- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Keşke ben normal olmayan olsaydımNormal olmayan sizsiniz bence.
isteyen istediğiyle ilişki yaşar derken? Buna evli kadınlara göz diken şer..ler ya da evli adamlara göz diken .....pularda dahil mi sence ? Özgürlüğün de suyunu çıkarmamak lazımIsteyen istedigi ile iliski yasar, yasiyor da. Donup kendinize bakmak yerine suclayici ifadeler kullanmak bile insanlari uzaklastirmaya yeter.
Arkadaşınızı tanıyamadı iseniz normal değilsiniz.Keşke ben normal olmayan olsaydım
1 yıldır arkadaşız. Doğuda olduğumux için arkadaş çevresi yok. Öyle arkadaş olduk. Evlenmeden önce yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Evet bazı vukuatları oldu ama bende onun hayatı deyip karışmadım. Akşam artık benim hayatıma müdahale ettiğini görünce karışma gereği duydumArkadaşınızı tanıyamadı iseniz normal değilsiniz.
yaptıklarına sessiz kalınca buna da sessiz kalacağını düşünmüş olmalı1 yıldır arkadaşız. Doğuda olduğumux için arkadaş çevresi yok. Öyle arkadaş olduk. Evlenmeden önce yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Evet bazı vukuatları oldu ama bende onun hayatı deyip karışmadım. Akşam artık benim hayatıma müdahale ettiğini görünce karışma gereği duydum
En yakın arkadaşınız eşine nasıl bakıyor anlamadım? Ayrıca şaka yapıp gülmek suçmu? Medeni insanlar kadın erkek aynı ortamda birbirleriyle konuşup şaka yapabilirler. Ben mi uzaydan geldim sizler mi çok kıskançsınız anlayamadım. Bizim dostluklarımızda herkes birbiryle sohbet edebilir. Kimse kimsenin üstüne atlamaz.Ya yemin ederin sinirden ça
çatlıyoruorum dünden beri. O benim kocam ya kocam. Bende onun karısıyım.sana noluyo. Sen neden eşime bakıp gülmeler şaka yapmalar vs vs yapıyorsun. Birde en yakın arkadaşım derdim yazıklar olsun ya.
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyecek başka söz bulamadım dünyanın çivisi çıktı resmenBenim çok yakın arkadaşımda eşimin yatakta nasıl olduğunu sormuştu merak etmiş!!. Neyse bu sebeple arkadaşlığımı bitirdiğimi eşim anlamasın diye başka sebepler koydum araya. Ben utandım. Eşimde bunu duyup egosu tatmin olmasın istedim brazda bu sebeple belli etmedim.
Herzamn böyleleri olacak.
Daha sonra evli bir arkadaşımızla birlikte oldu bu kız daha sonra onu da bu evli arkadaşımızın 10senelik çok samimi arkadaşıyla aldattı. Somra bu kişiyle nişanlandı. Bisüre sonra nişanı atıp onum çok yakın bir arladaşıyla sıkı fıkı görüşmeye başladı herhalde onlada var arasında bişey. Ama sorsan çok düzgün bi kızdırohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyecek başka söz bulamadım dünyanın çivisi çıktı resmen
Ya ned n evli adamlar tatlı geliyor size yeter ya. Başta annem denen o kadın. Ve en yakın kız arkadaşım. Yeter artık vazgeçin evli adamlardan. Evet dün akşam. Kız arkadaşımın resmi nikahlı eşime (düğün olmadı ama eşim) bakışlarını yakaladım. Yuh artık gerçekten ya. Yuh artıııııkkkkkkkk. Sürekli eşime bakıp konuşmalar. Espri yapmalar. Nedir bu arkadaş. Eve geldim eşim gayet ciddi. Bir daha bu ortama girmeyelim dedi.!!!!!anladım tabi adam da rahatsız oldu.
kız ...şarlıkta sınır tanımıyor desene ? Okurken benim başım döndüDaha sonra evli bir arkadaşımızla birlikte oldu bu kız daha sonra onu da bu evli arkadaşımızın 10senelik çok samimi arkadaşıyla aldattı. Somra bu kişiyle nişanlandı. Bisüre sonra nişanı atıp onum çok yakın bir arladaşıyla sıkı fıkı görüşmeye başladı herhalde onlada var arasında bişey. Ama sorsan çok düzgün bi kızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?