Evli arkadaşım kocasını aldatıyor ve Dualarım hep kabul oluyor diyor?

ona bakarsak yuva yıkanın yuvası olmaz da deniyor ama bal gibi de oluyor, dünya adaletli bir yer değil maalesef.

Yanından bile geçme canım
Bir söz vardır , kopeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı .

Gorus hatta feyz al dememizi falan mi bekleniyor ki? Böyle kadınlar la konuşan erkek sizin kocaniz da olabilir. Allahin selamini bile vermeyin tabi böyle insanlara!

arkadaşınızın sadeçe psikolojik sorunları var bi dr a yönlendirin depresyon vs olabilir.
kocası ilgisiz alakasız ya da kocasını kendisine yakıştırmıyo olabilir sadece hasta acil dr a gitmesi için yardımcı olun.

baktın olmuyo görüşme

çok ılımlısın

Kızlar yemin ederım gercek
Whatsapp dan resım atacaktım kendıme
Onun telefonu iphone guzel cekıyor kendimi cektım atarken gordum
Ve cok rahat bır sekılde anlattı
Kimseye anlatma falan bile demedi
Size danısmak istedım
Ben de korkuyorum uzak duracam

boyle birinin dualari kabul olacagi gibi bes vakit namazli bir insaninda dualari kabul olmayabilir yani tamamen Allah a kalmis bir sey bunu kimse olur olmaz diyemez derse sirk e girer sen yaradanin ne yaptigini bilemezsin en buyuk ornegi kendimden vereyim ben musluman degilim deistim sadec Allah var din kitap saymam ama ne zaman Allahim yardim desem hic bos donmedim bana sen musluman bile degilsin Allah niye duani kabul etsin diyen cok oldu ama kendileri gunaha girer Allahin yarattigi kul Allahin isini sorgulayamaz. Belki o bayanin bilmedigin amelleri var yada Allah ona her seyi vererek sinav ediyor kadinda cok bulup aziyor bilemezsin bilemeyiz

Benim eski eşimde dualarım kabul oluyor diyordu:) beni aldattığı kadını methedip geziyordu, noldu noldu adı bitti:), sürünüyor.

Keşke kendisine akıl fikir vermesi için dua etse

Son düzenleme:
çok ılımlısın
gerçek bu

erkekler kadınlar gibi değildir onlar aldatır en küçük fırsatı değerlendirebilir sadece seks için yapabilir yani

kadınlar beğenilmek arzulanmak kadın gibi hissetmek ister. bunu kocası yapamadıeı için kendini değersiz hissediyordur ve bu ihtiyacını böyle yanlış bir şekilde gidermeye çalışıyordur.

tabi sadece ihtimaller teşhis için dr a gitmesi şart tanımıyorum bile

Şunu mu demek istiyor yani; " sana ahlâksızlık gibi gözüken şeyler yapıyor olmama rağmen halâ Allah'ın yanında duaları makbul çok kıymetli bir kulum"

Yaptığı iğrenç şeyleri ne kadar uzun zamandır yapıyor ve ne kadar kanıksadıysa saklama gereği bile duymayacak noktaya gelmiş. Onu edeceğin birkaç lâfla, ayıplamakla, kınamakla yaptığı şeyden vazgeçiremeyeceğin ortada. Böyle biriyle arkadaş kalmak isteyip istemediğin konusu bence şu an senin için önemli olmalı.

he arti olarak sen onun duasinin kabulunu sorgulayacagina once kendini sorgula bir insanin ayibini binlerce insana yaydin su an sen mukemmelsin dimi ? bu kadar acik olmana gerek yoktu senin yaptiginla onun yaptiginin ne farki var muslumansaniz eger bilin boyle seyleri yaymakda cok buyuk gunah herkes once kendine baksin

valla erkekler yapınca burda ateş püskürüyoruz onada aynı tarife geçerli

Orasını burasını açıp millete foto atınca beğenilecekse hiç beğenilmesin

Önce boşansın ayrıca
Sonra neresini atarsa atsın

Şunu anlamıyorum
Bu kadınla görüşmemek çok mu zor
Kk ya konu açıp bunca şey yazılana kadar senin çoktan ilişiğini kesmen gerekmez miydi
Herşeyi de buraya sorar olduk, git kızın başını bekle mi denecekti ? Görüşme denir bu zaten belli, aklın yolu birdir..

Allah sadece müslümanların duasını kabul eder dıye bişey yok,Allah sadece müslümanalrından Allahı değil,yarattığı herşeyın Rabbı,İllahıdır O,lütfen sıze böle dıyenlere böle cevap verın,rica edıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…