- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
anlamazlar cnm millet iyice uçmuş kabul etmiyorlarBende bunu diyorum iste!
Niye durduk yere adamin nefsini sinayayim ki ne gerek var kimsede benim sabrimi sinamasin der gecerim
edep hem kadina hem erkeğe farz ama anlamak istemeyen çok işte
evlenince o çok yakın arkadaşlarınızın hiç suçunuz günahınız yokken sizi eşinden kıskanan yaratıklara dönmesimi evet aynen bu oldu niye çünkü burası türkiye burası Kezban dolu sizin gibi kocasını melek her gördüğü bekar kızı potansiyel koca avcısı olarak gören bir kadınla polemik mi güldürmeyin beni
evlenince o çok yakın arkadaşlarınızın hiç suçunuz günahınız yokken sizi eşinden kıskanan yaratıklara dönmesimi evet aynen bu oldu niye çünkü burası türkiye burası Kezban dolu sizin gibi kocasını melek her gördüğü bekar kızı potansiyel koca avcısı olarak gören bir kadınla polemik mi güldürmeyin beni
Yani aynı ortamda bulunuyorsunuz,ne yapsın başını önüne eğip el elde baş başta otursun mu? Kalabalık ortamlarda espride yapılır,göz gözede gelinir ki ben konuşurken yüzüme bakmayan insanla sohbet etmekten hazzetmem,gözünün içine bakarak konuşurum. Bilemedim ne yaptı eşinize,kur mu yaptı? Şayet sadece sohbet ve espri ise siz lütfen başbaşa takılın eşinizle,zira gayet doğal olan süreçten rahatsız olmuş gibi görünüyorsunuz.Ya ned n evli adamlar tatlı geliyor size yeter ya. Başta annem denen o kadın. Ve en yakın kız arkadaşım. Yeter artık vazgeçin evli adamlardan. Evet dün akşam. Kız arkadaşımın resmi nikahlı eşime (düğün olmadı ama eşim) bakışlarını yakaladım. Yuh artık gerçekten ya. Yuh artıııııkkkkkkkk. Sürekli eşime bakıp konuşmalar. Espri yapmalar. Nedir bu arkadaş. Eve geldim eşim gayet ciddi. Bir daha bu ortama girmeyelim dedi.!!!!!anladım tabi adam da rahatsız oldu.
canim oyle bi devirdeyiz ki Allah korusun millet bebeklere bile kotu niyetle bakar olmus oz babalar kizlarina tecavuz eder olmusÇok doğru söylemişsiniz bizde halen öyledir şükür
Hatta haremlik selamlık oturma düzeni diye bişey var islam'ın nimeti benim gözümde
Eve gelen karı koca misafir varsa kapıyı evin erkeği açar, gelen erkek misafiri eve davet eder geçer, gelen hanım misafir evin erkeğinin görmeyeceği şekilde arkada bekler evin hanımıda onu davet eder, böylece ayrı odalarda gayet musait bi şekilde sohbet muhabbet , fitne fesatlığa en azından kendi evimin çatısı altında müsaade etmemiş olurum. Çok şükür ki bizde böyle.. Gittiğimiz yerdede yabancı biyer olsun olmasın bayan erkek ayrı oturmayı talep ederim, eşimde bende.
Ne insanlar var hakkaten.. Inanmycaksınız belki 50 yaşındaki adamin 18 yaşındaki kızla evlenme macerasını duydum ben! Allah kimine kepçeyle kimine çay kaşığıyla akıl vermiş işte naparsın..
Yani aynı ortamda bulunuyorsunuz,ne yapsın başını önüne eğip el elde baş başta otursun mu? Kalabalık ortamlarda espride yapılır,göz gözede gelinir ki ben konuşurken yüzüme bakmayan insanla sohbet etmekten hazzetmem,gözünün içine bakarak konuşurum. Bilemedim ne yaptı eşinize,kur mu yaptı? Şayet sadece sohbet ve espri ise siz lütfen başbaşa takılın eşinizle,zira gayet doğal olan süreçten rahatsız olmuş gibi görünüyorsunuz.
Evlendikten sonra arkadaşlarını aramayan ,konuşmayan Kezbanlar =Türkiye
Böyle bir şeyi ilk kez bizim memlekette duydum, gördüm. Avrupada, arkadaşımla konuşmicam çünkü ben evliyim o bekar derseniz kimse ne dediğinizi anlamaz bile.
böyle kadınların kocaları sosyall olmasınBekar kadınlar edepleriyle başları önlerinde gezsinler bence ?!?
Arkadaş, konuşurken karşındakinin yüzüne, gözlerine bakarsın. Normali budur. Yapmayın etmeyin hanımlar eşiniz hiç mi sosyalleşnesin?
aynen bende oyleyim esim de bakarsa o bayana bayana degil esime yuklenirim küserim kizarim bagiririmKezban mı? 18i geçtiğinize eminmisin diycemde çoktan banlanmışsınız bile
Belki bilmek istersin Ben esimi her kıskandığmda 'beni önemseyip sahiplenmen çok hoşuma gidiyor' der aynı şekilde benmde.. Anlycağın herseyin bi seviyesi ve karşılığı vardır ve normal hayatmda esimede söylerim Karşı tarafı değil seni bilirim seni suçlarım benim muhatabım sensin derim oda bilir, buna göre güveniriz birbirimize.
Tabi ya sen kim köpeksinde elin evli adamının gözünün içine bakarak konuşuyorsun dimiBekar kadınlar edepleriyle başları önlerinde gezsinler bence ?!?
Arkadaş, konuşurken karşındakinin yüzüne, gözlerine bakarsın. Normali budur. Yapmayın etmeyin hanımlar eşiniz hiç mi sosyalleşnesin?
Benimsemediğiniz fikirler olunca Kezban mi diyosunuz? Biz size ne diyelim ne arzu edersiniz?
Mune !!
ben burada kadın erkek ayrımı yapmıyorum ama bence kıvılcımı ilk çakan suçludur ona karşılık verende sütten çıkma kaşık olamaz elbette ama suçu paylaştırmak istersek kıvılcımı ilk çakanın nasibine fazlası düşer o eşleğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışmasın bir zahmetilişki dediğin şey iki taraflı olur. Evli adama göz diken kadın suçlu da adam değil mi? Kaldı ki insan karısını/kocasını tanıyamıyorsa anormaldir. Aldatmak sebepsiz ve tek taraflı olmaz.
canim oyle bi devirdeyiz ki Allah korusun millet bebeklere bile kotu niyetle bakar olmus oz babalar kizlarina tecavuz eder olmus
hal boyleyken bekar kizla evli erkegi ayni odada oturtmam ben...
bizde de cok misafie varsa bayanlar ayri odada erkekler ayri odada oturur
iyi ki de boyle gormusum annemden babamdan
ben acik bi bayanim ama arkadaslarimin evli kocalarina hosgeldiniz derken el bile sıkışmam sevmem oyle seyleri...be gerke var ki zaten cok sacma
gulerek hosgeldiniz derim sadece ben el uzatmayinca onlar da uzatmaz
hem boyle mesafe koyinca araya erkeler de daha bi saygi duyuyo mesafe koyuyo iyi oluyo
Yanlış arkadaş seçimi kurbanı olmuşsunuz neden genelleme yapıyorsunuz?Bence o arkadaşınız evli olsa da bakar eşinize. Arkadaşlığınızı gözden geçirin derim.Ya ned n evli adamlar tatlı geliyor size yeter ya. Başta annem denen o kadın. Ve en yakın kız arkadaşım. Yeter artık vazgeçin evli adamlardan. Evet dün akşam. Kız arkadaşımın resmi nikahlı eşime (düğün olmadı ama eşim) bakışlarını yakaladım. Yuh artık gerçekten ya. Yuh artıııııkkkkkkkk. Sürekli eşime bakıp konuşmalar. Espri yapmalar. Nedir bu arkadaş. Eve geldim eşim gayet ciddi. Bir daha bu ortama girmeyelim dedi.!!!!!anladım tabi adam da rahatsız oldu.
eşek karpuz kabuğunu seviyormuş demek ki. kıvılcımı çakan olmasa başkası olacakmış. Bunun adı fırsat beklemektir.ben burada kadın erkek ayrımı yapmıyorum ama bence kıvılcımı ilk çakan suçludur ona karşılık verende sütten çıkma kaşık olamaz elbette ama suçu paylaştırmak istersek kıvılcımı ilk çakanın nasibine fazlası düşer o eşleğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışmasın bir zahmet
ben anlıyorum bu tarz kadınlar diyemiycem insanlar var ama kurunun yanında yaş yanmasın iyice emin olun kimsenin günahını almayın ben bunu yaşadım hala hakkımı helal etmiyorum benim aynı apartmandan komşum olan arkadaşım benden yaşça büyük olmasına rağemen çok sevdiğim biriydi eşide öyle ailecek görüştük çocukları biizm evde büyüdü eşi bizim bankanın servisini çektiğinden onla gidip geliyordum işe bir sabah çok erken çıkınca arkadaşımın eşi biizm mahalledeki bir börekçide kahvaltı edip öle gidelim bari dedi beni bir masaya oturttu kendide elinde bir poğoca arabasının yanında yedi yanıma filan oturmadı adam neyse birkaç gün sonra arkadaşım eşimle kahvaltı etmişsiniz dışarda ben seni biliyorum güveniyorum ama etraf ne der bir daha böyle bir şey olmasın deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve ben 15 dakka yol yürüyüp başka bir servise binmeye başladım iletişimide kestim çok özür diledi yalvardı ama bitti benim için ki eşide abim gibidir adam yanlış anlaşılmasın diye benim yanıma bile oturmadı öyle de düzgün bir adam ama bizim kadınlarımız hep bu zihniyette ve ben hakkımı asla helal etmiyorum o yüzden çok rica ediyorum emin olmadan kimsenin günahını alma
ne kendinize ne eşinize güveniniz var doğruyu söyleyince öyle kal geliyor tabi
+1daha önce bu tarz vukuatları olan biriyle arkadaş olmakla zaten en başta sen hatalısın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?