- 6 Ekim 2016
- 88
- 147
- 8
- 37
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
evet işin aslı budur !!Ee Adem babamizla Havva annemiz bile Allahin yasagina kayitsiz kalmis nefislerine yenik dusmusler dunya da boyle yasak hem tatli geliyo cekiyo hani derler ya zit kutuolar birbirini ceker oyle dusun malesef oyle
neyse adam sağlam karakterli çıkmış en azından Allah evli barklı insanlara. göz dikenin belasını versin kadınına dda erkeğine deEvet eşim eve gelince çok sinirlendi zaten. Nasıl insanlarla arkadaşsın bak der gibi tavırlara girdi. Kız 1 yıldır arkadaşım. Burda birbirimizden başka kimsemiz yok diye zorunlu samimi olduk
Amin inşallahneyse adam sağlam karakterli çıkmış en azından Allah evli barklı insanlara. göz dikenin belasını versin kadınına dda erkeğine de
Muatap olmaz bi daha ayni ortama girmezsin sende canim artikBöyle anlatınca sıradan gelmiş olabilir kızlar ama o ortamda bariz belliydi herşey.
Girmem artık bitti benim içinMuatap olmaz bi daha ayni ortama girmezsin sende canim artik
En dogrusu zaten oGirmem artık bitti benim için
Beni tanısanız herşeyi yanlış anlama peşinde olan biri olmadığımı anlardınız. Ve inanın şuan saçma bir kıskançlık vs değil buArkadaşınız samimiyeti gayet normal geldi.
Bazıları her şeyi yanlış anlama peşinde.
Den hesap sorma yok. Ama içimizde olup evli erkekle ilişki yaşayan bayan mutlaka vardır.Bütün bunları annenize ve en yakın arkadaşınıza sormalısınız. Konu bakımından haklı olmakla beraber üslup konusunda hatalı buldum ben sizi. Sanki burada bu konuyu okuyanlara hesap sorar gibi olmuş ve son derece alakasız olmuş.
hemde o kdar çoktur kii...Burdakiler
Den hesap sorma yok. Ama içimizde olup evli erkekle ilişki yaşayan bayan mutlaka vardır.
şahsen bana hiç basit gelmedi gözümde canlandırıncaBöyle anlatınca sıradan gelmiş olabilir kızlar ama o ortamda bariz belliydi herşey.
Burdakiler
Den hesap sorma yok. Ama içimizde olup evli erkekle ilişki yaşayan bayan mutlaka vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?