- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
Yanından bile geçme canımKızlar yemin ederım gercek
Whatsapp dan resım atacaktım kendıme
Onun telefonu iphone guzel cekıyor kendimi cektım atarken gordum
Ve cok rahat bır sekılde anlattı
Kimseye anlatma falan bile demedi
Size danısmak istedım
Ben de korkuyorum uzak duracam
ıslah ve edep te istemeli baya yoksun çünkü edepsizSöyle o arkadaşına Allahım bana akıl fikir ver diye dua etsin madem
Öyle düşünmeyin olmaz , mutlaka kişiye iyilik yada kötülük döner...ona bakarsak yuva yıkanın yuvası olmaz da deniyor ama bal gibi de oluyor, dünya adaletli bir yer değil maalesef.
Allahımmmmmmmmmm kocamın boynuzlarını parlat (amin)
çok ılımlısınarkadaşınızın sadeçe psikolojik sorunları var bi dr a yönlendirin depresyon vs olabilir.
kocası ilgisiz alakasız ya da kocasını kendisine yakıştırmıyo olabilir sadece hasta acil dr a gitmesi için yardımcı olun.
baktın olmuyo görüşme
Allah aşkına ya bunu yapan evli bir kadın en yakın arkadaşı bile olsa böyle yapıyorum diye açık açık der mi ayrıca telefondan resim gönderdiğini siz nasıl gördünüz yanınızda gönderecek hali yok ya gözünüzün içine baka baka siz de alıp karıştıracak değilsiniz nasıl farkettiniz bunu. Yanınızda gözünüze soka soka mı gönderdi yani. Hem de kınayacağınızı bile bile emteresan hem ne dua ediyormuş da oluyormuş off hiç inandırıcı değil ya.
ilgisi yok sürekli aklı fikri o adamda bedeni onu istediği için görüyor dua ile ne alaka kiRüyasında hep o sevdiği adamı goruyormus Allaha dua ediyor bana göster diye işaret veriyormus rüyasında
Benim eski eşimde dualarım kabul oluyor diyordu:) beni aldattığı kadını methedip geziyordu, noldu noldu adı bitti:), sürünüyor.Kızlar, arkadaşıma oturmaya gittim (2 kızı var biri 10 diğeri 5 yasinda çocuklarının yaninda) elin adamına çıplak resim atmış hem de 3 kisiyle ayni an da konusuyor telefonundan gördüm şok oldum
Neden böyle yaptığını sordum çok seviyorum ilk defa böyle oldum dedi
Başkaları tarafından beğenilmek hoşuma gidiyor dedi
Her gece onu rüyamda görüyorum dedi sizce ne yapmalıyım onunla muhabbeti kesmeli miyim?
Allaha hep dua ediyorum diyor
Ve hep duaları kabul oluyor
Böyle birşey olabilir mi?
gerçek buçok ılımlısın
valla erkekler yapınca burda ateş püskürüyoruz onada aynı tarife geçerligerçek bu
erkekler kadınlar gibi değildir onlar aldatır en küçük fırsatı değerlendirebilir sadece seks için yapabilir yani
kadınlar beğenilmek arzulanmak kadın gibi hissetmek ister. bunu kocası yapamadıeı için kendini değersiz hissediyordur ve bu ihtiyacını böyle yanlış bir şekilde gidermeye çalışıyordur.
tabi sadece ihtimaller teşhis için dr a gitmesi şart tanımıyorum bile
Orasını burasını açıp millete foto atınca beğenilecekse hiç beğenilmesingerçek bu
erkekler kadınlar gibi değildir onlar aldatır en küçük fırsatı değerlendirebilir sadece seks için yapabilir yani
kadınlar beğenilmek arzulanmak kadın gibi hissetmek ister. bunu kocası yapamadıeı için kendini değersiz hissediyordur ve bu ihtiyacını böyle yanlış bir şekilde gidermeye çalışıyordur.
tabi sadece ihtimaller teşhis için dr a gitmesi şart tanımıyorum bile
Şunu anlamıyorumhe arti olarak sen onun duasinin kabulunu sorgulayacagina once kendini sorgula bir insanin ayibini binlerce insana yaydin su an sen mukemmelsin dimi ? bu kadar acik olmana gerek yoktu senin yaptiginla onun yaptiginin ne farki var muslumansaniz eger bilin boyle seyleri yaymakda cok buyuk gunah herkes once kendine baksin
Allah sadece müslümanların duasını kabul eder dıye bişey yok,Allah sadece müslümanalrından Allahı değil,yarattığı herşeyın Rabbı,İllahıdır O,lütfen sıze böle dıyenlere böle cevap verın,rica edıcemboyle birinin dualari kabul olacagi gibi bes vakit namazli bir insaninda dualari kabul olmayabilir yani tamamen Allah a kalmis bir sey bunu kimse olur olmaz diyemez derse sirk e girer sen yaradanin ne yaptigini bilemezsin en buyuk ornegi kendimden vereyim ben musluman degilim deistim sadec Allah var din kitap saymam ama ne zaman Allahim yardim desem hic bos donmedim bana sen musluman bile degilsin Allah niye duani kabul etsin diyen cok oldu ama kendileri gunaha girer Allahin yarattigi kul Allahin isini sorgulayamaz. Belki o bayanin bilmedigin amelleri var yada Allah ona her seyi vererek sinav ediyor kadinda cok bulup aziyor bilemezsin bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?