- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 30
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Görgüsüz, buldumcuk insanlara kezban diyoruz kadın, erkek ayırmadan. Bazı saçmalıklara saygı duymak imkansız...aman kocamı ayartırlar diyerek bekar insanlarla görüşmemenin saygı duyulacak bir yanı yok.
aynen genis takilan kadinlarin cogu aldatiliyorYahu eşimin bir yengesi var o yemgeninde bir akrabası. Kan bağı yok ama akraba niteliğinde. Evlerine geldi bayada oynak bir kız. Herkese meraba meraba öptü selam sabah eşime gelince 10saniye sarıldı. Göğüsler yapışmış eşime. Eşimin elleri havada kaldı şaşırdı. Bende dedim ki sonra eşime "sen ona kardeş gözüyle bakıyorsun biliyorum ama ev bukadar kalabalıkken toplum içinde özellikle sana bukadar yakın dvranmasına birkez daha izin vermeyeceksin evli bir adamsın kimin ne laf söz edeceği belli değil bizi küçük düşürme" eşimde bana hak verdi. Evet belkide art niyet yoktur kızda olamaz mı ama. Mevzu sadece art niyette değil kötü niyetli dedikoducu insamlardan evliliğinizi korumak.
Eşimin wrkek arkadaşları evime girip çıksa ben evdeyken hiç art niyet olmasa bile ne düşünülür? Peki düşünülen şeyi eşim kaldırabilir mi ya da ben?
Çok kıymet verdiğimiz bir arkadaşı var mesela evlilik sürecimde de herşeyimizd koşturan bir adam. Eşim eve davet etmiş yemeğe adam olmaz demiş evleneyim yahut bir ilişkim olur ciddi nişanlı olurum anca onla gelirim yakışık almaz tek gelmeö yengeme ayıp olur demiş. Çok taktir ettim. Kız arkadaşı var aslında ama onunla gelmek istememiş ortada ciddi bişey yokken ailem yakınlarım içine sokmam saygısızlık olur size demiş.
böyle geniş geniş aman ne olacak diyenlere bakıyorum ya aldatıyorlar ya da aldatılıyorlar. Somra da boşanıyoruz diyorlar. Normal geliyor herhalde.
Eşin sana sende ona sadakat sözü bermiş olabilirsin ama insanoğlu çiğ süt emmiş. Neden aldatmanın vuku bulabileceği ortamlar yaratalım ki.
Geçen bi evlilik uzmanı tvde konuşuyordu dedi ki "aldatmanım önüne geçmek için sizde eşinizde aldatma ihtimalinix olan ortaölara girmeyin samimi olmayın aman iştr ben eşime güveniyorum gerekirse gitsin strptiz kulübünde eğlensin gelsin kimseyle işi olmaz gibi saçma bir düşünce olabilir mi?" Dedi. Birbirine yakın dıran erkek ve kadın etkileşime geçer bu biyolojik birşey dedi ve kavga anında birbirinizle el kol teması kurarsanız farkedeceksiniz ki daha anlayışlı olursunuz. Uzaklaştıkça anlaşmazlık artar dedi. Bunun sadakatle aşkla sevgiyle sorumluluklarla verilen sadakat sözüyle ilgili olmadığını anlamak lazım.
Medeni olucaz diye geniş olmamın alemi yok
Yahu eşimin bir yengesi var o yemgeninde bir akrabası. Kan bağı yok ama akraba niteliğinde. Evlerine geldi bayada oynak bir kız. Herkese meraba meraba öptü selam sabah eşime gelince 10saniye sarıldı. Göğüsler yapışmış eşime. Eşimin elleri havada kaldı şaşırdı. Bende dedim ki sonra eşime "sen ona kardeş gözüyle bakıyorsun biliyorum ama ev bukadar kalabalıkken toplum içinde özellikle sana bukadar yakın dvranmasına birkez daha izin vermeyeceksin evli bir adamsın kimin ne laf söz edeceği belli değil bizi küçük düşürme" eşimde bana hak verdi. Evet belkide art niyet yoktur kızda olamaz mı ama. Mevzu sadece art niyette değil kötü niyetli dedikoducu insamlardan evliliğinizi korumak.
Eşimin wrkek arkadaşları evime girip çıksa ben evdeyken hiç art niyet olmasa bile ne düşünülür? Peki düşünülen şeyi eşim kaldırabilir mi ya da ben?
Çok kıymet verdiğimiz bir arkadaşı var mesela evlilik sürecimde de herşeyimizd koşturan bir adam. Eşim eve davet etmiş yemeğe adam olmaz demiş evleneyim yahut bir ilişkim olur ciddi nişanlı olurum anca onla gelirim yakışık almaz tek gelmeö yengeme ayıp olur demiş. Çok taktir ettim. Kız arkadaşı var aslında ama onunla gelmek istememiş ortada ciddi bişey yokken ailem yakınlarım içine sokmam saygısızlık olur size demiş.
böyle geniş geniş aman ne olacak diyenlere bakıyorum ya aldatıyorlar ya da aldatılıyorlar. Somra da boşanıyoruz diyorlar. Normal geliyor herhalde.
Eşin sana sende ona sadakat sözü bermiş olabilirsin ama insanoğlu çiğ süt emmiş. Neden aldatmanın vuku bulabileceği ortamlar yaratalım ki.
Geçen bi evlilik uzmanı tvde konuşuyordu dedi ki "aldatmanım önüne geçmek için sizde eşinizde aldatma ihtimalinix olan ortaölara girmeyin samimi olmayın aman iştr ben eşime güveniyorum gerekirse gitsin strptiz kulübünde eğlensin gelsin kimseyle işi olmaz gibi saçma bir düşünce olabilir mi?" Dedi. Birbirine yakın dıran erkek ve kadın etkileşime geçer bu biyolojik birşey dedi ve kavga anında birbirinizle el kol teması kurarsanız farkedeceksiniz ki daha anlayışlı olursunuz. Uzaklaştıkça anlaşmazlık artar dedi. Bunun sadakatle aşkla sevgiyle sorumluluklarla verilen sadakat sözüyle ilgili olmadığını anlamak lazım.
Medeni olucaz diye geniş olmamın alemi yok
cnm bosver biz yobaz kezban olalimNeden ısrarla fikirlerimizi bloke edip anlamazlıktan geliyorsunuz ki? Biz hiçmi esimizle toplu tasima kullanmiyoruz? Hiç mi ailemizde bi araya geldiğimiz bekar kadin yada erkek insan yok? Gerçekten ordan neye benzetiyorsunuz bizi de böyle rahatça kalıplara sokup çıkartlyoruz? Eşimizin is yerinde hiç mi bayan yok mesela? O kadar yobaz mı görünyorum şahsen? Yapmayın ya bu kadar basitleştirmeyin herseyi. Herkesin bi sınırı var ve ben o sınırların eşler arasında çiğnenmemesi gerektiğini, inanç ve fikirlerimize saygılı olmayı ve çevremizden de ayni saygıyı bekledigimi kastediyorum çokmu zor bu şekilde düşünmek gerçekten? Bu kadar mı yüxek duvarlarınız? Hayır yani ben sizin sabrınızı bu şekilde sınamıyorsam sizden de aynı saygiyi beklerim.
zaten oyle adamlardan Allah uzak tutsunistediğiniz kadar adamları haremlik selamlık oturtun, istediğiniz kadar o adamları evden işe-işten eve zannedin, istediğiniz kadar diğer kadınları hafifmeşrep bilin ama adamınız adam değilse, mars'a da gönderseniz hatun bulacaktır. çıtır bulmaz da gider kendinden 20 yaş büyüğüne bile he der.
Allah hiçbirinizi böyle şeyler imtihan etmesin. hiç ummadığınız harem-selamlıktan iş gelmesin başınıza
ben burada kadın erkek ayrımı yapmıyorum ama bence kıvılcımı ilk çakan suçludur ona karşılık verende sütten çıkma kaşık olamaz elbette ama suçu paylaştırmak istersek kıvılcımı ilk çakanın nasibine fazlası düşer o eşleğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışmasın bir zahmet
aynen genis takilan kadinlarin cogu aldatiliyor
yani bizim gibi dusunenler degil ....
surekli gozlerimiz kocamizin ustinde degil ama boyle uyarılar kizmalar sart bazen
devir kotu..
aman bisey olmaz..aman o benim arkadasim kocama yan gozle bakmaz diyenler hep aldatilan kadinlar oluyo
benim bi tanidigim var
kadin kocasiyla boşanma asamasinda bi ara bekar da degil. evli bi bayan arkadasi kocasi yaninda olmadan evine aliyormus sohbet muhabnet falan hep arada gelirmis evine tanidik tanidigin kocasi ve o bayan hep boyle gorusurlermis
e sonunda ne oldu tanidigin kocasi ve o ahlaksiz kadin ilişki yasamaya baslamislar adam cocugunj bile gozu gormez olmus
ben burda zaten adami sucluyorum pislik nefisne sahip cikmayi bilememis ahlaksiz edepsiz adam.
ama soyle bi durum da var sen bu zamana kadar neden buna sebebiyet verdin bu ladar sık neden gorustun.hic demedin mi neden kocanla gelmiyosun tek geliyosun diye
e kadin resmen ayartmis ama sende izin vermissin....
işte ben de diyorum ki sizin de sebebiyet vermenizle alakalı bir durum değil. ben bekarlar tarafından sizlere haber vereyim de, çoğumuz maalesef uzaktan efendi eşine sadık görünen erkeklerin içini duyup, gördüğümüzden evliliklerden korkar olduk. eşlerine, çevrelerine desek "bekar oynak kız iftirası" olacak. susup, iletişimi kesip geçip gidiyoruz mecburen.zaten oyle adamlardan Allah uzak tutsun
oyle adamlar zaten istersen zincirle yine gider bulur
biz ondam bahsetmiyoruz ki
biz sebebiyet vermiyoruz....
onlar gözlerini kapatadursunlarTabikide en doğrusu.. Ama işte nedense bu tür şeyler bazılarına Kezbanlik gibi geliyor, hem bize, hem fikirlerimize hemde hayat tarzımıza saygısızlık bu başka bişey değil
o zaman kıvılcımı çakan eşek olur o suçlu olurEeee zaten karşıda ki eşşekmiş, eşşekden daha ne bekliyorsunuz ki. Kıvılcımı yaksanız da yakmasanız da eşekliğini yapacaktır.
Ne alakası var hanımefendi ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz. Mesafe diyorum. Eşim iş yerinden bi bayan arkadaşıyla samimi olamaz tabiki. Neden rahat davranayım neden rahatlığı empoze edeyim ki? Siz rahat davranırsanız eşinizi de o şekilde yönlendirmiş olursunuz. Ama siz erkeklere olgun gözüyle bakıyorsanız asıl orada yanılıyorsunuxO zaman kocanız çalışmasın. Ofislerde kadın erkek bir araya geliyor çünkü. Sizin teorinize göre tüm kadınlar geniş.
Hanımlar,
sözlere üsluplara dikkat edelim lütfen.
Ne evli erkekleri ne bekar kadınları da genellemeyin rica ediyorum, her erkek aldatır diye birşey olmadığı gibi her bekar kadın potansiyel tehlikedir diyemeyiz.
Hani maksat aldatmadan korkmak tedbir almaksa bunu bekar arkadaşlarınızı dışlayarak yapamazsınız, bir bakın bakalım etrafınıza aldatmak isteyince erkekler evli kadınlarla da aldatıyor mu aldatmıyor mu?
Eş dediğin sahipse edebe adaba, ne evliye bakar ne bekara.
Evlilikler öyle 2 çift sözle bitiyorsa temeli sağlam mı bakmak lazım, karşıdakine bahane bulmadan önce.
cnm bosver biz yobaz kezban olalim
onlar çağdaş medeniyet görmüş insanlar olsunlar
Allah eslerinizi kiskanin diyor...
bunlar kiskanmadmsin bosver
sonra buraya yazarlar kocam beni aldatiyo diye..
aldatan kocalara karin haksiz iyi ki aldatilmissin demiyoruz en cok kizdigimiz erkeler zaten
ve zaten ben diyorum ne esime güvenirim ne kadınlara...
ben bu devirde kimseye guvenmem...
esimizi de birakin da az da olsun kisitlayalim uyaralim bu konuda
o başkası suçu yüklenir o zaman sen eşeğe takılı kaldın belli bunun adıda taraf tutmaktıreşek karpuz kabuğunu seviyormuş demek ki. kıvılcımı çakan olmasa başkası olacakmış. Bunun adı fırsat beklemektir.
ben ve benim gibi dusunenler de boyle dusnuyor zaten aksini iddia etmiyoruz ki.işte ben de diyorum ki sizin de sebebiyet vermenizle alakalı bir durum değil. ben bekarlar tarafından sizlere haber vereyim de, çoğumuz maalesef uzaktan efendi eşine sadık görünen erkeklerin içini duyup, gördüğümüzden evliliklerden korkar olduk. eşlerine, çevrelerine desek "bekar oynak kız iftirası" olacak. susup, iletişimi kesip geçip gidiyoruz mecburen.
özetle, karakterinde varsa illaki bir gün dökülecektir. ha bugün ha 10 yıl sonra. ne zaman fırsatını bulursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?