slm arkafaslar ben 7aylik evleyim ve bilginize ihtiyacim var evli olup calisan evi tertemiz duzenli olan her aksam guze yemekler yapan esine zaman ayiran en onemlisi kendisi bakimli olan bakimini hic aksatmayan makyajli olan bayanlar bunu nasil basariyosunyz zamaninizi nasil ayiriyosunuz bi yardimci olurmusunuz bide usteluk bebegi olanlar bunu nasil basariyorsunuz ?
slm arkafaslar ben 7aylik evleyim ve bilginize ihtiyacim var evli olup calisan evi tertemiz duzenli olan her aksam guze yemekler yapan esine zaman ayiran en onemlisi kendisi bakimli olan bakimini hic aksatmayan makyajli olan bayanlar bunu nasil basariyosunyz zamaninizi nasil ayiriyosunuz bi yardimci olurmusunuz bide usteluk bebegi olanlar bunu nasil basariyorsunuz ?[/QUO
bunu yapabılen var mı bılmıorm ama ben yapamıorm
her zaman temızım ama makyajlı degılım
evımı genelde temız ve duzenlı tutarım bıde cocuk var ıse ve bır de calısıosann cok daha zor
ya bence herzaman makyajlı hos gorunmek cok zor helekı yemek bulasık camasır utu bıde cocuk
kendını kasma
anneler her zman guzeldır
yanii. ben yorgunum deyip totosunu devirip yatarsa üstüne üstelik yaptığın yemeği de beğenmez ev çok pis temizliği ihmal ediyosun derse ve sen o koşuşturmacada illaki kendini ihmal edeceksin bunun üstünede sen neden süslenmiyosun kendine bakmıyosun diye söylenirse haa bak yarında arkadaşları çağırdım akşam iş çıkışı bişeyler hazırlarsın diyen bi koca düşünsene
cok sukur kocam ole biri deil yardimini hic esirgwmez ama erkek iste yaptinda bide bn geciyorum ustunden :)
slm arkafaslar ben 7aylik evleyim ve bilginize ihtiyacim var evli olup calisan evi tertemiz duzenli olan her aksam guze yemekler yapan esine zaman ayiran en onemlisi kendisi bakimli olan bakimini hic aksatmayan makyajli olan bayanlar bunu nasil basariyosunyz zamaninizi nasil ayiriyosunuz bi yardimci olurmusunuz bide usteluk bebegi olanlar bunu nasil basariyorsunuz ?
benımde dertli olduğum konu bu :))
9 aydır evlyıım evimde 1 kedi ve 1 köpek var :) çalışıyorum..eşim işlere pek yardımetmez.
açıkcası bende cok kasmıyorum kendimi yetişcem die..
genel olarak topluyumdur ama eşim biraz dağınıktır.
sabah 6 da kalıyorum köepğimizi gezdiriyorum eve gelip ona yemek yediriyorum bu esnada eşim köpekle ılgıelnrıken ben hazırlanıyorum kopegı tekrar cıkartıp 8 de evden cıkıp işe gıdıyorum.
eve dönmem 7:30 oluyor (özel sektör ve ıstanbul saolsun) gelrıgelmez ilk işim köpeği cıkartmak oluyor mınık bır yürüyüşün ardından ona yemegını verıp ben masayı hazırlıyorum. yemeğimi akşamdan yapar atarım buzdolabına haftada 1-2 gun yemek yapmam eşim kahvaltı ister benimde işime gelıyr :) eşim geldiğinde yemegımızı yerız yemekten sonra o köpeği çıkartır ikisi cıkınca bende hemen ertesı günün yemeğini koyarım ocağa..hergun evı süpürürm (kedi ile köpek gunboyu korıdor ve bır odada kaldıkları ıcın evin o bölgesi hergun temzılenır) süprüüp silerim..diğer işleride haftaiçi yaparım mesela bugun süpürgeden sonra toz aldıysam,yarın banyoyu ovarım,ertesi gun çamaşır atarım,sonaki gün ütü yaparım..her işimi haftaiçi yaparım boylece haftasonunda sadece üstün körü bir süpürüp silmek ve boll boll evdeki 3 lü ile (eşim +kedi+köpek) vakit geçirmek kalır..
kahvaltıyı evde yapmayız akşamdan sandviç hazılrarım ıkımıze sabah işyerınde onları yerız..
bakım olayı ise bencede bakımlı olmak illaa mayajlı olmak değilki..temizliğime özen gösterırım onun dışıdna günlük haytatada pek makyaj yapmam buyüzden eşim alışkındır doğal halıme zaten o eve geldıgınde ben kopekle bır haylı boğuşmuş oldugum için gayet dagınık oluyorum:) bu sorun değil bizim aramzıda hatta bırbırmızle dalga bıle gecerız..ben hergun kocasını süper makyajla,giyimle karşılayan kadınları anlayamıyorum gereksız gelyıor :)
biraz zor oluyor yorucu oluyor ama kasmamak lazım temzılıgı sık sık yaparsan daha az vakıt alıyor ev pıslenmeden temizlemiş oluyorsun.heleki ikik kişiysen bizimkki gibi 4 ayaklılar yoksa ev hıc pıslenmez kı
okurken ben yoruldum vallahi aaaaay allahım :96: bravo valla
hem kedi hem köpek bide çalışıyosun vay canına...ayrıca her gün makyajla falan karşılama konusunda söylediklerine bende katılıyorum.. gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?