Evli adamlara bulaşmayın yeter

Neden ısrarla fikirlerimizi bloke edip anlamazlıktan geliyorsunuz ki? Biz hiçmi esimizle toplu tasima kullanmiyoruz? Hiç mi ailemizde bi araya geldiğimiz bekar kadin yada erkek insan yok? Gerçekten ordan neye benzetiyorsunuz bizi de böyle rahatça kalıplara sokup çıkartlyoruz? Eşimizin is yerinde hiç mi bayan yok mesela? O kadar yobaz mı görünyorum şahsen? Yapmayın ya bu kadar basitleştirmeyin herseyi. Herkesin bi sınırı var ve ben o sınırların eşler arasında çiğnenmemesi gerektiğini, inanç ve fikirlerimize saygılı olmayı ve çevremizden de ayni saygıyı bekledigimi kastediyorum çokmu zor bu şekilde düşünmek gerçekten? Bu kadar mı yüxek duvarlarınız? Hayır yani ben sizin sabrınızı bu şekilde sınamıyorsam sizden de aynı saygiyi beklerim.

aynen genis takilan kadinlarin cogu aldatiliyor
yani bizim gibi dusunenler degil ....
surekli gozlerimiz kocamizin ustinde degil ama boyle uyarılar kizmalar sart bazen
devir kotu..
aman bisey olmaz..aman o benim arkadasim kocama yan gozle bakmaz diyenler hep aldatilan kadinlar oluyo
benim bi tanidigim var
kadin kocasiyla boşanma asamasinda bi ara bekar da degil. evli bi bayan arkadasi kocasi yaninda olmadan evine aliyormus sohbet muhabnet falan hep arada gelirmis evine tanidik tanidigin kocasi ve o bayan hep boyle gorusurlermis
e sonunda ne oldu tanidigin kocasi ve o ahlaksiz kadin ilişki yasamaya baslamislar adam cocugunj bile gozu gormez olmus
ben burda zaten adami sucluyorum pislik nefisne sahip cikmayi bilememis ahlaksiz edepsiz adam.
ama soyle bi durum da var sen bu zamana kadar neden buna sebebiyet verdin bu ladar sık neden gorustun.hic demedin mi neden kocanla gelmiyosun tek geliyosun diye
e kadin resmen ayartmis ama sende izin vermissin....

O zaman kocanız çalışmasın. Ofislerde kadın erkek bir araya geliyor çünkü. Sizin teorinize göre tüm kadınlar geniş.

cnm bosver biz yobaz kezban olalim
onlar çağdaş medeniyet görmüş insanlar olsunlar
Allah eslerinizi kiskanin diyor...
bunlar kiskanmadmsin bosver
sonra buraya yazarlar kocam beni aldatiyo diye..
aldatan kocalara karin haksiz iyi ki aldatilmissin demiyoruz en cok kizdigimiz erkeler zaten
ve zaten ben diyorum ne esime güvenirim ne kadınlara...
ben bu devirde kimseye guvenmem...
esimizi de birakin da az da olsun kisitlayalim uyaralim bu konuda

istediğiniz kadar adamları haremlik selamlık oturtun, istediğiniz kadar o adamları evden işe-işten eve zannedin, istediğiniz kadar diğer kadınları hafifmeşrep bilin ama adamınız adam değilse, mars'a da gönderseniz hatun bulacaktır. çıtır bulmaz da gider kendinden 20 yaş büyüğüne bile he der.

Allah hiçbirinizi böyle şeyler imtihan etmesin. hiç ummadığınız harem-selamlıktan iş gelmesin başınıza

Önemli olan niyet.
Bir insanın niyeti iyi değilse bekar olmasının
yada evli olmasının hiç bir önemi yok.
Kadın içinde böyle, erkek içinde.
Belirleyici olan medeni durum değil kesinlikle.

Başlığa bakarsan evli kadınlar da bekar yada eşlerinden
ayrılmış olan kadınlara bulaşmasın, dillerine dolamasın
yada en tehlikeli tipler şeklinde kategorize etmesin.

Eşimle yeni evliyiz, en yakın kız arkadaşım,canım,dostum dediğim kişi bize kalmaya gelmişti. O gün nişanlı biriyle olan birlikteliğinden bahsetti adam evleniyormuş bizimki yasta, ben hiç onaylamadığımı hatta bu konuda hassas olduğumu ve tavrımın net olacağını dedim. O sebeple daha anlatamadı. Neyse bizimki depresyon modunda, ertesi akşam tutturmazmı enişte gel sana dövmemi gösteriyim, hangisi diyorum yeni yaptırdığım diyo afedersin de belden aşağı poposuna doğru gitmiş yaptırmış illa göstercekmiş. Acaip sinirlendim , resmen müdahale ettim tabi gösteremedi. İnsanın aklına gelen ilk şey başkasının nişanlısına/kocasına göz koyan, ve çoook normalmiş gibi davranan kişi sana neden yapmasın! Böylelerini uzaklaştırın çevrenizden.

Hanımlar,
sözlere üsluplara dikkat edelim lütfen.

Ne evli erkekleri ne bekar kadınları da genellemeyin rica ediyorum, her erkek aldatır diye birşey olmadığı gibi her bekar kadın potansiyel tehlikedir diyemeyiz.

Hani maksat aldatmadan korkmak tedbir almaksa bunu bekar arkadaşlarınızı dışlayarak yapamazsınız, bir bakın bakalım etrafınıza aldatmak isteyince erkekler evli kadınlarla da aldatıyor mu aldatmıyor mu?

Eş dediğin sahipse edebe adaba, ne evliye bakar ne bekara.

Evlilikler öyle 2 çift sözle bitiyorsa temeli sağlam mı bakmak lazım, karşıdakine bahane bulmadan önce.

zaten oyle adamlardan Allah uzak tutsun
oyle adamlar zaten istersen zincirle yine gider bulur
biz ondam bahsetmiyoruz ki
biz sebebiyet vermiyoruz....

Eeee zaten karşıda ki eşşekmiş, eşşekden daha ne bekliyorsunuz ki. Kıvılcımı yaksanız da yakmasanız da eşekliğini yapacaktır.

Okadar çok şahit oldum ki böyle şeylere ondan miğdem bulandı

zaten oyle adamlardan Allah uzak tutsun
oyle adamlar zaten istersen zincirle yine gider bulur
biz ondam bahsetmiyoruz ki
biz sebebiyet vermiyoruz....
işte ben de diyorum ki sizin de sebebiyet vermenizle alakalı bir durum değil. ben bekarlar tarafından sizlere haber vereyim de, çoğumuz maalesef uzaktan efendi eşine sadık görünen erkeklerin içini duyup, gördüğümüzden evliliklerden korkar olduk. eşlerine, çevrelerine desek "bekar oynak kız iftirası" olacak. susup, iletişimi kesip geçip gidiyoruz mecburen.

özetle, karakterinde varsa illaki bir gün dökülecektir. ha bugün ha 10 yıl sonra. ne zaman fırsatını bulursa.

En iyisi dikkat eden kadınlar bence. Aferin cidden. aylarca yıllarca aldatılmaktansa kısa sürede aldatıldığını öğrenip kurtulmak en mantıklısı. Ben oraya buraya girme, yapma etme demem ama takip ederim. Başkasının koynundan çıkıp bana gelecek, aylarca karım diyecek. Beni delirten bu asıl. Nasıl beni kandırır, nasıl ben bunu anlamadım düşüncesi. Egoysa ego, nefret ediyorum başka bir insanın kendini benden akıllı sanıp beni aldatabildiğini düşünmesinden.
Hele bir de beni aldattığı kadının bana acıdığı düşüncesi var ya.
Ay kocası beni seviyor, boşanamıyor bir türlü şu kadından diye düşünmesi? Sen kimsin böööeee. Atom bombası olur patlarım tepelerinde.

Tabikide en doğrusu.. Ama işte nedense bu tür şeyler bazılarına Kezbanlik gibi geliyor, hem bize, hem fikirlerimize hemde hayat tarzımıza saygısızlık bu başka bişey değil
onlar gözlerini kapatadursunlar
habire kocalarını suclayadursunlar
zannediyorlar ki biz kocalarimiza agzimizi acmiyoruz...
kocalarimizi pamuklara sariyoruz zannederler...
ben genelde kadinlar kocalarini kiska ir bilirdim.
bu bisvermisligi amaaaan lari burda gordum
demekki baslarina boyle seyler gelmis bize cemkiriyorlar

O zaman kocanız çalışmasın. Ofislerde kadın erkek bir araya geliyor çünkü. Sizin teorinize göre tüm kadınlar geniş.
Ne alakası var hanımefendi ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz. Mesafe diyorum. Eşim iş yerinden bi bayan arkadaşıyla samimi olamaz tabiki. Neden rahat davranayım neden rahatlığı empoze edeyim ki? Siz rahat davranırsanız eşinizi de o şekilde yönlendirmiş olursunuz. Ama siz erkeklere olgun gözüyle bakıyorsanız asıl orada yanılıyorsunux

Bizde bundan başka bişeyi savunmadık gibime geliyor ama gördüğünüz gibi gayette haksız saygısızlık yapıldı düşüncelerimize.

Bilginize.

Allah evlatlarınız dahil sahip olduğunuz her şey benim diyor
Sahip olmayı abartmak yaradanın gücüne gider
Benim eşimin sınırsız özgürlüğü vardır, asla karışmam ve kıskançlık hissim yok denecek kadar azdır ancak kurallarımı bilir, aldatırsan beni yorma pılını pırtını topla git diye başından söylemişimdir. İnsanların anlatmak istediği herkesi potansiyel tehlike kocaları da hint kumaşı gibi görmek. Eşim o benim ailemin içine giren adam, arkadaş ortamıma mı giremeyecek, böyle bir sakınma şekli doğru değil. Eş kendini bilirse sorun yok, kısıtlama ile çözülecek işler değil bunlar, ben kimsenin kezban olduğunu falan düşünmüyorum, hem cinslerim için kullanılan bu tabirden hiç hoşlanmıyorum anlatılmak isteneni izah etmek istedim sadece sağlıcakla kalın

eşek karpuz kabuğunu seviyormuş demek ki. kıvılcımı çakan olmasa başkası olacakmış. Bunun adı fırsat beklemektir.
o başkası suçu yüklenir o zaman sen eşeğe takılı kaldın belli bunun adıda taraf tutmaktır

ben ve benim gibi dusunenler de boyle dusnuyor zaten aksini iddia etmiyoruz ki.
kocalarimiz masum demiyoruz ki
ama simdi benim kocama kiz bakti gordum hayran hayran .
ama kocam bakmiyordu cunku surekli yuzune baktim bakiyor mu diye yok
e ben simdi niye durduk yere kocami suclayim
bakarsa zaten kiza demem ki kocama derim sen bakmasan kiz da bakmazdi gozlerini oyarim senin derdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…