Kimsenin ahiretteki durumunu bilemeyiz. Ama şöyle bir şey de var. Cenab-ı Hak(c.c.) Firavun'a baş ağrısı dahi vermemiş. Bana dua etmesin, benden yardım dilemesin diye...
Hımmmm ben de neden hiç başım ağrımıyor diyordum, bundanmış demek.Kimsenin ahiretteki durumunu bilemeyiz. Ama şöyle bir şey de var. Cenab-ı Hak(c.c.) Firavun'a baş ağrısı dahi vermemiş. Bana dua etmesin, benden yardım dilemesin diye...
Aranan bulurmuşRüyasında hep o sevdiği adamı goruyormus Allaha dua ediyor bana göster diye işaret veriyormus rüyasında
Amin, amiiiin... biz kaderi bilemeyiz ancak durum pek iyi görünmüyor...Amin bu tarz şeylere çok şaşırmıyorum
Çünkü çok fazla var
Allah ıslah eylesin
sizce ne yapmalıyım onunla muhabbeti kesmeli miyim?
Haklı ise tabiki duası kabul olur ama ben sizin yerinizde olsam görüşmem eşinden ayrılsın istediğini yapsın eşini tanımıyorum ama kadın veya erkek eşleri tarafından aldatılmasını asla istemem
Bende konu bi arkadaş diye açılmış ama o arkadaş kendisiymiş gibi düşündümAllah aşkına ya bunu yapan evli bir kadın en yakın arkadaşı bile olsa böyle yapıyorum diye açık açık der mi ayrıca telefondan resim gönderdiğini siz nasıl gördünüz yanınızda gönderecek hali yok ya gözünüzün içine baka baka siz de alıp karıştıracak değilsiniz nasıl farkettiniz bunu. Yanınızda gözünüze soka soka mı gönderdi yani. Hem de kınayacağınızı bile bile emteresan hem ne dua ediyormuş da oluyormuş off hiç inandırıcı değil ya.
Şeytan olmasın o işaret veren hakla batılı karıştırmasın o arkadaşın Allah ıslah etsin bence uzak dur bu kadından pisliğini sanada bulaştırmasın hangimiz çok mutluyuz böyle şeylermi yapmak gerekir mutsuz oluncaRüyasında hep o sevdiği adamı goruyormus Allaha dua ediyor bana göster diye işaret veriyormus rüyasında
Kızlar, arkadaşıma oturmaya gittim (2 kızı var biri 10 diğeri 5 yasinda çocuklarının yaninda) elin adamına çıplak resim atmış hem de 3 kisiyle ayni an da konusuyor telefonundan gördüm şok oldum
Neden böyle yaptığını sordum çok seviyorum ilk defa böyle oldum dedi
Başkaları tarafından beğenilmek hoşuma gidiyor dedi
Her gece onu rüyamda görüyorum dedi sizce ne yapmalıyım onunla muhabbeti kesmeli miyim?
Allaha hep dua ediyorum diyor
Ve hep duaları kabul oluyor
Böyle birşey olabilir mi?
Söz de duası kabul olunca 'doğru insan' oluyorlarKonuyla duanın ne alakası var
Erzurumu çok severim, denize girmeye bayılırım der gibi
kurandamı yaxıyor?????Kimsenin ahiretteki durumunu bilemeyiz. Ama şöyle bir şey de var. Cenab-ı Hak(c.c.) Firavun'a baş ağrısı dahi vermemiş. Bana dua etmesin, benden yardım dilemesin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?