olan kisi esine sorumluluk duyan kisi karsilik vermemeli. Yani evli olan bulasmamali karsidakine.

Esinize bakin onun bakisi bunun gulusu diye diye omur gecmez.
Esiniz saglam karakterliyse zaten sekil A'da goruldugu uzre kendisi o ortamlardan uzaklasmak ister.
Evet eşim eve gelince çok sinirlendi zaten. Nasıl insanlarla arkadaşsın bak der gibi tavırlara girdi. Kız 1 yıldır arkadaşım. Burda birbirimizden başka kimsemiz yok diye zorunlu samimi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…