Evli arkadaşlar bi bakabilir misiniz?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Eylülde düğünüm var. Çok şükür bir sıkıntım yok Nisanlimla ama, yine de mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Sizce evlenecegim erkekte en çok nelere dikkat etmeliyim, neyi sorgulamaliyim, ailesinde neye dikkat etmeliyim. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim

Maalesef kavun değiller ki koklayıp alalım,evlenene kadar çoğu gerçek yüzünü saklar sonrası bahtına kalmış ...Yeni bir hayata başlayacağın için kafanda sorular olması normal,ama çok da düşünme zaten olmayacaksa öyle bir yerde örer ki kader ağlarını,sen tadını çıkar nişanlılığınızın

Anlatılmaz yaşanır tatlım Rabbim daim etsin bir yastıkta kocatsın :) birde eşinin ailesiyle çok içli dışlı olma mesafe her zaman iyidir ne uzak ne yakın ol

O erkeği tam anlamı ile evlenmeden tanıyamazsn, bir kısmı vardır değişmez bazıları da vardır evlendikten sonra anacı olur ağzının içine bakar. Ailesi zaten düğüne yakın gösterir yüzünü . Eşinin ailesine mesafeyi koymayı da ihmal etme. Hani saati saatine ilaç almak gibi bu.. trafik kuralı gibi... İhmal etme ..!

İlişkiye onun şu huyunu sevmiyorum evlenince değiştiririm diye başlama

Bunu sevmiyorum ama tolore ederim katlanırım dersen başla

Kimse evlenince değiştirilmez

Ailesi ile mesafe candır

Evlenince bizim ev deyince ikinizin de aklına ortak eviniz gelmelidir kendi ailelerinizinki değil

Bir düre uyum tartışmaları yaşanabilir kestirip atmamak lazım bir de uyum bir süreçtir

mesafe ile samimiyet arasındaki ince çizgiyi korumayı umarım başarabiliriz.
iki ayrı aile başka yetiştirilme tarzı farklı karakterler... bize onların nasıl bir şeyleri ters geliyorsa onlar bizde bazı şeyleri ters görecektir.
zaman, saygı güven, sevgi ve sabır...
hiç bir şey mükemmel başlamayacak ama karşılıklı olarak iyi niyetli davranılırsa daha güzel adımlarla bir geleceği kuracağız diye düşünüyorum.

bende nişanlıyım. ne diyorsam kendime aslında

Son düzenleme:
Genelde nisanlanmadan once dusunmen lazim. Sana uygun mu degil mi diye. Cok fazla sey vardir muhakkak suan aklima gelen . Muhakkak zaten severek evleniyoruz ama en onemlisi sevgiyle beraber sana deger vermesi , saygi gostermesi cok ondmli. Saygi biterse zamanla sevgide azalir bence. Hem esin , hem en yakin arkadasin , sırdasin olmali. Surekli erkegin yada bayanin esini sikayet etmesini baskalarinin yaninda dogru bulmuyorum. Birsey varsa evde halledilmeli. Birde gereksiz kuskanclikliklar bence cok sacma. Guvenmelisin ve karsindakine o guveni vermelisin. Aile olmak ozel guzel birsey. Gereksiz yere tartisma yada baskalari yuzunden birbirini kirmamali. Hayatida zindan etmemeli. İlerde coluk cocuk sorumluluk artiyor zaten . Gereksiz tartidmalardan sakın bence. Evliligin keyfini cikarin. Aile konusu samimi davran ama mesafenide korumak en guzeli. Herkesin hayati farkli , evlendigi kisilerin huylari farkli . Herkesin dusuncesi beklentisi aynida olamaz. Cokda dusunup sıkıntı yapma. Tanidikca nasil davranman gerektigini anlarsin zaten. Hayirlisi olsun senin icin.

Ne kadar tanısan da aynı evin içinde yaşamaya başlayınca işler değişiyor.
Ailesiyle mesafeli ol,eğer o annemi her gün görmezsem ölürüm diyorsa anında bırak.
Artık aile demek size göre birbiriniz olmalı,anneleriniz değil.,
Saygıyı bozmazsanız çok güzel gider,birbirinize saygılı olun.
Ayrıca evde saygı sevgi huzur varsa hayatın her anlamında daha huzurlu ve başarılı oluyorsun,bunu da bilmiyorsa öğret.

Ailesiylede cok yakınız aynu sitedeyiz okadar yakin yani bu biraz beni korkutuyor

Eş adayın seni seviyordur muhakkak.
Saygı da duyuyor mu, değerli olduğunu hissettiriyor mu?

Ailesi ile senin yerini dengeleyebilecek mi?
Önceliğiniz ikinizin kuracağı yuva, artık aileniz bir adım geride duracak, bunun farkında mı, sen de farkında mısın?

Birbirinizin sevmediğiniz huylarınıza sabır gösterebiliyor musunuz, yoksa ötelediniz de "evlenince düzelir" mi dediniz?

Ve ailesi..
Ailesi ile saygılı seviyeli mesafeli olmanı tavsiye ederim.
Kim ne derse desin eşinle aranı 3. Kişiler yüzünden bozma. Eğer direkt eşinin yaptığı bir hata değilse, faturayı ona kesme. Bu benden sana altın değerinde bir tavsiye olarak gelsin

Hayırlı olsun, bir ömür mutluluklar dilerim.

Merhamet..
Şefkat..
Eşte bnce çok önemli bu.

Bazen baban gibi sevecek seni. Avuç içlerini öpecek.

mesafe önemli bencede nekadar da iyi olsalar mesafeni koru.
ve artik ayri bir ev ayri bir aile oldugunuzu sen bil esinede bunu hatirlat ikinizinde ailesi bunun farkinda olsun evine herkes karisirsa huzurun olmaz

Ailemden birisi seni kiracak bisey yaparsa bana söyle ben ozaman soylemesi gerkeni söylerim diyor.Bana karsi cok saygılı birsey söylediğim zaman dikkate alıp yapmaya çalışır ikiletmez. Ailesiyle ailemlede mesafeli bir durumumuz var. Böyle olmasi ikimiz içinde iyi diyor. Ya bu kadar herşey yolunda gitmesi de korkutuyor beni. Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…