evli bayanlar ailelere uzak olmakmı yakın olmakmı güzel

Böyle olması üzücü gerçekten...

Eşiniz ne diyor peki bu duruma?

onlar beni çok seviyorlarmış. iyi niyetlilermiş. tamam diyorum ben de aksini söylemiyorum ama evimde olmak istiyorum. zaten iş stresi var bir de doktora yapıyorum. benim de boş boş oturmaya ihtiyacım var anlatamıyorum................... sürekli ayıp olur ayıp olur. aşağıda digiturk var. hafatada kaç gün maç var. maç izlemeye gelirler hadi inelim. bir kere maç izlemek istemiyorum, onu geçtim evimden çıkmak istemiyorum. ablası gelir her pazar hadi aşağıda yiyelim, teyzesi gelir hadi aşağıda çay içelim.... tamam onlar snein ailen ama benim değil... sen in aşağıya akrışmıyorum ama ben inmek istemiyorum. ağlıyorum kızıyorum Allah rızası için deyip iniyorum yine. ama aşağı inme konusu geçince bile çarpıntı oluyor. eve gitmek istemiyorum artık.

onlar beni çok seviyorlarmış. iyi niyetlilermiş. tamam diyorum ben de aksini söylemiyorum ama evimde olmak istiyorum. zaten iş stresi var bir de doktora yapıyorum. benim de boş boş oturmaya ihtiyacım var anlatamıyorum................... sürekli ayıp olur ayıp olur. aşağıda digiturk var. hafatada kaç gün maç var. maç izlemeye gelirler hadi inelim. bir kere maç izlemek istemiyorum, onu geçtim evimden çıkmak istemiyorum. ablası gelir her pazar hadi aşağıda yiyelim, teyzesi gelir hadi aşağıda çay içelim.... tamam onlar snein ailen ama benim değil... sen in aşağıya akrışmıyorum ama ben inmek istemiyorum. ağlıyorum kızıyorum Allah rızası için deyip iniyorum yine. ama aşağı inme konusu geçince bile çarpıntı oluyor. eve gitmek istemiyorum artık.

Bir çok erkek;anne,baba ve akrabaları sözkonusu olduğunda "aman kırılmasınlar,aman ayıp olmasın"düşüncesinden,hayır diyemiyor ve farkında olmadan eşini kırıyor,ayıp ediyor.:19:

Sizi çok seviyor olmaları,beraberinde size saygı duymayı ve anlayışlı olmayıda getirmeli.

Kendi arzu ve ihtiyaçlarınızı yok sayarak,sürekli olarak birinin düzenine uymak zorunda bırakılmak sinir bozucu gerçekten.

En baştan bu tavizi vermeseydeniz keşke...

Evlisiniz,çalışan birisiniz,doktora yapıyorsunuz,evinizde dinlenip deşarj olmak en doğal hakkınız.

Eşinizle mutlaka konuşup,çözmeye çalışın.

Zorunda olduğunuz için gitmek yerine,durumunuza göre içinizden gelerek gitmenin farkını anlatın.

Size hissettirdiklerini anlatın,ben diliyle.

Henüz evliliğiniz çok yeni,zamanla oturacaktır bir takım şeyler,aklınıza ayrılığı getirmeyin.

Herseyin yoluna girmesi dileğiyle...:16:

Back
X