- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Sana mı sorcam? Sen git adamın koynuna gir benim nerde olduğum seni hiç ilgilendirmez bebeğimKonumdan yürü git ozmn
Eşiminde başkalarıyla yatmadığını nerden biliyosun? O dava açarsa bosancaz ama o vebali ben almıcam yuva yıkan ben olmıcamAy konuyu nereye çekiyorsunuz yaa boşan eşinden ne halt yersen ye. 2.5 senedir resmi evlisin!adam öğrense çocuklarını bile elinden alır farkımda mısın?
bir kadın sadece cinsel ihtiyaçlarını gidermek için birileriyle birlikte oluyorsa onun adı başka oluyor! karşılıklı aşkın sevginin olmadığı günübirlik ilişkiler vıcık vıcık.Arada buluşmayla arada mesajlaşmayka ilişli ciddi olmuyor ki bir de eşimle barışma ihtimalim var diye dava açmadıysan nasıl cinsellik yaşayabiliyorsun yaa barışsan rahatça birşey olmamış gibi yapacaksın yani iğrençlik!! keşke eşin öğrense de o o çocukları alsa senden!!!
Ben senin bebeğin fln dğlm evt bana sorcan çünkü bnm konuma yorum yapıyosun aklıevvelSana mı sorcam? Sen git adamın koynuna gir benim nerde olduğum seni hiç ilgilendirmez bebeğim
Sorun şu evli ayrıyım sevgilimde evli ayrı ikimizde resmen bosanmadık ve ben bosanmadan onla yattım doğru birşey değil farkındayım ama kendime engel olamıyorum ama yapınca da zina yaptım deyip allahtan utanıyorum hamile kalmaktan da deli gibi korkuyorum cocuklarımın haberi yok saklı gizli yasıyorum eve de almıyorum gerci o eve gelmek istiyo ama ben reddediyorum
Ya dünyada bi sen kalsan ben yine sormam beyincik o kadar boş birisin ah bi anlasan bunuBen senin bebeğin fln dğlm evt bana sorcan çünkü bnm konuma yorum yapıyosun aklıevvel
Demek her seyi yasadin
Şimdi tek ayak üstünde durma cezası alacak yavrum çocuuuum. Bekle yavrucuğum.Mune hakaret var
Hiçbiriniz sex yapmıyo yada istemiyo gibi davranmayı kesin benim 10 da birim kadar gerçekçi olun ya
Yaptıktan sonra pişman oluyorum ama durduramıyorumBeyincik beyin yakan cinstensin,pişman değilsin,seks yapıyorum ama evliyim diyorsun bu durumdan rahatsız da değilsin,eeee sen niye konu actin?
Eşiminde başkalarıyla yatmadığını nerden biliyosun? O dava açarsa bosancaz ama o vebali ben almıcam yuva yıkan ben olmıcam
Sonunda biri dogrulari soyledi afferin kiz sanaHerkes boşanda ne halt edersen et diyor konu sahibi "kadinlarda sevişir"diyor sanki ,sorun bu ve sanki biz "yok yaa biz sevismiyoz bitkiler gibi eşeysiz ürüyoz",diyoruz..
Bizde biliyoruz kadınlarda yani bizlerde ihtiyaç duyuyoruz ve sevişmeyi seviyoruz..ama.. dön başa oku ilk satır giriş cümlesi ;-)
Kizim bas git burdanYav s*git be...
Ay tövbele olsun asla böyle konusmam aslinda asabim bozuldu birdenVışşşş o neydi gıı
Gerceklerin ortaya cikma gibi bir huyu var..onu ne yapcan:)O bilmiyoki ve bilmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?