evli ama..

kavuşmadı ancak bazı yorumlar yargısız infaz. sadece içimi dökmek için yazmıştım daha da canım sıkıldı oyuzden kapansa daha iyi
Bunun sayısız örneğini daha önce forumda okumuş olmanız lazımdı.
Bebeğiniz daha çok küçük ve sizin maddi imkanlarınız var. Bebeğinizide alıp ailenizin yanına dönseniz burun bir sürtülse nasıl olur?
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Senin olayin ne biliyonmu korku beni terk ederse ne yaparim.balik bastan kokar.bu gun neyse yarin artacak ya bosancan yada varligini gosterme zamani affedersin essek olursan bugun kocan yarin ailesi semer vurur.saygi verene yapilik kibarligida birak.kocan seni ortamda bozuyorsa sende onu bozcan al gulum ver gulum.hesabini degistir eve hicbirsey alma.birak yükûn altinda ezilsin.ailende ye ic eve yatmaya git.madem elestiriyor seni.dizginleri tutma zamani guzel kardesim zamani gecirme.siddet uyguladimi polise kayit yaptir.bunlari yapmazsan evliligin duzelcegi yerde kotuye gider.batan gemiyi niye tek tarafli kurtariyon aç gõzünü.tecrübe konusuyor.kocama zırnık koklatmiyom gecmiste kaldi.babam bosansin oyunu kullandi ben onayladim esim ve ailesi tutustu.kavga ettiginizde onun yaninda gucsuz gorunme muzik ac şarki sòyle birak zivanadan ciksin.sen uzulcegine o uzulsun.allaha emanet

Size hakaret edenin size saygisi yok demektir. Evlilik saygi olmayinca yurumez. Sadece uzatmalari oynarsiniz. Duzelir mi dersen, duzelmez. Cunku saygi bitmis.
Size yaptigi zulum ve siz de buna izin vermeyin. Adamin resmen hizmetciligini ve dadiligini yapiyorsunuz. Bir de maasinizla gecimini sagliyorsunuz. Ama bu evlilikte yoksunuz. Es gibi davranmiyor. Karar sizin. Ruhunuzu da koreltmis. Ozguveninizi alt ust etmis. Sizi sindirmis. Bu evlilik degil. Kolelik.

İnsan kaybetme duygusunun olmadığı,saygı duymadığı insana hakaret eder.Daha çok yeni evliliğiniz,bunun 13 yılı var 23,33 yılı nasıl geçer bu aşağılanma ile bir ömür..Şu kk da anlamadığım nadir konulardan biri şu ki evlenmeden önce pürü pak tı da sonradan mı böyle oluyor bu adamlar? Evlenmeden önce görmezden geldiğiniz şeyler var bence.Allah yardınız olsun.

Reactions: H M
oda öğretmen her şey de ev işinden tutun bebek bakımı telefonumdaki gruplarsa konuşmalar giyim tarzım konuşmam vs....
Allah sabır versin öncelikle.işi gücü olan eğitimli bi insansınız.neden insan karşısındakini bu denli eleştirir.hep diyoruz ya kadın çalışmalı eğitimli olmalı.ama demekki bazı konularda bunun bile anlamı yok.

Freyzacim zengin ve guzel olursan seninle evlenmek icin bin takla atip goz boyuyorlar.birak seni ailen akrabalarin bile adama kaniyor.evlenmeden once pak oluyor.sen evlenmeden uzun sure kocanla beraber ayni evi paylastigini dusunuyorum bu yoruma karsilik.yada cok cahilce yazdin

kavuşmadı ancak bazı yorumlar yargısız infaz. sadece içimi dökmek için yazmıştım daha da canım sıkıldı oyuzden kapansa daha iyi
her yoruma takılmayın, içinden almak istediklerinizi alın çıkın. Yeni üyesiniz, zamanla alışırsınız bu uslüplere
bu arada işe yarar mı bilmiyorum ama kısasa kısas yapın. o sizi eleştiriyorsa siz de bir bahane bulun onu eleştirin. Aynen onun yaptığı gibi. En ufak bir şeyine söylenin durun.
Ben de eşimin rahatsız olduğum davranışlarına bu yöntemi denedim işe yarıyor. O da beni bazen çok değil ama gereksiz yere eleştirir. O benim arkadaşlarımı beğenmiyor, laf söyleyip duruyor. Neymiş benim arkadaşımı sevmiyormuş. Mızmızlanıp duruyo. Sen misin o dedim.. bu sefer ben onun arkadaşlarına verdim veriştirdim. Ben sevmiyorum onları, görüşmek istemiyorum dedim çıktım işin içinden. Sonra bana diyo ki, senin arkadaşın kötü değil de... bla bla blaaa.. dönmeye başladı anlayacağın. Çünkü ben onun arkadaşlarıyla görüşmeyi kesersem yandı, bunun farkında

Zengin değilim güzellikte görecelidir.Aynı evde yaşamadım 1 yıl anlaştım 18 yıldır da evliyim.Eşim hiç bir zaman gönlümü de kırmadı Allah a şükür.Bunun cahillik le ne alâka sı var?Esas cahil sizlersiniz ki tüm insanları bir kalıba sokmuşsunuz at gözlükleri ile bakıyorsunuz herkese.Balık baştan kokar hanımefendi bunu ben söylemedim atalarımız söylemiş.

kısasa kısas yapacaksın canım
bagırıyormu sen daha çok bagıracan
hakaret mı ediyor sen daha çok edecen
eleştirıyormu sen daha çok eleştirecen

ezdirme kendını canım yaaa çocuklarımız sizin gibi güçlü öğretmenlere ihtiyaçları var lütfen

Neden bir izin alama derdindesiniz ki!
Fikir alırsınız haber verirsiniz yada !!!bu ezilmişlik neyin nesi.
Konuşun arkadaşım göz dağı verin.
Bu böyle gitmez ya kendine çeki düzen ver yada yol al de .
2*2 =4 emin ol bu kadar basit,şuan ki düştüğün durumdan....

Aile terapistine gidin o halde . Altta da kalmayın yeri gelince Kızın

Size kendinizi degersiz hissettiren insanlarla birlikte olmayin.
Once insan oldugunuz icin degerlisiniz..
Sayginin bittigi her iliskide zaman icerisinde sevgide ask da guvende biter..
Kendinizi ezdirmeyin. Bir daha gelmicez bu hayata.

Sorun çözüme kavuştumu konuyu kapatmak istiyorusunuz?

E bekledigi cevbi kimse vermedi ki. Dicektik ki ahhh canimmmm vahhh vahhhh napcan cekecen iste kader tühhhhh yazikkkkkkk bak o zaman nasil tepkiler degisiyor.

Anlamiyorum
Meslek var
Is var
Gelirin var
Cik git bi adam görsün sensizlik nasil birseymis bi ayaklarina kapansin yalvarsin cooooook istiyorsan yine dönersin. Hemde mis gibi sartlaro degistirerek. Ilk is maas kartini kendi eline alarak. Ama yoooookkkk adam hint kumasiysa zaar olmaz gidemez.

Egitimli olmanin alti cok çizilmiş iyi hoş ta.. insanlik önemli insanlik egitimi almismi bi insan bu onemli? Insan olmak egitimle degil empati vicdan merhamet ve öz elestiriyle olur. Bunu okul deģil hayattan istifade edebilmeye calismak kazandirir..
Egıtım yan cebimizde durur.. ama insanlik kalbte olur.
Bunu herkes kazanamiyor maalesef.. Allah insani hayirli insanlarla karşilastirsin.Kimsenin edindiği donanimlarla bu hayatta ayri bi lüksü yok her kesim de insan "insanlik" adina sıkintıda cünku..

İZin verme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…