Beklemiyor ilgi göstermiyor da. Cinselliğe de ilgisi yokSiz onunla ilgileniyor musunuz? İlgisiz olduğunuz da sizden ilgi bekliyor mu? Yoksa tek ilgisi cinsellik mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklemiyor ilgi göstermiyor da. Cinselliğe de ilgisi yokSiz onunla ilgileniyor musunuz? İlgisiz olduğunuz da sizden ilgi bekliyor mu? Yoksa tek ilgisi cinsellik mi?
Nasıl başbaşa kaldığımızda da telefona gömülüyorBenmle ilgilen demeyin sizinle ilgileneceği bir ortam yaratın :)
Belki 10 sene sonra aşkım demeyecektir ama ben seviyorum diye acıbadem kurabiyesi alıp gelecektir mesela. Burdan da bu adam beni seviyor diye düşünebilirim bence.Çok güzel noktalara değinmişsiniz şöyle açıklayayım sorunca sevdiğini söylüyor ama öyle bir belirti yok sevgi sözcükleri aşkım bitanemler yok cinsel hayat yok gibi el ele tutuşmakta yok sarılıp dizi-film de izlemeyiz herkes kendi tekelinde yapar bunları
Arada tartışmalar küslükler sonrasında biraz düzelmeler yaşıyorduk artık hiç umursamadığını düşününce sordum şimdi cevabı bu oldu başka zaman psikolojik dedi başka zaman yorgunum hastayım vs her seferinde farklı bir şeyAdam 20 yıldır böyle ve siz sorunuzu şimdi sorduysanız kalan 19 yıl 11 ayda bu duruma nasıl tahammül ettiniz? muhtemelen hiçbir zaman değişmeyecek bu adam. 20 yıldır da hergün ekonomik dertlerin olmaz be adam. Hiç mi rahata eremedin deseydiniz.
Merhaba ben 20 yıllık evliyim eşim pek konuşmayı seven biri değil. İlgi alaka sevgi göstermiyor. En son açık açık sordum nedenini cevabı önceliğim bu değil maddi sorunlar oldu eşle ilgilenmek çok sonraki meseleymiş. Şimdi sizlere sorum böyle bir durum yaşan varsa ne yapmalı nasıl davranmak gerek
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
O zman sıkıntı büyük eşinzde ya bu deveyi güdün ya o diyardan kaçınDenedim telefonundan oyun oynadı sonrada yatıp uyudu
Teşekkür ederimİnşallah beklediklerin hep seni bulur . Biz 17 yıldır tanışıyoruz ve akşam yatarken iyi ki benimsin bin şükür demeden uyumuyoruz . Bu yetiyor . Uzun zamandır bana çiçek almadı adam şimdi ilgisiz mi diyeyim . Bence hayat zaten yorucu bir de adam sadık ve çocuklarına babalık yapıyorsa fazla yormamak lazım .
O zaman huyu bu gerçekten. Değişeceğini sanmam. Böyle adamlar arkadaş ortamlarında en neşeli en konuşkan tip oluyorlar genelde ama neyseArada tartışmalar küslükler sonrasında biraz düzelmeler yaşıyorduk artık hiç umursamadığını düşününce sordum şimdi cevabı bu oldu başka zaman psikolojik dedi başka zaman yorgunum hastayım vs her seferinde farklı bir şey
TeşekkürlerTeşekkür ederim
Çok haklısın. Tam da bunu anlatmak istedim. Her dönemin, yaşın, zamanın ilgi ve sevgi gösterisi farklı olabiliyor.
Size de sonsuz mutluluklar![]()
Ben 4 buçuk yıldır çözüm bulamadım, boşanmaya karar verdim.Merhaba ben 20 yıllık evliyim eşim pek konuşmayı seven biri değil. İlgi alaka sevgi göstermiyor. En son açık açık sordum nedenini cevabı önceliğim bu değil maddi sorunlar oldu eşle ilgilenmek çok sonraki meseleymiş. Şimdi sizlere sorum böyle bir durum yaşan varsa ne yapmalı nasıl davranmak gerek
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Hayırlısı olsun hakkınızdaBen 4 buçuk yıldır çözüm bulamadım, boşanmaya karar verdim.
Evet o zaman susmuyor çok doğru tespitO zaman huyu bu gerçekten. Değişeceğini sanmam. Böyle adamlar arkadaş ortamlarında en neşeli en konuşkan tip oluyorlar genelde ama neyse
Amin.Hayırlısı olsun hakkınızda