- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Sen başka şeyler alıyorsun canım bırak vebali de kocan alsın dimi amaEşiminde başkalarıyla yatmadığını nerden biliyosun? O dava açarsa bosancaz ama o vebali ben almıcam yuva yıkan ben olmıcam
Ay tövbele olsun asla böyle konusmam aslinda asabim bozuldu birdenreaksiyonuk yanliz cok hos
Hangisini doğru buldun?Ilk satırımı,orta da yazan kısmı mi son cumleyimi?Gerçi son cümle başa dön diyor.Sonunda biri dogrulari soyledi afferin kiz sana
Bosver sende ban yeme bacim ... konu gercek degil bence. Ay girip girip bakiyorum yemismiyim bani diyeNerde bu devleeeet
Nerde bu milleeettt
Yavrum ha sunu bileydin parmaklarini tutaydin iyi kusmalar banlaninca misafir olarak stalklarsin konuyuBanlanacaaaağııızzz
Değmedi yanlız bunun için
Bosver sende ban yeme bacim ... konu gercek degil bence. Ay girip girip bakiyorum yemismiyim bani diyehunharca Yorum yazasim var banlanmadan
Kocam ah donse kosarim ona!!! Ama dönmüyo demekki biri var demekki bensiz mutluSen diyorsun ki hem elimdeki dursun hemde başka şeylere bakayım öyle yaparsan her türlü kaybedersin tabi koca mi sevgili mi tercihini yap :)
Vallah bak sen cok olmaya basladin zaten bani yicem burdan bi saydiririm ha 3 gün ha 5 günYavrum ha sunu bileydin parmaklarini tutaydin iyi kusmalar banlaninca misafir olarak stalklarsin konuyu
Yavrum ha sunu bileydin parmaklarini tutaydin iyi kusmalar banlaninca misafir olarak stalklarsin konuyu
Oyuna geldimmmmmmmArkadaşlar konu sahibi "bebeler" diye hitap eden bir ergen.
Sizi de galeyana getirmiş, ben en başında dediydim bunun için banlanmayın diye
Bakın ben konudan çıktım kafam rahat
Gider en olmadık yerde banlanırım şimdi
Arkadaşlar konu sahibi "bebeler" diye hitap eden bir ergen.
Sizi de galeyana getirmiş, ben en başında dediydim bunun için banlanmayın diye
Bakın ben konudan çıktım kafam rahat
Gider en olmadık yerde banlanırım şimdi
2 sene aramadigina göre tabi birini bulmuş büyük ihtimal .. tövbe et sevgilini şutla dua et eşini sevitor onun sana dönmesini istiyorsan ...sonra da mesaj atarsin gel gayrı kollarıma diyeKocam ah donse kosarim ona!!! Ama dönmüyo demekki biri var demekki bensiz mutlu
Vallah bak sen cok olmaya basladin zaten bani yicem burdan bi saydiririm ha 3 gün ha 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?