Evli adamlara bulaşmayın yeter

Bende bunu diyorum iste!
Niye durduk yere adamin nefsini sinayayim ki ne gerek var kimsede benim sabrimi sinamasin der gecerim
edep hem kadina hem erkeğe farz ama anlamak istemeyen çok işte
anlamazlar cnm millet iyice uçmuş kabul etmiyorlar
yaradılış geregi boyle ama erkegin nefsi kadının nefsine gore daha dusuk
guvendiginiz kisiyle evlenin deniliyor ama oyle degil iste...
cok guvendigimiz kisiler bizi en cok ykkan kisiler olmuyor mu zaten...
iste bizde sebebiywt vermemek icin bekarken gitmiyoruz evli arkadaslara esleri evindeyken.evliyken de bekar arkadas gelmek isterse guzelce izah ediyoruz
ki benkm hic izah etmeme gerek kalmadi cunku etrafimda hep cok sukur utanmasi olan arkadaslarim oldu

Kezban mı? 18i geçtiğinize eminmisin diycemde çoktan banlanmışsınız bile
Belki bilmek istersin Ben esimi her kıskandığmda 'beni önemseyip sahiplenmen çok hoşuma gidiyor' der aynı şekilde benmde.. Anlycağın herseyin bi seviyesi ve karşılığı vardır ve normal hayatmda esimede söylerim Karşı tarafı değil seni bilirim seni suçlarım benim muhatabım sensin derim oda bilir, buna göre güveniriz birbirimize.

Evlendikten sonra arkadaşlarını aramayan ,konuşmayan Kezbanlar =Türkiye

Böyle bir şeyi ilk kez bizim memlekette duydum, gördüm. Avrupada, arkadaşımla konuşmicam çünkü ben evliyim o bekar derseniz kimse ne dediğinizi anlamaz bile.

Yani aynı ortamda bulunuyorsunuz,ne yapsın başını önüne eğip el elde baş başta otursun mu? Kalabalık ortamlarda espride yapılır,göz gözede gelinir ki ben konuşurken yüzüme bakmayan insanla sohbet etmekten hazzetmem,gözünün içine bakarak konuşurum. Bilemedim ne yaptı eşinize,kur mu yaptı? Şayet sadece sohbet ve espri ise siz lütfen başbaşa takılın eşinizle,zira gayet doğal olan süreçten rahatsız olmuş gibi görünüyorsunuz.

canim oyle bi devirdeyiz ki Allah korusun millet bebeklere bile kotu niyetle bakar olmus oz babalar kizlarina tecavuz eder olmus
hal boyleyken bekar kizla evli erkegi ayni odada oturtmam ben...
bizde de cok misafie varsa bayanlar ayri odada erkekler ayri odada oturur
iyi ki de boyle gormusum annemden babamdan
ben acik bi bayanim ama arkadaslarimin evli kocalarina hosgeldiniz derken el bile sıkışmam sevmem oyle seyleri...be gerke var ki zaten cok sacma
gulerek hosgeldiniz derim sadece ben el uzatmayinca onlar da uzatmaz
hem boyle mesafe koyinca araya erkeler de daha bi saygi duyuyo mesafe koyuyo iyi oluyo

Bekar kadınlar edepleriyle başları önlerinde gezsinler bence ?!?

Arkadaş, konuşurken karşındakinin yüzüne, gözlerine bakarsın. Normali budur. Yapmayın etmeyin hanımlar eşiniz hiç mi sosyalleşnesin?

Benimsemediğiniz fikirler olunca Kezban mi diyosunuz? Biz size ne diyelim ne arzu edersiniz?
Mune !!

Arkadaş, konuşurken karşındakinin yüzüne, gözlerine bakarsın. Normali budur. Yapmayın etmeyin hanımlar eşiniz hiç mi sosyalleşnesin?
böyle kadınların kocaları sosyall olmasın

Son düzenleme:
aynen bende oyleyim esim de bakarsa o bayana bayana degil esime yuklenirim küserim kizarim bagiririm
ama esim bakmadigi halde kiz bakiyorsa kizi suclarim ve de esime soz etmem
benim esim de cik hosuna gider kiskanmam ama havalara da girer o yuzde belli etmem

Tabi ya sen kim köpeksinde elin evli adamının gözünün içine bakarak konuşuyorsun dimi halbuki edebinle otursan,sadece nefes alsan yeter,arada birşey soran olursa yabani gibi yüzüne bakmadan cevap versen kimseyi rahatsız etmemiş olursun bekar bekar konuyu okurken iyiki evliyim dedim zira ben evli bekar,kadın,erkek farketmeksizin herkesin gözünün içine bakarak konuşurum,hatta marketteki kasiyerinde gözüne bakarım,apartman görevlisininde zira bence olması gereken bu. Ya ben çok edepsizim yada millet neye kime takacağını şaşırmış

Yahu eşimin bir yengesi var o yemgeninde bir akrabası. Kan bağı yok ama akraba niteliğinde. Evlerine geldi bayada oynak bir kız. Herkese meraba meraba öptü selam sabah eşime gelince 10saniye sarıldı. Göğüsler yapışmış eşime. Eşimin elleri havada kaldı şaşırdı. Bende dedim ki sonra eşime "sen ona kardeş gözüyle bakıyorsun biliyorum ama ev bukadar kalabalıkken toplum içinde özellikle sana bukadar yakın dvranmasına birkez daha izin vermeyeceksin evli bir adamsın kimin ne laf söz edeceği belli değil bizi küçük düşürme" eşimde bana hak verdi. Evet belkide art niyet yoktur kızda olamaz mı ama. Mevzu sadece art niyette değil kötü niyetli dedikoducu insamlardan evliliğinizi korumak.

Eşimin wrkek arkadaşları evime girip çıksa ben evdeyken hiç art niyet olmasa bile ne düşünülür? Peki düşünülen şeyi eşim kaldırabilir mi ya da ben?
Çok kıymet verdiğimiz bir arkadaşı var mesela evlilik sürecimde de herşeyimizd koşturan bir adam. Eşim eve davet etmiş yemeğe adam olmaz demiş evleneyim yahut bir ilişkim olur ciddi nişanlı olurum anca onla gelirim yakışık almaz tek gelmeö yengeme ayıp olur demiş. Çok taktir ettim. Kız arkadaşı var aslında ama onunla gelmek istememiş ortada ciddi bişey yokken ailem yakınlarım içine sokmam saygısızlık olur size demiş.

böyle geniş geniş aman ne olacak diyenlere bakıyorum ya aldatıyorlar ya da aldatılıyorlar. Somra da boşanıyoruz diyorlar. Normal geliyor herhalde.
Eşin sana sende ona sadakat sözü bermiş olabilirsin ama insanoğlu çiğ süt emmiş. Neden aldatmanın vuku bulabileceği ortamlar yaratalım ki.

Geçen bi evlilik uzmanı tvde konuşuyordu dedi ki "aldatmanım önüne geçmek için sizde eşinizde aldatma ihtimalinix olan ortaölara girmeyin samimi olmayın aman iştr ben eşime güveniyorum gerekirse gitsin strptiz kulübünde eğlensin gelsin kimseyle işi olmaz gibi saçma bir düşünce olabilir mi?" Dedi. Birbirine yakın dıran erkek ve kadın etkileşime geçer bu biyolojik birşey dedi ve kavga anında birbirinizle el kol teması kurarsanız farkedeceksiniz ki daha anlayışlı olursunuz. Uzaklaştıkça anlaşmazlık artar dedi. Bunun sadakatle aşkla sevgiyle sorumluluklarla verilen sadakat sözüyle ilgili olmadığını anlamak lazım.
Medeni olucaz diye geniş olmamın alemi yok

Benimsemediğiniz fikirler olunca Kezban mi diyosunuz? Biz size ne diyelim ne arzu edersiniz?
Mune !!

Görgüsüz, buldumcuk insanlara kezban diyoruz kadın, erkek ayırmadan. Bazı saçmalıklara saygı duymak imkansız...aman kocamı ayartırlar diyerek bekar insanlarla görüşmemenin saygı duyulacak bir yanı yok. Arkadaşınız arayınca ne diyorsunuz? Kusura bakma ben artık evlendim seninle görüşemem stili bir şey mi??? Gerçekten çok merak ediyorum, mesela düğününüze gelmiş çocukluk arkadaşınıza ya da kuzeninize ne diyip görüşmüyorsunuz??

Son düzenleme:
ilişki dediğin şey iki taraflı olur. Evli adama göz diken kadın suçlu da adam değil mi? Kaldı ki insan karısını/kocasını tanıyamıyorsa anormaldir. Aldatmak sebepsiz ve tek taraflı olmaz.
ben burada kadın erkek ayrımı yapmıyorum ama bence kıvılcımı ilk çakan suçludur ona karşılık verende sütten çıkma kaşık olamaz elbette ama suçu paylaştırmak istersek kıvılcımı ilk çakanın nasibine fazlası düşer o eşleğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışmasın bir zahmet

Tabikide en doğrusu.. Ama işte nedense bu tür şeyler bazılarına Kezbanlik gibi geliyor, hem bize, hem fikirlerimize hemde hayat tarzımıza saygısızlık bu başka bişey değil

Yanlış arkadaş seçimi kurbanı olmuşsunuz neden genelleme yapıyorsunuz?Bence o arkadaşınız evli olsa da bakar eşinize. Arkadaşlığınızı gözden geçirin derim.

eşek karpuz kabuğunu seviyormuş demek ki. kıvılcımı çakan olmasa başkası olacakmış. Bunun adı fırsat beklemektir.

Kastettiğim şey buydu sizde ya da hanımefendinin eşinde ya da kendisinde sorun yok ama böyle bir laf olsa sizde yara alırsınız onların evliliğide. Uyarmakta haklı. Bu devirde hiçbir evlilik lafa söze gelmiyor. Zaten onunla gidip gelmeniz de falan sakınca görmemiş dikkat ederseniz iftira da atmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…