evli ama..

nasip41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
73
11
3
bir buçuk yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var. öğretmenim eşim hep ezmeye çalışıyor ağzından hakaretbeksik değil ne konuşabilirim ne de yorum yapabilirim beni kırdıktan hemen sonra özür diler ama her şeye o kadar karışır ki tahmin edemezsiniz bakarken kendin e güveni olan biriydim o kadar çok eleştiriyor ki kaybettim kendimi

E ezdirmeyin kendinizi
Sizi ondan eksik yapan ne
Ya sinir oluyorum maddi imkanınız var kariyeriniz mesleğiniz var nedir sizi tutan
sürekli yaşanan huzursuzluk bıktırdı sustum. herşeyde olay çıktı yavrumu düşündüm yeri geldi bağırdım fayda etmiyor yani bende öyle derdim bakarken düşünün ki çalışıyorum ama isteklerimi kafasına yatmazsa alamiyorum

Böyle adamlarla evlilik öncesi ne yaşıyorsunuz da evlendikten sonra sürpriz oluyor¿
Hele ki donanımlı bi eğitmensiniz
Merak ediyorum aşk mi bekarken kör eden şey
evlilik öncesi gayet anlayışlı değer veren seni olduğun gibi kabul eden birini görüyorsunuz o yüzden eklemiyorsunuz sonrası sürpriz olay bu yani

Agzinla kuş tutsan yaranamayacaksin.
Sessiz sedasiz boyun egecek itaat edeceksin ki mutlu olasin. Bu sekilde kizin icin en fazla bi kac yil dayanirsin. Canina tak edecek bi gün. Yani yolun sonu ayni kapiya çıkacak. 3 gun erken 5 gun geç fark etmez.

Benle esimde ogretmeniz oda basta beni elestirirdi simdi elestirdigi anda bende onu elestiriyorum.soyledigine pisman oluyo bu yuzden elestirmiyor gereksiz yere.sizde deneyin etkili olur belki

En azından eğitimli hanımlar olarak siz ezdirmeyin kendinizi. Kimsenin size bunu yapmasına izin vermeyin.

evlilik öncesi gayet anlayışlı değer veren seni olduğun gibi kabul eden birini görüyorsunuz o yüzden eklemiyorsunuz sonrası sürpriz olay bu yani
Bekarken ilişki kısa süreli mi ?cok uzun sürse illaki biseyler farkedilir.
Neyse tüm cevaplar sizde bence yolunuzu kendiniz belirleyebilirsiniz ezdirmeyin siz Allahın emanetisiniz . Eş bile olsa haddini bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…