- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
bence kocalarının gözlerine baksınlar önce hep biz bekar kızlar suçluyuz ama doğmamız bile hata :)maşallah hepinizin kocası da miss world erkek güzeli falan sanırım. herkes kocalarınıza hasta, dönüp dönüp bakmalar, ayartmaya çalışmalar...
Elime gecirsem öyle kadınları bir kasik suda bogucam ilk evlendigimiz zaman benim esime de takilmisti üstelik kadinda evliydi tabi ki benim esimde de suc var ama hersyi kadınlar yapiyorYa ned n evli adamlar tatlı geliyor size yeter ya. Başta annem denen o kadın. Ve en yakın kız arkadaşım. Yeter artık vazgeçin evli adamlardan. Evet dün akşam. Kız arkadaşımın resmi nikahlı eşime (düğün olmadı ama eşim) bakışlarını yakaladım. Yuh artık gerçekten ya. Yuh artıııııkkkkkkkk. Sürekli eşime bakıp konuşmalar. Espri yapmalar. Nedir bu arkadaş. Eve geldim eşim gayet ciddi. Bir daha bu ortama girmeyelim dedi.!!!!!anladım tabi adam da rahatsız oldu.
Yok cnm onların kocaları yapmaz öyle şeykadınlar ayartıyor onları hiç suçlu olurmu kocişleri ya tiksiniyorum şu koca manyaklarından evlenmek fikri bile beni delirtiyor
bence kocalarının gözlerine baksınlar önce hep biz bekar kızlar suçluyuz ama doğmamız bile hata :)maşallah hepinizin kocası da miss world erkek güzeli falan sanırım. herkes kocalarınıza hasta, dönüp dönüp bakmalar, ayartmaya çalışmalar...
isteyen istediğiyle ilişki yaşar derken? Buna evli kadınlara göz diken şer..ler ya da evli adamlara göz diken .....pularda dahil mi sence ? Özgürlüğün de suyunu çıkarmamak lazım
he kadınlar yapıyor kendinizi ne güzel kandırıyorsunuz ama sizde haklısınız yoksa başka nasıl yaşanır ki bu hayat kocasız :)Elime gecirsem öyle kadınları bir kasik suda bogucam ilk evlendigimiz zaman benim esime de takilmisti üstelik kadinda evliydi tabi ki benim esimde de suc var ama hersyi kadınlar yapiyor
sorma ya elin kel fodulu onlar için adeta bir Brad pitt ya bi git abla diyorum kendilerineO kocişleri de sokağa sal bekar de %90ina talip bile çıkmaz. Ama kadınlar ayy kocama bakıyor dönüp dönüp bakıyor , gülücükler atıyor modunda.
daha önce bu tarz vukuatları olan biriyle arkadaş olmakla zaten en başta sen hatalısın o zamanKızlar çok yanlış anlaşıldım. Bizim erkek kız ortamımız hep vardı üniversite de. Bekar arkadaşlarımızın evine giderdik. Erkek kız karışık ortamlarda hep kaldık. Ama akşamki mesele çok ayrı. Anlatamıyorum size. İşveli cilveli konuşmalar vs vs. Kızlar ciddiyim bakın kimsenin günahını almam ben. Zaten benimle arkadaşken de bir evli erkekle vukuatı olmuştu diyorum. Ama bulaşmadım karışmadım.bu arada evime gelen kalan çocukluk dostlarım arkadaşlarım oluyor. Sizde beni bağnaz yaptınız yahu. Ben ak ile karayı ayırt edecek yaştayım bayanlar. Ben bu konuyu açmışsam altında bişeyler vardır emin olun. Size baştan dedim basit bir kıskançlık meselesi değil.
En başta ben hatalıyım zaten. Şuan kendime o kadar kızıyorum ki.daha önce bu tarz vukuatları olan biriyle arkadaş olmakla zaten en başta sen hatalısın o zaman
bence kocalarının gözlerine baksınlar önce hep biz bekar kızlar suçluyuz ama doğmamız bile hata :)
esimin yaninda bana bakan erkek olmadi degil oldu.ama esimin kafa goz dagitacagi kadar olmadi oyle sadece bi bakis yakalamisligim vardir.bunu da esime demem ama yoksa o da kafa goz kirar.Benim hep tam tersi olmuştur sevgililerim mutlaka dışarda bana bakan erkeklerle ya ağız dalaşı ya kafa göz girmiştir hiç kimsenin yanındaki erkeğe bakmadım ama yanında eşi sevgilisi olduğu halde bana yiyecek gibi bakan birçok adam olmuştur birde olayı bu şekilde düşünün :)
aynen benim arkadaslarim da oyleYorumları okudumda herkes konu sahibine çemkirmiş. Siz böyle bişey yapmayacağınız için hiçkimse yapmaz mı sanıyorsunuz ben neler gördüm ne alakasız yakınlaşmalar. Ne absürd ilişkiler. 60 yaşındaki komşumuz eşini 30luk hatunla aldatıyordu. Kadın kıza "kızım" diyordu. Eşini kuzeniyle aldatman mı dersin, oğlunun sevgilisine asılan mı dersin. Evet doğru evinize bekar kadın sokmayın eşiniz varken. Zaten uygun değil. Ne eşimin arkadaşları ben varken evime gelebilir ne de benim arkadaşlarım eşim evdeyken gelebilir.
Eskiler bilir. Evde koca varken arkadaşlar "eşin evde gelmiyim" derdi.
En başta ben hatalıyım zaten. Şuan kendime o kadar kızıyorum ki.
aynen benim arkadaslarim da oyle
mesela daha gecen hafta iki arkadasim oturmaya geldi esimin is saatine yakin saatte kalktilar
esim evdeyken bana oturmaya gelmezler olmaz da zaten
esim de rahat edemez istemez zaten
esin evdeyse gelmeyelim derler.
atesle barut hic belli olmaz.bende es varken bekar kizin evime gelmesini istemem
bende evli arkadaslarima gitmezdim esleri evdeyken ne olur ne olmaz diye
Yorumları okudumda herkes konu sahibine çemkirmiş. Siz böyle bişey yapmayacağınız için hiçkimse yapmaz mı sanıyorsunuz ben neler gördüm ne alakasız yakınlaşmalar. Ne absürd ilişkiler. 60 yaşındaki komşumuz eşini 30luk hatunla aldatıyordu. Kadın kıza "kızım" diyordu. Eşini kuzeniyle aldatman mı dersin, oğlunun sevgilisine asılan mı dersin. Evet doğru evinize bekar kadın sokmayın eşiniz varken. Zaten uygun değil. Ne eşimin arkadaşları ben varken evime gelebilir ne de benim arkadaşlarım eşim evdeyken gelebilir.
Eskiler bilir. Evde koca varken arkadaşlar "eşin evde gelmiyim" derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?