Evli arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var

Çok güzel noktalara değinmişsiniz şöyle açıklayayım sorunca sevdiğini söylüyor ama öyle bir belirti yok sevgi sözcükleri aşkım bitanemler yok cinsel hayat yok gibi el ele tutuşmakta yok sarılıp dizi-film de izlemeyiz herkes kendi tekelinde yapar bunları
Belki 10 sene sonra aşkım demeyecektir ama ben seviyorum diye acıbadem kurabiyesi alıp gelecektir mesela. Burdan da bu adam beni seviyor diye düşünebilirim bence.
Yani şimdi kaç yaşındasınız neler yaşıyorsunuz nasıl ilişkiniz var bilemem tabi ama sarılarak olmasa da birlikte birşeyler izlemek yemek içmek, çocuklarımızın geleceğini planlamak,geçmişteki güzel anıları konuşmak, birbirimizi bir bakışımızdan anlamak da sevgidendir sanki...
Ama sizi de anladım. Belki bunaldınız, biraz güzel şeyler duymaya yaşamaya ihtiyacınız var.
O halde siz de biraz harekete geçirin bazı duyguları.
"Beni seviyor musun? " diye sormayın, direkt onu sevdiğinizi siz söyleyin.
Sen seversin diye şunu yaptım, şunu aldım deyin.
Siz kendinizi iyi hissedersiniz, güzel dönüşler de alırsınız belki.
İnşallah ilişkiniz yeniden dilediğiniz gibi olur

Adam 20 yıldır böyle ve siz sorunuzu şimdi sorduysanız kalan 19 yıl 11 ayda bu duruma nasıl tahammül ettiniz? muhtemelen hiçbir zaman değişmeyecek bu adam. 20 yıldır da hergün ekonomik dertlerin olmaz be adam. Hiç mi rahata eremedin deseydiniz.
Arada tartışmalar küslükler sonrasında biraz düzelmeler yaşıyorduk artık hiç umursamadığını düşününce sordum şimdi cevabı bu oldu başka zaman psikolojik dedi başka zaman yorgunum hastayım vs her seferinde farklı bir şey

Merhaba ben 20 yıllık evliyim eşim pek konuşmayı seven biri değil. İlgi alaka sevgi göstermiyor. En son açık açık sordum nedenini cevabı önceliğim bu değil maddi sorunlar oldu eşle ilgilenmek çok sonraki meseleymiş. Şimdi sizlere sorum böyle bir durum yaşan varsa ne yapmalı nasıl davranmak gerek
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Adam zaten 20 yıldır böyleymiş. 20 yıl sonra açık açık sormak sizin için büyük bir adım olsa gerek. 20 yıl sonra gerçekten degiseceğine inanıyor musunuz? 20 yıldır eşinizi hiç tanımamış olmanız da değişik.

İnşallah beklediklerin hep seni bulur . Biz 17 yıldır tanışıyoruz ve akşam yatarken iyi ki benimsin bin şükür demeden uyumuyoruz . Bu yetiyor . Uzun zamandır bana çiçek almadı adam şimdi ilgisiz mi diyeyim . Bence hayat zaten yorucu bir de adam sadık ve çocuklarına babalık yapıyorsa fazla yormamak lazım .
Teşekkür ederim🤩
Çok haklısın. Tam da bunu anlatmak istedim. Her dönemin, yaşın, zamanın ilgi ve sevgi gösterisi farklı olabiliyor.
Size de sonsuz mutluluklar❤️

Arada tartışmalar küslükler sonrasında biraz düzelmeler yaşıyorduk artık hiç umursamadığını düşününce sordum şimdi cevabı bu oldu başka zaman psikolojik dedi başka zaman yorgunum hastayım vs her seferinde farklı bir şey
O zaman huyu bu gerçekten. Değişeceğini sanmam. Böyle adamlar arkadaş ortamlarında en neşeli en konuşkan tip oluyorlar genelde ama neyse

Merhaba ben 20 yıllık evliyim eşim pek konuşmayı seven biri değil. İlgi alaka sevgi göstermiyor. En son açık açık sordum nedenini cevabı önceliğim bu değil maddi sorunlar oldu eşle ilgilenmek çok sonraki meseleymiş. Şimdi sizlere sorum böyle bir durum yaşan varsa ne yapmalı nasıl davranmak gerek
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Ben 4 buçuk yıldır çözüm bulamadım, boşanmaya karar verdim.

Back
X