kavuşmadı ancak bazı yorumlar yargısız infaz. sadece içimi dökmek için yazmıştım daha da canım sıkıldı oyuzden kapansa daha iyiSorun çözüme kavuştumu konuyu kapatmak istiyorusunuz?
Bunun sayısız örneğini daha önce forumda okumuş olmanız lazımdı.kavuşmadı ancak bazı yorumlar yargısız infaz. sadece içimi dökmek için yazmıştım daha da canım sıkıldı oyuzden kapansa daha iyi
Boş zamanlarında evdeyse size sarar. Erkeğin çok evde olması iyi değil. Acaba ek iş falan yapsaoda öğretmen her şey de ev işinden tutun bebek bakımı telefonumdaki gruplarsa konuşmalar giyim tarzım konuşmam vs....
Allah sabır versin öncelikle.işi gücü olan eğitimli bi insansınız.neden insan karşısındakini bu denli eleştirir.hep diyoruz ya kadın çalışmalı eğitimli olmalı.ama demekki bazı konularda bunun bile anlamı yok.oda öğretmen her şey de ev işinden tutun bebek bakımı telefonumdaki gruplarsa konuşmalar giyim tarzım konuşmam vs....
Freyzacim zengin ve guzel olursan seninle evlenmek icin bin takla atip goz boyuyorlar.birak seni ailen akrabalarin bile adama kaniyor.evlenmeden once pak oluyor.sen evlenmeden uzun sure kocanla beraber ayni evi paylastigini dusunuyorum bu yoruma karsilik.yada cok cahilce yazdinİnsan kaybetme duygusunun olmadığı,saygı duymadığı insana hakaret eder.Daha çok yeni evliliğiniz,bunun 13 yılı var 23,33 yılı nasıl geçer bu aşağılanma ile bir ömür..Şu kk da anlamadığım nadir konulardan biri şu ki evlenmeden önce pürü pak tı da sonradan mı böyle oluyor bu adamlar? Evlenmeden önce görmezden geldiğiniz şeyler var bence.Allah yardınız olsun.
her yoruma takılmayın, içinden almak istediklerinizi alın çıkın. Yeni üyesiniz, zamanla alışırsınız bu uslüplerekavuşmadı ancak bazı yorumlar yargısız infaz. sadece içimi dökmek için yazmıştım daha da canım sıkıldı oyuzden kapansa daha iyi
Zengin değilim güzellikte görecelidir.Aynı evde yaşamadım 1 yıl anlaştım 18 yıldır da evliyim.Eşim hiç bir zaman gönlümü de kırmadı Allah a şükür.Bunun cahillik le ne alâka sı var?Esas cahil sizlersiniz ki tüm insanları bir kalıba sokmuşsunuz at gözlükleri ile bakıyorsunuz herkese.Balık baştan kokar hanımefendi bunu ben söylemedim atalarımız söylemiş.Freyzacim zengin ve guzel olursan seninle evlenmek icin bin takla atip goz boyuyorlar.birak seni ailen akrabalarin bile adama kaniyor.evlenmeden once pak oluyor.sen evlenmeden uzun sure kocanla beraber ayni evi paylastigini dusunuyorum bu yoruma karsilik.yada cok cahilce yazdin
sürekli yaşanan huzursuzluk bıktırdı sustum. herşeyde olay çıktı yavrumu düşündüm yeri geldi bağırdım fayda etmiyor yani bende öyle derdim bakarken düşünün ki çalışıyorum ama isteklerimi kafasına yatmazsa alamiyorum
Çektim canım ilk hirpalandigimda 10 günlük gelindim ve bu şiddet arttı bıçaklar çekildi vücudum morardi
Sorun çözüme kavuştumu konuyu kapatmak istiyorusunuz?
İZin verme .bir buçuk yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var. öğretmenim eşim hep ezmeye çalışıyor ağzından hakaretbeksik değil ne konuşabilirim ne de yorum yapabilirim beni kırdıktan hemen sonra özür diler ama her şeye o kadar karışır ki tahmin edemezsiniz bakarken kendin e güveni olan biriydim o kadar çok eleştiriyor ki kaybettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?