- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bence bu üye erkek,evli ama sürekli kadınlarla birlikte oluyor,bizden de fikir almaya gelmiş.
Bacım kadınların cinsel ihtiyacı yoksa niye evleniyo sex yapıyo bu kdr kadın yaparken iyi sonra hic sex yapmamıs yada yapmıcak melaikeler buraya toplanmısBence de öyle benimde cinsel ihtiyaçlarım var falan demesi bunu gösteriyor konuşmaları da o tarz
O bilmiyoki ve bilmicek
Kadınların bu kadar gözü dönmüşcesine libidosunun yükseleceğini sanmıyorum..Bence de öyle benimde cinsel ihtiyaçlarım var falan demesi bunu gösteriyor konuşmaları da o tarz
Bacım kadınların cinsel ihtiyacı yoksa niye evleniyo sex yapıyo bu kdr kadın yaparken iyi sonra hic sex yapmamıs yada yapmıcak melaikeler buraya toplanmıs
Sizinki dusukse ben napıyımKadınların bu kadar gözü dönmüşcesine libidosunun yükseleceğini sanmıyorum..
Beni kınayanlar dalga gecenler birgun dilerim aynı duruma duser
Yaaaaaaaaaa!Beyincik çılgın aşkıııım
Yanardağıım beyiiiincik
Azmadan erkeksiz duramadıınnn
Ömründe biiirr kereeecik
Ya biri şu konuyu kapatsın şu kadın(!) yorum yaptıkça sinirlerim geriliyorO bilmiyoki ve bilmicek
Bacım kadınların cinsel ihtiyacı yoksa niye evleniyo sex yapıyo bu kdr kadın yaparken iyi sonra hic sex yapmamıs yada yapmıcak melaikeler buraya toplanmıs
Konumdan yürü git ozmnYa biri şu konuyu kapatsın şu kadın(!) yorum yaptıkça sinirlerim geriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?