- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet o yüzden ses etmiyorumdağıtmayan adamın gıymatını bil canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o yüzden ses etmiyorumdağıtmayan adamın gıymatını bil canım![]()
Bence çok zorlamayın şansınızı , çünkü adam yapıyor elinden geleni
Ama siz hala şunu da bunu da yapsın derdindesiniz...
Çok sıkarsanız söylenirseniz sıkıntı olur.
kurutma makinesinden tülü gibim çıkıyor![]()
kurutma makinem yok alsamda evde yer yok biz zor sığıyoruz 100 mt kare kocaman balkon ev küçük
Evet o yüzden ses etmiyorumbir de ne yemek yapsam sesini çıkarmaz kahvaltı bile yer evlilik zaten idare etme sanatı işte anlayışla oluyor
![]()
Evet o yüzden ses etmiyorumbir de ne yemek yapsam sesini çıkarmaz kahvaltı bile yer evlilik zaten idare etme sanatı işte anlayışla oluyor
![]()
Senin enistelerden fazla bitane varsa bana gönder hertürlü kabulü evlatlık bile alirim
ama senin eşinde baya bişeyler yapıyormuş buldunda bunuyonmu kizzzz![]()
ÇALIŞAN ve Çalışmayan bayanlar eşleriniz hangi işlere yardım ediyor ??? veya tamamen şu işi hep eşim yapar dediğiniz ne var? benim eşim emniyet mensubu bazen bir gider 24 saat çalışır bazende rahattır akşam altıda geldiği halde ertesi gün öğlen gider bazen işler evden yürütür bazende gece bir kalkmışım adam yok pufuçmuş velhasıl 6 aylık evliyiz benimki evdeyse çok gec gelmediyse
**bulaşık makinesini boşaltır.
**çamasır makinesini boşaltıp asar
**sofra kurmaya yardım eder
**dün mesela yemeği yaptım salatada senden dedim yaptı
tabi bunları görev bilip değilde hatırlatarak . genel temizlik yemek makineleri çalıştırma benim işim.Ama dağınıktır çamasır sepetini kullanmasını hala öğretemedim çoraplarmız üstümüzden çıkan kıyafetlerimiz hep etrafta çalışan bayanım ve dışardan üni. te okuyorum ayrıca eşim için 12 saat uzaklıkdaki memlketimden geldim ve kimsem yok eşimden başka sürekli ev iş bunalıyorumm 4 4 lük temizlik yapamıorum 6 ayda mutfak dolaplarını iki kere sildim içlerini tabi ev işleriyle ilgili eşimi nasıl geliştirebiilirimeniştem mesala haftasonu evdeyken paspas yapar evi temizler.bi tane daha eniştem var oda takar önlüğü bulaşık bile yıkar bu dediğim ablalarım ev hanımı bide...en azından işten gelince kıyafetleri kirliyse sepete temizse askıya bu huyu nasıl öğretebilirim?
baştaki sorum asıl eşleriniz hangi işlere yardım ediyor ??? veya tamamen şu işi hep eşim yapar dediğiniz ne var? hatırlatayım dedim
Ben yemek sürekli yaparım genelde sağlıklı beslenmeye dengeli olmaya çalışırım o yüzden işine geldiğinden ya da arada kahvaltıya ses etmiyor bilemiyorum gerçi aileden öyle gelmiş annesi ekmek arası yapıp vermiş hep elineAynı benimki :) Sucuklu yumurtayı her güne yiyebilir. Kurtarıcı yemeklerim, sucuklu yumurta, kıymalı yumurta, patatesli yumurta...![]()
benmkide bunu nie yaptın demez herseyi yer ama intenetten mi bu da die bi sorusu var agzına carpasım gelio bn 4 4 lük olsun die netten bakıp yapıorum oda hegün aynı soruyu soruo![]()
Benimkini yönlendirmek lazım :) hadi hayatım evi toplayalım, hadi sen yemek yap ben bulaşık yıkayayım gibi. Hiç olmazsa elektrik süpürgesini getirir ben süpürürüm ( beceremiyor bunuÇALIŞAN ve Çalışmayan bayanlar eşleriniz hangi işlere yardım ediyor ??? veya tamamen şu işi hep eşim yapar dediğiniz ne var? benim eşim emniyet mensubu bazen bir gider 24 saat çalışır bazende rahattır akşam altıda geldiği halde ertesi gün öğlen gider bazen işler evden yürütür bazende gece bir kalkmışım adam yok pufuçmuş velhasıl 6 aylık evliyiz benimki evdeyse çok gec gelmediyse
**bulaşık makinesini boşaltır.
**çamasır makinesini boşaltıp asar
**sofra kurmaya yardım eder
**dün mesela yemeği yaptım salatada senden dedim yaptı
tabi bunları görev bilip değilde hatırlatarak . genel temizlik yemek makineleri çalıştırma benim işim.Ama dağınıktır çamasır sepetini kullanmasını hala öğretemedim çoraplarmız üstümüzden çıkan kıyafetlerimiz hep etrafta çalışan bayanım ve dışardan üni. te okuyorum ayrıca eşim için 12 saat uzaklıkdaki memlketimden geldim ve kimsem yok eşimden başka sürekli ev iş bunalıyorumm 4 4 lük temizlik yapamıorum 6 ayda mutfak dolaplarını iki kere sildim içlerini tabi ev işleriyle ilgili eşimi nasıl geliştirebiilirimeniştem mesala haftasonu evdeyken paspas yapar evi temizler.bi tane daha eniştem var oda takar önlüğü bulaşık bile yıkar bu dediğim ablalarım ev hanımı bide...en azından işten gelince kıyafetleri kirliyse sepete temizse askıya bu huyu nasıl öğretebilirim?
baştaki sorum asıl eşleriniz hangi işlere yardım ediyor ??? veya tamamen şu işi hep eşim yapar dediğiniz ne var? hatırlatayım dedim
Valla dedigine gorew cok ta kotu degil durumun, bu toplu olma falan aliskanlik meselesi, surekli soyleyeceksin ancak oyle aliskanlik haline getirecek. Eve girince yapmasini istedigin seyleri soyle ama bagormadan irdelemeden guzellikle oda aliskanlik edinsin.
Haftasonuda sen islere yardim edersen daha cabuk biter bos vaktimiz daha cok olur dersin bakalim ise yarayacakmi. Buda tamamen adamin kafa yapisina bagli basta isleri nasil oturtursan oyle gider yani sadece senin elin ayagin varmis gibi davranma adama. Yemek yapamiyorsa temizlik yapsin, temizlik yapamiyorsa utu yapsin, onu yapamiyorsa alisverisi yerlestirsin, illaki yapacagi bir is vardir.
Ben yemek sürekli yaparım genelde sağlıklı beslenmeye dengeli olmaya çalışırım o yüzden işine geldiğinden ya da arada kahvaltıya ses etmiyor bilemiyorum gerçi aileden öyle gelmiş annesi ekmek arası yapıp vermiş hep elinePatatesli yimirtaya bayılırım eşimde sucuklu çok sever
Bende tarifle beraber yaparım genelde insan yeni şeyler denemek istiyor tabi![]()