sürekli yaşanan huzursuzluk bıktırdı sustum. herşeyde olay çıktı yavrumu düşündüm yeri geldi bağırdım fayda etmiyor yani bende öyle derdim bakarken düşünün ki çalışıyorum ama isteklerimi kafasına yatmazsa alamiyorumE ezdirmeyin kendinizi
Sizi ondan eksik yapan ne
Ya sinir oluyorum maddi imkanınız var kariyeriniz mesleğiniz var nedir sizi tutan
sizde de mi aynı durumMeslek aynı yaşanılanlar aynılı...
oda öğretmen her şey de ev işinden tutun bebek bakımı telefonumdaki gruplarsa konuşmalar giyim tarzım konuşmam vs....Esinizin melek nee ?? Ne yonde elestiriyo hakaret ediyo?
Aynen öyle, aşkBöyle adamlarla evlilik öncesi ne yaşıyorsunuz da evlendikten sonra sürpriz oluyor¿
Hele ki donanımlı bi eğitmensiniz
Merak ediyorum aşk mi bekarken kör eden şey
evlilik öncesi gayet anlayışlı değer veren seni olduğun gibi kabul eden birini görüyorsunuz o yüzden eklemiyorsunuz sonrası sürpriz olay bu yaniBöyle adamlarla evlilik öncesi ne yaşıyorsunuz da evlendikten sonra sürpriz oluyor¿
Hele ki donanımlı bi eğitmensiniz
Merak ediyorum aşk mi bekarken kör eden şey
Niye kendisi nasıl konuşuyoroda öğretmen her şey de ev işinden tutun bebek bakımı telefonumdaki gruplarsa konuşmalar giyim tarzım konuşmam vs....
Agzinla kuş tutsan yaranamayacaksin.sürekli yaşanan huzursuzluk bıktırdı sustum. herşeyde olay çıktı yavrumu düşündüm yeri geldi bağırdım fayda etmiyor yani bende öyle derdim bakarken düşünün ki çalışıyorum ama isteklerimi kafasına yatmazsa alamiyorum
sanırım birbirimizi iyi anlıyoruzSupriz değil cnm evlenmeden aynı eve girmeden kimse birbirini tanımıyor
bir buçuk yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var. öğretmenim eşim hep ezmeye çalışıyor ağzından hakaretbeksik değil ne konuşabilirim ne de yorum yapabilirim beni kırdıktan hemen sonra özür diler ama her şeye o kadar karışır ki tahmin edemezsiniz bakarken kendin e güveni olan biriydim o kadar çok eleştiriyor ki kaybettim kendimi
Bekarken ilişki kısa süreli mi ?cok uzun sürse illaki biseyler farkedilir.evlilik öncesi gayet anlayışlı değer veren seni olduğun gibi kabul eden birini görüyorsunuz o yüzden eklemiyorsunuz sonrası sürpriz olay bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?