- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
yola çıkacakta destekçi arıyor bence.Ya niyet ortada kediyi sevene kadar beni sev diyen bir adamın niyeti ne olabilir ki?
Konu sahibi de bilip bilmemezlikten gelmiş olmalı. Buraya bunun konusunu açtığı için millet saf gözüyle bakıyor ama saf felan değil yani..
Hay ağzını öpeyim aynen öyle .adamla yazışıyor olmaktan gayet hoşnut.
evli olduğunu ve uygun olmayacağını soylemiş güya adam da hal hatır sorarken ne hikmetse yürüyüvermiş konu sahibine.
bide bunların hiç farkında olmadan oldu versiyonları var.Hay ağzını öpeyim aynen öyle .
Ne yazık ki böyle kadınlarla dolu hayat. Ama salaga yatması çok kolay : Ben geri çektim ama adam hal hatır sordu öyle havadan sudan konuşuyoruz . Sonra karısıyla mutlu olmadığını hayatın anlamını bende bulduğunu söyledi ama korkuyorum kızlarr yuva yıkan olmak istemiyorum....
Yazıklar olsun ya ne denir ki başka...bide bunların hiç farkında olmadan oldu versiyonları var.
dünyada bekar adam kıtlığı var sanki.
asıl anlamadığım karılarını boşayıp onlarını alacaklarını falan sanıyorlar ya..
yanımızda calışanlardan var böyle bir örnek.
2 yıldır bekliyor adam boşansın da beni alsın diye.
adam karısını el üstünde tutuyor.Yazıklar olsun ya ne denir ki başka...
Severek veya sevmeyerek , mutlu ya da mutsuz bir yuva var ortada , bunun tam ortasında ne işi var üçüncü kişinin. Kadın veya erkek fark etmez , boşansınlar sonra ne halt ederlerse etseler.
Ben evli değilim ama içim gidiyor böyle olaylara yazık o kadın birsey den haberi yok , adama hizmet eder yüzü Gülsun diye hayatını ona adar. .. uğraşır da uğraşır.
Ama aklı beş karış havada genç biri çıkar ortaya ve bildik son.
Ama kadıncagiz hayatına devam etmeye kalksa odun kocası çıkar yine ortaya rahat vermez. Hep ister hep ister bu insanoğl.
Boşa dememişler insan ulasamadigi herseyin delisi , ulaştığı herseyin nankörüdür diye. ..
Tahmin etmek zor değil ne diyelim Allah islah etsinadam karısını el üstünde tutuyor.
adamı ve eşini tanıyoruz.
kız fazla yapışık
Gereken seyden kasit sert bir dille gereken cevabı vermem ise neden yapmadigimi yukarda bir kac kez defaatle dile getirdim dikkat ederseniz gorursunuz:)cancazımcancazim adamin niyeti gayet belli senin yapman gereken de belli ama yapmama sebebin nedir anlayamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?