evli bayanlar bi bakar mısınız?

EŞİNİZ EV İŞLERİNİN KAÇTA KAÇINA YARDIM EDER?

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
Senin enistelerden fazla bitane varsa bana gönder hertürlü kabulü evlatlık bile alirim
ama senin eşinde baya bişeyler yapıyormuş buldunda bunuyonmu kizzzz

Bence çok zorlamayın şansınızı , çünkü adam yapıyor elinden geleni
Ama siz hala şunu da bunu da yapsın derdindesiniz...
Çok sıkarsanız söylenirseniz sıkıntı olur.

tamamda yapmıcaksa bile dağıtmasa calısıyorum bnde sonucta orda yazdıkalrımı hergün standar yapmıo eve erken gelirse tabi o gelcek die bulaşık makinesi bekletcek değilim yapıo gene sağolsunda bnde kendime zman ayırma k istiyorumfazla dgıtıo

Evet o yüzden ses etmiyorum bir de ne yemek yapsam sesini çıkarmaz kahvaltı bile yer evlilik zaten idare etme sanatı işte anlayışla oluyor

benmkide bunu nie yaptın demez herseyi yer ama intenetten mi bu da die bi sorusu var agzına carpasım gelio bn 4 4 lük olsun die netten bakıp yapıorum oda hegün aynı soruyu soruo

Calismiyorum suan ama calistigim.donemdede esim temizlik islerine hic elini sürmezdi.her isi ben yaparim.sizinki gene iyi bence.hastalik durumu soz konusu olmadikca her is bende bizim evde.

Senin enistelerden fazla bitane varsa bana gönder hertürlü kabulü evlatlık bile alirim
ama senin eşinde baya bişeyler yapıyormuş buldunda bunuyonmu kizzzz

fazla yok bzmklere özel bana bile galmadı çok cididiyim eniştemde emnyet mensubu ama haftasonu bi temizlik yapar önlüğü takıp bide üstüne eşine kahve yapar hanımsa çocuk bakar

Valla dedigine gorew cok ta kotu degil durumun, bu toplu olma falan aliskanlik meselesi, surekli soyleyeceksin ancak oyle aliskanlik haline getirecek. Eve girince yapmasini istedigin seyleri soyle ama bagormadan irdelemeden guzellikle oda aliskanlik edinsin.
Haftasonuda sen islere yardim edersen daha cabuk biter bos vaktimiz daha cok olur dersin bakalim ise yarayacakmi. Buda tamamen adamin kafa yapisina bagli basta isleri nasil oturtursan oyle gider yani sadece senin elin ayagin varmis gibi davranma adama. Yemek yapamiyorsa temizlik yapsin, temizlik yapamiyorsa utu yapsin, onu yapamiyorsa alisverisi yerlestirsin, illaki yapacagi bir is vardir.

Benim eşim genelde mutfak işinde yardımcı olur yemeği yapar sofrayı kurmama yardım eder vs vs ama sürekli yapmaz

Aynı benimki :) Sucuklu yumurtayı her güne yiyebilir. Kurtarıcı yemeklerim, sucuklu yumurta, kıymalı yumurta, patatesli yumurta...
Ben yemek sürekli yaparım genelde sağlıklı beslenmeye dengeli olmaya çalışırım o yüzden işine geldiğinden ya da arada kahvaltıya ses etmiyor bilemiyorum gerçi aileden öyle gelmiş annesi ekmek arası yapıp vermiş hep eline Patatesli yimirtaya bayılırım eşimde sucuklu çok sever
benmkide bunu nie yaptın demez herseyi yer ama intenetten mi bu da die bi sorusu var agzına carpasım gelio bn 4 4 lük olsun die netten bakıp yapıorum oda hegün aynı soruyu soruo

Bende tarifle beraber yaparım genelde insan yeni şeyler denemek istiyor tabi

Benimkini yönlendirmek lazım :) hadi hayatım evi toplayalım, hadi sen yemek yap ben bulaşık yıkayayım gibi. Hiç olmazsa elektrik süpürgesini getirir ben süpürürüm ( beceremiyor bunu) mesela yarın pencerelerimizi silecek. Ben de mutfağı toplar çamaşır yerleştiririm falan. Öyle iş paylaşımı yapıp söylüyorum yapıyor :) kendi çamaşırları için de sağa sola atma lüksü yok. Bi ton laf duyar yoksa, ve laf duymaktansa sepete atar :) hatta çorapları top yapıp sepete koyması bile yasak, çamaşırları makineye atarken bir de o topu mu açayım Evliliğin başından adamın tepesine binince yapıyor Şaka bir yana, eşimi annesi böyle yetiştirmiş, hep yardım edermiş ev işlerine. Sadece bulaşık yıkamayı sevmez ama ben yorgun olunca yada canım yapmak istemezse yıkar. Çok güzel yemekleri de vardır
Ayh benim canım kocam, gurur duydum birden

haklısın dikkate alıcam bu yöntemi denedim yardım edersen boş vaktimiz kalır ve istedimizi yaparız dedim ediıo o zaman ama şöle oluo oda haftasonun ya c.tesi ya pazar calısıo c.tesi çalışmıosa gezmeye cıkıoruz .pazarda gec kalkıoz öğlen işe gidio bütün gün ben temzlik yapıorum

evet bende öle değişik şeyler yaparım hep

Benim eşimde halime üzülür bazen arada bir el atar o kadar. İşine gelse yemek bile yapar ama bu aralar böyle. Erkeklik isleri yapar gerisine karışmıyor.

Eşim ramazan dolayısıyla kapalı. Pek birşey yapmaz. Ama hiç şikayetçi değilim, öyle sevecen, öyle şirinlikler yapar ki.
Biliyorum yorgunluk ve açlıktan dolayı yapamadıgını.

Normal zamanlarda, ütüye yardımcı olur, yemek işi bendedir. Salata işi eşimdedir nadiren.
Ben mutfakta tek çalışmayı çok severim. O nedenle şikayetçi değilim.

Temizlik hiç yapmam, yardımcım var.

Eve 9 dan once gelmiyor pazar calisiyor bende eve gelince hadi bakalim tak onlugu bulasiklari yika diyemiyorum 20 sene tek yasamis adam bikmis:)) ama ufak tefek seyleri yapar yapmam senin gorevin kafasinda olmadigi icin bende yormuyorum butun gun evdeyim

Bulaşık makinesi doldur çalıştır boşalt yapar.
Yemek yapar ama dağıtır yani lezzetli oluyor yoksa yaptırmazdım o dağınıklığı sevmiyoruumm
temizlik yapar süpürge tutar toz alır vileda yapar ama tabi benim gibi çok çok özenli değil. cam siler çok güzel
Sofra kurar salata vs yapar sofrayı toplar.
Kendi ütüsünü yapar.. balkonları yıkar.
Sadece çamaşır makinesine yanaşmıyor.. Onu ben ayarlıyorum. Çamaşır asma toplama katlamayı ben yaparım.
Bebeğimizle ilgilide Yemeğini yedirir, banyosunu yaptırır, Uyutur, Oyun oynatır. Sadece altını değiştirmeyi %99 müsaitsem ben yaparım.

Not: Anneside çalışıyormuş bende çalışıyorum 8-5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…