Anlatılmaz yaşanır tatlım Rabbim daim etsin bir yastıkta kocatsın :) birde eşinin ailesiyle çok içli dışlı olma mesafe her zaman iyidir ne uzak ne yakın olEylülde düğünüm var. Çok şükür bir sıkıntım yok Nisanlimla ama, yine de mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Sizce evlenecegim erkekte en çok nelere dikkat etmeliyim, neyi sorgulamaliyim, ailesinde neye dikkat etmeliyim. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
Evlenince bizim ev deyince ikinizin de aklına ortak eviniz gelmelidir kendi ailelerinizinki değil
O erkeği tam anlamı ile evlenmeden tanıyamazsn, bir kısmı vardır değişmez bazıları da vardır evlendikten sonra anacı olur ağzının içine bakar. Ailesi zaten düğüne yakın gösterir yüzünü . Eşinin ailesine mesafeyi koymayı da ihmal etme. Hani saati saatine ilaç almak gibi bu.. trafik kuralı gibi... İhmal etme ..!
Beni de korkuttu :) anne oğul ilişkisi nasıl ?Ailesiylede cok yakınız aynu sitedeyiz okadar yakin yani bu biraz beni korkutuyor
Eş adayın seni seviyordur muhakkak.
Saygı da duyuyor mu, değerli olduğunu hissettiriyor mu?
Ailesi ile senin yerini dengeleyebilecek mi?
Önceliğiniz ikinizin kuracağı yuva, artık aileniz bir adım geride duracak, bunun farkında mı, sen de farkında mısın?
Birbirinizin sevmediğiniz huylarınıza sabır gösterebiliyor musunuz, yoksa ötelediniz de "evlenince düzelir" mi dediniz?
Ve ailesi..
Ailesi ile saygılı seviyeli mesafeli olmanı tavsiye ederim.
Kim ne derse desin eşinle aranı 3. Kişiler yüzünden bozma. Eğer direkt eşinin yaptığı bir hata değilse, faturayı ona kesme. Bu benden sana altın değerinde bir tavsiye olarak gelsin
Hayırlı olsun, bir ömür mutluluklar dilerim.
Beni de korkuttu :) anne oğul ilişkisi nasıl ?
Merhamet..
Şefkat..
Eşte bnce çok önemli bu.
Bazen baban gibi sevecek seni. Avuç içlerini öpecek.
Tutucu derken neye göre ?Annesi tutucu biri babasi annesine göre daha rahat. Oyüzden biraz babasına göre annesiyle mesafeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?