belki de. zaten doğumdan sonra değişen hayat her şey destek beklerken bunlar oluyirAgzinla kuş tutsan yaranamayacaksin.
Sessiz sedasiz boyun egecek itaat edeceksin ki mutlu olasin. Bu sekilde kizin icin en fazla bi kac yil dayanirsin. Canina tak edecek bi gün. Yani yolun sonu ayni kapiya çıkacak. 3 gun erken 5 gun geç fark etmez.
Aşk buysa. . Neyse ki geçici bende o kavram :))Aynen öyle, aşk
valla çok saçma bi şeymiş meğer aşk :))Aşk buysa. . Neyse ki geçici bende o kavram :))
Yasadigim icin biliyorum. Oyle laf olsun diye yazmadim yani. Dik dur karsisinda susma susunca iyi olurum parami verince mutlu olurum sanma. Malesef nasilsa oyle devam ediyor.belki de. zaten doğumdan sonra değişen hayat her şey destek beklerken bunlar oluyir
eskiden benimde öyleydi başıma geldi inanın ezdormenek için elimden geleni yapıyorum ama yoruldumşahsi fikrim disarda ezilen kisi gelip evde karisini eziyor ... size soyledigi hakaretleri aslinda kendine soylenenler... hirsini sizden cikariyor ... yapacaginiz belli ama biz desekte siz cocugum var diyeceksiniz ... gercekten bunlari okuyunce uzuluyorum sanki caresiz olan benmisim gibi basima agri giriyor
konuşunca da iyi olmuyor ki her türlü aynıYasadigim icin biliyorum. Oyle laf olsun diye yazmadim yani. Dik dur karsisinda susma susunca iyi olurum parami verince mutlu olurum sanma. Malesef nasilsa oyle devam ediyor.
boşanmak o kadar kolay ve basit değil ki insan hep başka bir çıkar yol atıyor44dbl çok haklı dayanamıyorsun en son kopariyosun bn bosaniycam
ne kadarlık evlisinizTatlım ben evlerine gittim akrabalarıyla konustum kimse kimsenin pişmiş asina su katmaz sivas da bi laf vardır eden kurtulmusta diyen kurtulmamis ben ne tavırlar ne kavgalar ettim olmuyor
O yuzden dedim ya sonu belli oluyor simdide. acikcasi naparsan yap duzelmeyecek. Sihirli bi değnek eşini değiştirmediği sürece.konuşunca da iyi olmuyor ki her türlü aynı
cok mu çektiniz siz deValla bn geldim babamın evindeyim ailem arkamda çünkü herkes biliyor cektigimi
aslında değişmeyeceğini bende biliyorum ama işte..O yuzden dedim ya sonu belli oluyor simdide. acikcasi naparsan yap duzelmeyecek. Sihirli bi değnek eşini değiştirmediği sürece.
aynı sayılırizMarta 2 sene bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?