nişanlımında benimde maaşım 1000 er lira arkadaşlar. bazı aylar nişanlımın 200 kadar ek maaşı oluyo. yani ortalama aylık gelirimiz 2000 tl olacak ve toplamda ben 2 senelik o 4 senelik çekerse 500 lirası toplamda krediye gidecek. ayrıca halı ve perde borcumuz olacak tabi bide ev kirasıkafam iyice karıştı ya
Bence hiç krediye girmemeye çalışın 2000 tl maaş ev kira olacak birde kredi çekerseniz çok zor olur sizin için.Şuan ikinizde bin tl maaş alıyorsanız ikinizin toplamı ayda 2000 tl yapar aslında düğün ne zaman olacak bilmiyorum ama birkaç ay sende nişanlında eve para vermeyin tüm eşyanızı 3-4 ayda tamamlayıp düğünü borçsuz olarak yapın en mantıklısı bu olur.Birde kiracı olacağınız için bir yatak odası ve birde oturma grubu alsanız bundan fazla eşya şu aşamada gereksiz masfar olur.Önemli olan huzurlu olmak.Az eşyanız olsun borcunuz olmasın daha huzurlu olursunuz.Borçsuz evlenmeye çalışın ilerde kendi eviniz olduğunda istediğiniz gibi dayar döşersiniz.
kredi çekmekten duğunu yapmamız imkansız gibi. çünkü kenarda birikmişimiz yok malesef. ben butun paramı çeyize veriyorum her ay. nişanlımda mobilya taksiti oduyor. mecburuz düğün için kredi çekmeye
aslında oda olabilir aynı yerden çekmekle faiz daha mı duşuk ödeniyor. bilmiyorum arkadaşlar ya kafam çok karışık
arkadaşlar -özelliklede evli arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var . yaza düğünüm var. ailemin maddi durumu iyi değil o yuzden düğüne yakın kredi çekeceğim 3000-4000 kadar. ayrıca yatak odasınıda alıp taksitle odeyeceğim malum. sizlere danışmak istediğim soru şu . krediyi 24 ay vadede çekmek istiyorum ki yatak odası taksitiyle birlikte yaklaşık aylık 300-320 gibi birşey ödeyeceğim o zaman. ama nişanım diyor ki vadeyi uzat çünkü bende kredi çekeceğim iki sneede ödemeye kalkarsan aylık 300-320 bizi zorlar iyice sıkışırız diyor. nişanlımda kredi çecek 4 yılda ödeyecek .takılarla belki birini kapatırız belkide sadece halı-perdeye gider bilemiyorum.
arkadaşlar 2 senede ödemeye çalışırsak geçinmemiz daha mı zor olur acaba? evimiz kira olacak . şimdi iyice kafam karıştı . 2 senede ödersem aylık 300, 4 senede ödersem 150 gibi ödemesi olacak bana.bu arada nasip olursa çoçuk olayınıda çok bekletmek istemiyorum onuda belirteyim
nereye sorsam yatak odası 2000 den başlıyor ustelik yatağı hariç hal boyleyken 3000 yatak odası dedim kalan 3000 de düğün masrafları için işte
bebek olayına gelince arkadaşlar zaten 1 sene bekledikten sonra 30 olucam. surekli adet duzensizliği çekip yasmin kullanıyorum doktorumda çoçuk olayını fazla bekletme dedi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?