Evli arkadaşım kocasını aldatıyor ve Dualarım hep kabul oluyor diyor?

Kimsenin ahiretteki durumunu bilemeyiz. Ama şöyle bir şey de var. Cenab-ı Hak(c.c.) Firavun'a baş ağrısı dahi vermemiş. Bana dua etmesin, benden yardım dilemesin diye...

Amin bu tarz şeylere çok şaşırmıyorum
Çünkü çok fazla var
Allah ıslah eylesin

Rüyasında hep o sevdiği adamı goruyormus Allaha dua ediyor bana göster diye işaret veriyormus rüyasında
Aranan bulurmuş
Mevlasını da belasını da
Bence senin arkadaş belasını bulacak
Sen niye hala görüşüyosun orayı anlamadım

Eleştiremiyorum bile, çok komik ya
Arkanıza bile bakmadan uzaklaşın.!
Aynı şeyden yer içerseniz mazallah

Allah aşkına ya bunu yapan evli bir kadın en yakın arkadaşı bile olsa böyle yapıyorum diye açık açık der mi ayrıca telefondan resim gönderdiğini siz nasıl gördünüz yanınızda gönderecek hali yok ya gözünüzün içine baka baka siz de alıp karıştıracak değilsiniz nasıl farkettiniz bunu. Yanınızda gözünüze soka soka mı gönderdi yani. Hem de kınayacağınızı bile bile emteresan hem ne dua ediyormuş da oluyormuş off hiç inandırıcı değil ya.

Reactions: IKS
sizce ne yapmalıyım onunla muhabbeti kesmeli miyim?

Şüpheniz mi var???
Tabi ki kesin.

Yarın öbür gün ucu size dokunur.
Yakalanır, size iftira eder.
Suçunu sizin üzerine atmaya çalışır

Hayat arkadaşını, çocuklarına baba diye seçtiği adamı aldatan bir kadın size neler yapmaz?

Haklı ise tabiki duası kabul olur ama ben sizin yerinizde olsam görüşmem eşinden ayrılsın istediğini yapsın eşini tanımıyorum ama kadın veya erkek eşleri tarafından aldatılmasını asla istemem

Aldatmanin haklı haksız i olmaz
Eger bir.insana rahatlik batıyorsa ne haya vardır ne edep

Konuyla duanın ne alakası var

Erzurumu çok severim, denize girmeye bayılırım der gibi

Bende konu bi arkadaş diye açılmış ama o arkadaş kendisiymiş gibi düşündüm
Bana hiç bi arkadaşım böyle yapsa bile itiraf edemez, hadi bi cesaret etti diyelim bende kibar kibar o biçim pozlarına ve gönderdiği adamlara bakıp gelipte kk ya sormam. Bi güzel yol veririm kendisine, o da son görüşmem olur

Umarım arkadaşınız ailesini mahvetmeden doğru yolu bulur.
Sizin görüşmeniz uygun değil bence hem belki siz konuşmayınca utanır ayıp bir şey yaptığını fark eder.
Böylelerine arkadaş olmamak lazım.

Rüyasında hep o sevdiği adamı goruyormus Allaha dua ediyor bana göster diye işaret veriyormus rüyasında
Şeytan olmasın o işaret veren hakla batılı karıştırmasın o arkadaşın Allah ıslah etsin bence uzak dur bu kadından pisliğini sanada bulaştırmasın hangimiz çok mutluyuz böyle şeylermi yapmak gerekir mutsuz olunca

3 kisiye mi aşık olmuş.
Sacma ve gereksiz bir arkadas.
Boyle biri dua kelimesini agzina almasın.

gordugum bir ornekte Öyle yapan ahlaksiz bir kadın şu an öyle bir suçla yargılanıyor ki toplumun içine çıkamıyor
o fotoğraflar her yere yayılır görür o duayı

Konuyla duanın ne alakası var

Erzurumu çok severim, denize girmeye bayılırım der gibi
Söz de duası kabul olunca 'doğru insan' oluyorlar
Halbuki su içmeden yatar da suyu düşünüp durursan su görürsün
Her düşündüğünü gören ermiş olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…