slm arkafaslar ben 7aylik evleyim ve bilginize ihtiyacim var evli olup calisan evi tertemiz duzenli olan her aksam guze yemekler yapan esine zaman ayiran en onemlisi kendisi bakimli olan bakimini hic aksatmayan makyajli olan bayanlar bunu nasil basariyosunyz zamaninizi nasil ayiriyosunuz bi yardimci olurmusunuz bide usteluk bebegi olanlar bunu nasil basariyorsunuz ?
bende yeni çalışmaya başladım babam hep derdiki çalışma şu sınavlara kazanma işe girme ilerde hayatın hep koşuşturmayla geçecek evinle eşinle çocuğunla ilgilenemiceksin derdi. hakkaten simdi evli değilim ama izlenimlerime bakarak çok zor Allah yardımcımız olsun. en önemli şey bence anlayışlı bir eş. eğer karşındaki seni anlar sana yardımcı olursa daha kolay olabilir. haa kro ben erkeğim temizlik mi yapıcam diyen bi odunla evlenirsekte artık kazamız mübarek olsun
evet başka açıklaması yok bence de.. anlayışlı ve yardım eden bir eş olduktan sonra herşey kolay..
slm arkafaslar ben 7aylik evleyim ve bilginize ihtiyacim var evli olup calisan evi tertemiz duzenli olan her aksam guze yemekler yapan esine zaman ayiran en onemlisi kendisi bakimli olan bakimini hic aksatmayan makyajli olan bayanlar bunu nasil basariyosunyz zamaninizi nasil ayiriyosunuz bi yardimci olurmusunuz bide usteluk bebegi olanlar bunu nasil basariyorsunuz ?
bide sen geçmiceksin işte üstünden biraz salıcaksın temizlikten önemli olan şey sensin ve eşinle vakit geçirmen. ev tertemiz olsun sen eşine vakit ayırma? Neye yarar ? boşver kuzum titizlik hastalıgına yakalanma sakıncok sukur kocam ole biri deil yardimini hic esirgwmez ama erkek iste yaptinda bide bn geciyorum ustunden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?