Evli adamlara bulaşmayın yeter

Kız senin günahını almamis ki neyi helal etmiyosun. "BEN SENI BILIYORUM GÜVENİYORUM AMA ETRAF YANLIS DÜŞÜNÜR" demis. Ve haklı da. Seni hicbir şekilde suclamamis itham etmemis. Zaten güvenmese işe birlikte yürümenize müsaade etmezdi. Asıl abartili tepki sizinki olmus bence. Kaldi ki ben eşimin ise giderken arkadasimla yürümesine de izin vermezdim.

Pastanede birlikte kahvalti ederken görünce laf eden insanlar, birlikte yürürken görünce de laf eder. Bu arkadasima ya da esime güvenmedigim anlamina da gelmez. Hosuma gitmez sadece.

hayır kadınlar erkekler meselesi değil bu siz eşinizi o kadar takip ediyorsunuz ki herşeyi farkediyorsunuz eşiniz aynı alakayı size göstermiyor bu güzel olup olmamakla alakalı değil erkekler çoğunlukla yanlarında olan biteni bile farketmez tabi ki o bana baktı deyip adamın başını belaya sokmak olmaz benim anlatmak istediğim benim sevgililerimin bir kaçı aşırı kıskançtı ve bu hem beni hem onları yordu dememe oki bunu kendinize yapmayın lütfen kimse kimseye bakmıyor çoğunlıkla emin olun :)

burda bekar kızlarmı suçludur bekar kızlarla aynı ortamda olunca uçkuruna sahip çıkamayacağını bildiğiniz eşiniz mi :)
atesle barut hanfendi ben kimseye guvemiyorum bu devirde
bu konuda da size de suclamada bulunulmus belli ki yukarda yazmissiniz zaten sizi komsunuzun kocasini ayarttiginizi dusunduler diye gelip burda benim gibi dusunun bayanlara cemkirmeyin...
bende annemim karnindan evli cikmadim..
bekarken evli arkadaslarim oldu ve evlerine gitmedim kesinlikle...
kesinlikle yanlis anlasilmayim ayip olur diye gitmedim...
bizde boyle...

sizin gibi insanlar ruh hastası bana göre kimse bana öyle laf söylemez abartı tepkiymiş siz kocamda kocam diye buralarda dolanırken abartı olmuyorda benim meselem mi abartı oldu aaa tabi nasıl olmaz bekarım ya ben sizin kocanızı ele geçirme potansiyeli olann yegane varlığım değil mi

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kendinize ne eşinize güveniniz var doğruyu söyleyince öyle kal geliyor tabi

En doğrusu canm edep başka şey kitaptan okumakla öğrenilmiyor

Evet o kadar haklı ki şuan boşanıyorlar onu da ekleyeyim ve bildiniz aldatıldı sırf bu yaptığı saçma kıskançlıklarıyla adamı boğduğu içindir tahminim hepinizin sonu da öyle olucak bence çok acıyorum sizlere evlenip sizin gibi olucama kızkurusu olarak yaşamayı tercih ederim

ne kendinize ne eşinize güveniniz var doğruyu söyleyince öyle kal geliyor tabi
bu zamana kadar cok sukur esime bakan kadinlar gordugumde direk esime bakarim.ve baktigini da gormedim
her gun hergun de kocama bakmiyorlar...
arada sirada goruyorum oyle utanmazlari....
bana bakani gorunce bem hemen basimi onume ceviriyorum ya da bekarlen evlu arkadaslarimin kocalariyla cok sohbet etmezdim yolda gorursem iyi gjnler der gecer giderdim evine de gitmezdim
sizin gibi oastanede dabahin korunde oturuo kahvalti etmezdim....
gel kahvalti edelkm derse de "kusura bakma abi benim gitmem lazim hemen"derdim mesela.....
arkadasinin seni uyarma konusunda cok hakliymis ......

Tabiki hayır kimse kocam da kocam diye dolanmiyor. Kadin size "kocamla kahvalti etme ben sana guvenmiyorum ayartirsin" demiş olsa sonuna kadar haklisiniz derdim. Ama kadin sizi suclamamis ki. "Ben sana güveniyorum ama etraf yanlis anlar laf ederler" demis. E siz de kadının bu laf söz gelmesin basim agrimasin düşüncesine saygi duymalisiniz zaten. Herkes her konuda sizinle ayni sekilde düşünmek zorunda değil ki. Kimse sizle ayni düşünmüyor diye ruh hastasi da sayilmaz.

sinirlerim bozuldu
hem b3nim kocama evirip cevirip bak kocam bakmasin kadina
ben niye durduk yere kocami suclayim
bahsetmem bile eskme de simarmasin diye
ben esime de kadinlara da guvenmem
erkelerin nefsi kadinlar gibi degil kabul etmeyenler olsa
edep kadin icinde erkek icinde sart cnm
utanma ar kalmamis gercekten

ben
arkadaşımın evine gidip kocasını ayartırım aman gitmeyeyim şeytana uymamayım edepse evet edeplisiniz çok ya nasıl insanlarsınız yahu ayıp be ayıp edeple adap arasındaki farkı bile bilmeyen dişi sinekten bile nem kapan ben bide gelmiş burda laf anlatıyorum yuh artık ya yuh

hanımefendi arkadaş öle söylüyor da kıskançlıktan öldüğü gayet açıktı ve beni biliyorsa o lafı bana etmeyecek alacak karşısına kocasını ona söyleyecek anladınız mı öle kolay değil kocam var istediğimi söylerim adamın burnundan getiririm ben

Sizinle saygı sınırları içinde tartışıp fikir alışverişi yapamayacagimizi anladim. Üslubunuz hiç de olgun değil, kavga etmeye çalışır gibisiniz ve cok agresif cevaplar veriyosunuz. Bana acıyacak tıynette bir insan da değilsiniz, cümleleriniz cok cirkin. Ayrica o adam aldatınca bu esinin sucu mu oldu yani? Bogulan bir es aldatmayi kendinde hak mı görmeli? Garip bi zihniyetiniz var ve cümleleriniz hakaret niteliginde. Mune

Belki de annenizden dolayı arkadaşınız için de evli adamlara bakıyor algısı oluşmuştur...
Şimdi ben de bekarım ama çevremde gördüm evli erkekler sulanıyor genelde he başka çevrede de kızlar evli erkeklere sulanır bilemem...
Ayrıca bendeki de ayrı g.vatlık(erkeklerin kullandığı şu terimle dalga geçiyorum ) tüm kızların sevgilimi beğenmesini isterim yani sevgilim toplumun behlülü olmalı ona atılan bakışlar flörtleşmeler beni irrite etmez özgüvenim tam çünkü

Pardon da neresini anlamadiniz? Msjlari tam okumadim da bekarmisiniz? Evli arkadasiniz sizi evinemi kabul etmedi? Bunun acisinimi yasiyorsunuz? Umarim evliliginizde bir bir gecersiniz bu yollardan.. Polemiğe girmeyin benimle rica ediyorum!

+1

Bekar kızların peşine düşüyorlar , çoğu erkek karısı yokken gayet rahat flört de ediyor

gerçeklerle başa çıkamadınız değil mi ? evet acıyorum çünkü kendine güvenmeyen muhtemelen aldatılacak kadınsınız ve emin olun kocanızın hiç bir suçu olmıycak tüm suç o bekar kız da diğer kadınlarda ben sizi uyuduğunuz o tatlı rüyadan uyandırmamayım çünkü türkiyede evlilik bu demek bazı şeyler için başkalarını suçlamazsan türkiyede nasıl evlilik yürür ki sizde haklısınız ben özür dilerim iyi uykular diliyorum

Onunla bununla fingirdeyen heriflerle evlenmeyin o zaman kardeşim

Sizin kocalarınız gelip bana musallat oluyor. 18lik kız gibi fingirdiyorlar. Yüz vermeyince de surat asıp işyerini cehennem ediyorlar, strese sokuyorlar. Fingirdek kocalarınıza toz kondurmayın piremsesler

Bende bunu diyorum iste!
Niye durduk yere adamin nefsini sinayayim ki ne gerek var kimsede benim sabrimi sinamasin der gecerim
edep hem kadina hem erkeğe farz ama anlamak istemeyen çok işte

Pardon da neresini anlamadiniz? Msjlari tam okumadim da bekarmisiniz? Evli arkadasiniz sizi evinemi kabul etmedi? Bunun acisinimi yasiyorsunuz? Umarim evliliginizde bir bir gecersiniz bu yollardan.. Polemiğe girmeyin benimle rica ediyorum!
evlenince o çok yakın arkadaşlarınızın hiç suçunuz günahınız yokken sizi eşinden kıskanan yaratıklara dönmesimi evet aynen bu oldu niye çünkü burası türkiye burası Kezban dolu sizin gibi kocasını melek her gördüğü bekar kızı potansiyel koca avcısı olarak gören bir kadınla polemik mi güldürmeyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…