evli ama..

belki de. zaten doğumdan sonra değişen hayat her şey destek beklerken bunlar oluyir

Tatlım ben evlerine gittim akrabalarıyla konustum kimse kimsenin pişmiş asina su katmaz sivas da bi laf vardır eden kurtulmusta diyen kurtulmamis ben ne tavırlar ne kavgalar ettim olmuyor

şahsi fikrim disarda ezilen kisi gelip evde karisini eziyor ... size soyledigi hakaretleri aslinda kendine soylenenler... hirsini sizden cikariyor ... yapacaginiz belli ama biz desekte siz cocugum var diyeceksiniz ... gercekten bunlari okuyunce uzuluyorum sanki caresiz olan benmisim gibi basima agri giriyor

eskiden benimde öyleydi başıma geldi inanın ezdormenek için elimden geleni yapıyorum ama yoruldum

Çok karışık. Konu çok kısa ve karışık geldi. Yeterli gelmedi olayı anlamak için. Tam olarak anlamadığımdan sağlıklı yorum yapamıyorum şu an

Çektim canım ilk hirpalandigimda 10 günlük gelindim ve bu şiddet arttı bıçaklar çekildi vücudum morardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…