- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Gerçekten öyle. Eşim suskun. Ben gevezeyim. Eşim uzun ben kısa. Eşim zayıf ben şişko. Eşim az güler ben kahkaha atarım. O kürt ben laz. O gezmeyi sevmez ben zıpır gibiyim. Ama onun merhamet ve şefkatine aşığım..Ay ne güzel söylemişsiniz
Tutucu derken neye göre ?
Anladım ..Allah kolaylık versin mutluluk versin canım bişey diyemedim. Gerçekten...Babanın yanında uzanma, bacak bacak üstüne atma gelinler hizmet etsin vb seyler.
Eger icinden birsey "birseyler istedigim gibi degil" diye geciriyorsan biraz bekle derim. Maalesef ayni cati altinda yasamayinca, ortak birseyler paylasmayinca anlasilmiyor. Bu en egitimli birinden tut da egitimsiz birine kadar boyle. Senin ic sesin ne diyor?
Düğünün varsa evleneceğin erkeği zaten seçmiş olman gerekmiyor mu ? Bunları daha önce sorgulamalıydın sankiEylülde düğünüm var. Çok şükür bir sıkıntım yok Nisanlimla ama, yine de mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Sizce evlenecegim erkekte en çok nelere dikkat etmeliyim, neyi sorgulamaliyim, ailesinde neye dikkat etmeliyim. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
Hehh iste tam da bunu diyecektim..Düğünün varsa evleneceğin erkeği zaten seçmiş olman gerekmiyor mu ? Bunları daha önce sorgulamalıydın sanki
Ailesyle en başta mesafe koy derim ben. Bide ben kendi yapamayacağım şeyleri ondan istemem ki yarın bana sen de yap demesin diye.(her türlü konuda olablr ;aile,cinsellik vs..) eşinle bile adım adım ilerle derim. Birde ikinzn arasndaki sıkıntıları ailelere taşıma derim:) genel bişey oldu ama kendmce yaptğm şeylerEylülde düğünüm var. Çok şükür bir sıkıntım yok Nisanlimla ama, yine de mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Sizce evlenecegim erkekte en çok nelere dikkat etmeliyim, neyi sorgulamaliyim, ailesinde neye dikkat etmeliyim. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
Evlenmeden once ogrenilecek seyler degil ki bazi seyler..omur boyu yeni bisey ogrenirsin..Eylülde düğünüm var. Çok şükür bir sıkıntım yok Nisanlimla ama, yine de mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Sizce evlenecegim erkekte en çok nelere dikkat etmeliyim, neyi sorgulamaliyim, ailesinde neye dikkat etmeliyim. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
Bu biraz tehlikeli. Aynı site içinde olmayı ben kabul etmezdim. Bizim yarım saat mesafemiz var yine de ulaşıyor yani ulaşmak isterse. Gerçi uzak olsa da yapacak olan telefonla da yapıyor yapacağını. Uzaklık olarak mesafe olmuyorsa da davranış olarak mesafe şart.Ailesiylede cok yakınız aynu sitedeyiz okadar yakin yani bu biraz beni korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?