burdaki yorumlara takılma. Bebeğim vefat etti eşimle sorunlar yaşadım diye bir konuda bahsettim biri öğretmenliğime laf söylemiş biri sorunlusun git tedavi ol burdan medet umma demiş biri yaptigim imla hatasına takılmış öbürü ailenin ne demek olduğunu öğrenememişsin demiş de demiş. Hepsine gülüp geçtim. Faydalandigim yorumlar bana iyi gelen yorumlardi. Diğerleri iclerindeki nefreti kusmuş ama sorun ben değilim kendileriyle . Hic kişisel algılamayın
Yargısız infaz değil burdaki yorumlar.Ben bile daha 2 3 aydır üyeyim sizin konunuza benzer onlarca konu gördüm.Çözüm üretince de yapamam lar edemem ler bebeğim var lar başlıyor.E ne diyelim sizinle oturup üzülmemiz mi istediğiniz?
Zaten gerçekten adım atmak isteyen insan şikayetlenmek yerine ya sorunu çözmek için ya da sorundan kurtulmak için bişeyler yapıyor.Ben artık bazı kadınların burda sadece kendine ah vah edilsin diye bu tür konu açtığını düşünüyorum.Yapmayın lütfen.Eğer bu kadar mutsuzsanız , hayatınızı değiştirmek için kadınlar kulubüne dert yanmaktan başka şeyler de yapmalısınız.
Yargısız infaz değil burdaki yorumlar.Ben bile daha 2 3 aydır üyeyim sizin konunuza benzer onlarca konu gördüm.Çözüm üretince de yapamam lar edemem ler bebeğim var lar başlıyor.E ne diyelim sizinle oturup üzülmemiz mi istediğiniz?
Zaten gerçekten adım atmak isteyen insan şikayetlenmek yerine ya sorunu çözmek için ya da sorundan kurtulmak için bişeyler yapıyor.Ben artık bazı kadınların burda sadece kendine ah vah edilsin diye bu tür konu açtığını düşünüyorum.Yapmayın lütfen.Eğer bu kadar mutsuzsanız , hayatınızı değiştirmek için kadınlar kulubüne dert yanmaktan başka şeyler de yapmalısınız.
Konu sahibi çocuğunuz varmış o nedenle bir süre mucade edin derim.
Bu mücadele de profesyonel yardim olmalı.
Eşiniz kesinlikle bir psikologa gitmeli hatta gerekli görülürse çift terapisi de almalısınız.
Kesinlikle faydası olmaz diye düşünmeyin deneyin derim.
Ama bir iki kez gitmekle olmaz uzun süreli bir terapi almalı eşiniz.
Bunu şart koşun rest cekin yoksa boşanacağım deyin.
Verilebilecek en mantıklı tavsiye bu.
Bu nedir ya. Ne zaman ezilmeli konu gorsem cogusu ogretmen (ayni zamanda imla hatalariyla da oyle). Bu kadari da tesaduf olamaz ya. Egitim fakultesi yerine yanlislikla su urunlerine mi gidiyorsunuz anlamiyorum ki.
Senin olayin ne biliyonmu korku beni terk ederse ne yaparim.balik bastan kokar.bu gun neyse yarin artacak ya bosancan yada varligini gosterme zamani affedersin essek olursan bugun kocan yarin ailesi semer vurur.saygi verene yapilik kibarligida birak.kocan seni ortamda bozuyorsa sende onu bozcan al gulum ver gulum.hesabini degistir eve hicbirsey alma.birak yükûn altinda ezilsin.ailende ye ic eve yatmaya git.madem elestiriyor seni.dizginleri tutma zamani guzel kardesim zamani gecirme.siddet uyguladimi polise kayit yaptir.bunlari yapmazsan evliligin duzelcegi yerde kotuye gider.batan gemiyi niye tek tarafli kurtariyon aç gõzünü.tecrübe konusuyor.kocama zırnık koklatmiyom gecmiste kaldi.babam bosansin oyunu kullandi ben onayladim esim ve ailesi tutustu.kavga ettiginizde onun yaninda gucsuz gorunme muzik ac şarki sòyle birak zivanadan ciksin.sen uzulcegine o uzulsun.allaha emanet
cnm ben de öğretmenim belki bizde şiddet yok ama inan bizde de sorunlar var. ilk başta pesimden koşan adam şimdi bana sen güzelsin bile demez. çalışıyor olmam sanki onun umrunda değilmiş gibi davranır halbuki benim sayemde daha lüks yaşar. bence resti çekin ya adam olacak ya adam olacak. başka yolu yok. biraz kendinize güvenin. hakaret ne ya eşim bana hakaret etti dilin kemiği yoktur dedim ona on katini ettim . sırf empati yapsin diye. sonra kendisi özür diledi. ama şu var bazen cidden hakketigini vereceksin. artık ne sevgimi ne insanlığımi boş kullanıyorum. hak edene hak ettiğini ver.
İzledim en çok da Arif hocaya sinirlendim,yahu işinin ehli adamsın çare bulamazsın ama bir yol yöntem sun,susup oturup birde kadın olmak istiyorum demiyor mu gel de çatlama?
Zengin değilim güzellikte görecelidir.Aynı evde yaşamadım 1 yıl anlaştım 18 yıldır da evliyim.Eşim hiç bir zaman gönlümü de kırmadı Allah a şükür.Bunun cahillik le ne alâka sı var?Esas cahil sizlersiniz ki tüm insanları bir kalıba sokmuşsunuz at gözlükleri ile bakıyorsunuz herkese.Balık baştan kokar hanımefendi bunu ben söylemedim atalarımız söylemiş.
Cahilli kabul etmekte erdemliktir.bana cevap yazman batirdi seni.burda psikolojik olarak yardim isteyen bir arkadasina yazmissin.evlenmeden once pak miydi diye.18yil evliymis kocasi vurmamis bunu yazman o arkadasi nasil inciltmistir simdi sana odul verip yuvasi iyi gitmeyen arkadisimi oldurelim bu ovunmek niye..kabasin it s ok?senin karpuzun iyi ciktiysa burdakilere ne...õvunerek cahilligin devam ediyor bosa yasiyon sen.susta batirma ortami.arkadasin dertlesmek istemis gonlune su sepcene abidik gubudik konusuyon.