- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
çatlıyoruorum dünden beri. O benim kocam ya kocam. Bende onun karısıyım.sana noluyo. Sen neden eşime bakıp gülmeler şaka yapmalar vs vs yapıyorsun. Birde en yakın arkadaşım derdim yazıklar olsun ya.yasak elma tatlı gelme olayı bence bu. bazıları doyumsuz cnm. olur böyle vakalar...
allah bin belasını versin zaten o tür evli adamlarla kadınlarınsuçlu olan sadece evli adamlara bakan kızlar mı sence? evli adamların bun da hiç mi suçu yok?
üstelik bak adı üstünde evli ve çoğu çocuklu olan bu adamlar da bir zahmet kızlara-kadınlara bakmasın uçkuruna hakim olsun.
belki sana öyle gelmiştir cnm. daha demin birinin yazısında.kadın dekolte frikik falan veriyomuş kocasına.. seninki onların yanında çoook masumYa yemin ederin sinirden ça
çatlıyoruorum dünden beri. O benim kocam ya kocam. Bende onun karısıyım.sana noluyo. Sen neden eşime bakıp gülmeler şaka yapmalar vs vs yapıyorsun. Birde en yakın arkadaşım derdim yazıklar olsun ya.
Kardeş değil canım arkadaş.bir de diğer konunu da okudum şu kız kardeşin olayında sence sen yanlış anlıyor olabilir misin bana öyle geldi.annen de yaşadığın şeyi kardeşin de görüyor olabilir misin bu seni belki çok şüpheci yapmıştır.
lütfen emin olmadan bir bakış bir gülüş ile kardeşini yargılama.
amin amin.allah bin belasını versin zaten o tür evli adamlarla kadınların
Evet eşim eve gelince çok sinirlendi zaten. Nasıl insanlarla arkadaşsın bak der gibi tavırlara girdi. Kız 1 yıldır arkadaşım. Burda birbirimizden başka kimsemiz yok diye zorunlu samimi oldukEsinize bakin onun bakisi bunun gulusu diye diye omur gecmez.
Esiniz saglam karakterliyse zaten sekil A'da goruldugu uzre kendisi o ortamlardan uzaklasmak ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?