Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bu konuda bi genelleme yapılamaz ki kişiden kişiye değişir bu durum. kimisi çok memnundur iyi anlaşıyodur her iki tarafla da kimiside anlaşamıyordur. bu seninle alakalı birazda ilk önce kendine sor bakalım sen ister miydin yakında olmak ya da ben uzak olayım karışan görüşen olmasın mı dersin senin kişiliğinde önemli burda canım
Her iki tarafta bana çok uzakk gurbetteyiz bazen insan öyle çok arıyor ki ailesini bunu anlatmam imkansızz...Hiç kimsecikler yok ne anne ne baba ne akraba oda zor oluyor kapanıyorsun evine eşinle sürekli birliktesin işte.
kayınvalideyle altlı üstlüyüz. 6 ay olacak evleneli. eşimle problemim yok aslında ailesiyle de ama çok mutsuzum. kendi planlarımı yapamamaktan başakasına göre yaşamaktan hayattan nefret eder hale geldim. aşağı biri gelir ayıp olmasın biz de ineriz. haftada kaç gün böyle. kendi ailemi haftada bir anca görürüm. bu aralar sürekli ağlıyorum. sadece bu nedenden ayrılmayı bile düşünüyorum
evimde sakin sakin oturmak istiyorum belki kimin umrunda... evlendiğime bin pişmanım. keşke annemin babmın dizinin dibinde olsaydım. aşığım ama mutlu olamadıktan sonra aşk maşk hikaye.........................................................